Китайски учени от Ухан предупреждават за нов вирус

Става въпрос за NeoCoV, който наскоро беше открит в Южна Африка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давайте вируси….

Ужас, Имам две игли и бустер, но дали ще ме опази от това, дано по скоро пуснат в производство новата ваксина.

Предния път не предупредиха.

Май вирусите идват от предсказателите, познавам и еди друг.

Айдееее баце жик так! Още още още още

А тука има български, викаме му КУР у ГЪЗО.

Новата ваксина е от как свят светува. Казва се,, духай за здраве ".

Ти знаеш от личен опит

lu4ka

Ейййй! Не се наядоха тия бе!

Спрете се бре боклуци такива.

9 милиарда мишлета......

Новият вариант финансиран от Американската агенция по лекарства и Китай. Честито!

Дам, за уханския дето им е у дома нищо не знаеха, ама за юарския на оня край на географията всичко знаят и то отнапред. Тва е то да си учЕн с надуваем шлем.

Ни знам но на мен вече ми омръзна, дойде ми до гуша от това"спокойствие"....аман

Тасаци на рояци .

Почна се втора серия!!! Ще ядете дървото тоя път....

оп-а-а-а--ааа, и настана чудна веселба....

Абе… вируси и ваксини ще има за всички от сърце!

Те най-вече трябва да внимават да не се появи нов вирус 1 към 1 с името на отдела им, в който са експериментирали създаването на вирус ...

Ковид-19 плъзна след