17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/lorry-victims-horror-journey-at-hands-of-deadly-chinese-snakehead-gang/ar-AAJka2t?ocid=spartanntp - Lorry victims' horror journey at hands of deadly Chinese Snakehead gang Jilly Beattie 4 hrs ago https://www.msn.com/en-gb/news/courts/essex-lorry-deaths-uk-must-bear-responsibility-says-chinese-state-media/ar-AAJjU0e?li=BBoPRmx&item=personalization_enabled:false&fdhead=intl30ip - Essex lorry deaths: UK must bear responsibility, says Chinese state media Lily Kuo in Beijing 4 hrs ago шви прощавъти, ма гугле транслатион за вебситес веки не съществува, тека че ше си го превеждати сами. Кату се има преТвиТ неграмотните и тъпи дирници пърдещи, които винаги сервирът претоплени манжди.... ето ви статии отпреди 4 часа, достоверна потвърдена и актруална пресна информация за случая, които пърделниците още дори не са превели с гугле транслейшън.

да им организират едно извозване с британски хладилни камиони с варненска регистрация...

ей разсипахте я тая европа градче не остана да ней пълно със цветнокожи

Бойко нали каза, че ще прави новия път на коприната?

Ами баш цоциалистите и команягите давът цоциалки саму на негрите, по расиЗки пречини. На теби давът ли, как мислиш, защо на бели негри не давът?

Ето ви и великия Китай. Всички бягат от него все едно е русия.

Ето ви и великия Китай. Всички бягат от него все едно е русия.

Ми нали граничат с най най най най най-богатата страна на вселената, защо не бягат там, заплатата е 10000 рубли, ехааа как звучи а? Хаха 150лв. Хаха

Те бегтъ, ама руснаците не си пулувът като вас, команягите, дето давъте на сички цигански и азятски изруди еропейски цоциалки. В Сибир цоциалки нема, и отделно, руснаците им ебът мамицата на легане и ставъне.

Ми то социални се дават като имаш пари, а не когато 80% от населението ти умира от глад. А пък уж сте социалисти.

Ами баш цоциалистите и команягите давът цоциалки саму на негрите, по расиЗки пречини. На теби давът ли, как мислиш, защо на бели негри не давът?

По добре китайци да идват, отколкото мигри да ни налазат.

Само за трафика плащат 14000 евро, за съпруг и съпруга- 28000 евро, аз ако имам толкова, ще си ги харча по местоживеене...

Тези са пета колона. Питайте австралийците за техните проблеми с китайци, които уж са избягали от комунизма, а правят всичко възможно да подкрепят партията, докато живеят в чужда държава. Или пък канадците, където Ванкувър се е превърнал в недостъпен град, ако търсите да живеете под наем, освен ако не сте говорещ мандарин азиатец. Китайската държава много добре се справя с хора, които не искат да пускат извън граница - за справка уйгурите. Сега и с новоимплентираната им система за социален рейтинг дори не можеш да пътуваш в собствената си държавата, ако си персона нон грата.

На това навремето му викъха износ на команизам. Излиза команягата по неква пречина, партията майка го покрива, и команягата развива политическа дейноЗ покрит от държава, войски, и прочие. Сега команягите се перавът, че не разбирът, ама едно време команизам се изнасеше по Африка, Куба, други братски страни... Че Гевара, Латинска Хамерика, Азия....ВиетКонг, Северна Корея.... Сега и не се чудите защо са команиЗки, тоталитарни и защо орицата багът оттам .... И вие бегъте, не бегъте ли от команизма? иле от команизката мафия бегъте? Е, Антарктида е още празна, там кандидаСтвайте за азайлум.... бегащите команяги, дето изнасете команизам.

Към всички малоумници (щото само това е останало в България) тези китайци са уйгури - мюсилманско малцинство в Китай което е гонено от китайското правителство.

По-полека с обоПщенията, не са само уйгурите. Масово китайците емигрирът от Китай дори от богати провинции. И между другото, са тотално безскрупулни и амбициозни. Който не си е имал раъта с китаец, да не приказва тука. Това е команизма - създава бездушни сатаниЗки изчадия готови на сичко. В буквалния смисъл на думата, команяга не е човешко същество, а СатаниЗко, щото отриче Бога и нема морал за нищо, за едно сране нема морал, да си пусне водата после след себе си.

Къде е лицето, което преди няколко дни обясняваше колко велик е комунистически Китай, а ние тук с 9 км нова магистрала сме смешници, които трябва да се скрием? Я да се покаже и да обясни как става така?

Ха сега де, ми нали комунизма е супер. Защо бягат в разпадащия се ЕС и беден САЩ??????????????

пък защо бягат? Сирийците от война. Тия по икономически причини. Оризът им бил малко. Дано не предпочетат България. Тук ориз има, ама е китайски.

Ама що китайци бе? Нали Китай беше водещата икономика в света и било много хубаво там. А те завалиите бегат от тоя земен рай. Лъсна истината, че Китай е нищо повече от мръсна манифактура на запада, където хората бачкат по 20 часа за шепа ориз. Икономическа сила били- таратанци.

Що ли? Щото не се интересуваш какво по света е пиеш ракия в местната кръчма под звуците на турска музика. За това не ти е ясно. Тези китайци са уйгури - мюсилманско малцинство в Китай което е гонено от китайското правителство. Няколко милиона са и през последните години се разбягаха по държавите с които Китай граничи, а някой от тях започнаха да бягат към Европа защото се разбра как добре мюсилманите си живеят там. Това не са обикновени китайци.

Пробиват, ама не ги не ги намират удушени в България, а в Англия, така че да се говори за България и това да се свързва с миризлив случай в Англия не е наша работа. Когато тук отворят камион с мрътви китайци. Тогава да разследват хора в България. До тогава случаят да мирише из Белгия , Ирландия и Англия. Тяхната смрад да си я държат там, защото е ясно, че техните граници са като холандско сирене. Ясно е , че корупцията там е в пъти по- голяма от тази в България и хич не сме последна дупка на кавала, както ни убеждават.

Айде сега да не паднем по гръб- пуснаха фейка за "българския камион" и сега- ама то не е съвсем лъжа... Не! - лъжа е, фейк нюз е и трябва ясно да си го кажат англичаните и когато откровено лъжат да си кажат- извинявайте излъгахме...

Китайски бежанци препускат към Европа! Цял свят иска в Европа,САЩ,Канада и Австралия,никой не бяга към Русия и Китай...

трафик на китайци.. Китайците са в цял свят , няма нужда от трафик!

Сега ще извадят вода от 9 кладенеца и ще начертаят пътя на мигрантите през 9 планини в 10-та, само и само да ни натопят.

Защо бягат тия китайци към Западна Европа бре,а не си остават във великия Китай,та нали уж там е добре? Защо няма западняци тичащи към Китай? Защо китайците не бягат към Русия? Защо всички искат да отидат в лошите Западна Европа и САЩ? Защо никой не иска да отиде в така добрите Русия и Китай?!?

Защото западняците одират кожите на средната класа за да имат супер могъщи държави, а с част от събраните средства хранят паразитите и спонсорират корумпирани страни като Украйна. Тия дето бягат са тръгнали да паразитеят. Обратното бягане ще настъпи вследствие на климатични промени. Светът, в който живеем е много крехък и за броени дни всичко може да се промени. А ти ако си мислиш, че на Запад е много хубаво, или си паразит, или не си живял и работил там.

Ти тогава,защо не си в Русия или Китай,нали там е много хубаво?

Ами освен "растящи икономики" хората искат и нещо друго. Нещо, което чугунените глави никога няма да разберат.

Тези китайци са уйгури - мюсилманско малцинство в Китай което е гонено от китайското правителство. Няколко милиона са и през последните години се разбягаха по държавите с които Китай граничи, а някой от тях започнаха да бягат към Европа защото се разбра как добре мюсилманите си живеят там. Това не са обикновени китайци.

Браво, завидни познания. Само че все още не е уточнено жертвите китайци ли са, а ти вече прецизираш - уйгури, МЮСИЛМАНСКО малцинство.

Пропагандната машина на запада не се спира пред нищо. Какви мигранти като хората могат да пътуват, но явно трябва да се разпространяват лъжи.

Лъжите са си лъжи, а труповете са си трупове.

туристите са със самолети, мигрантите са в камиони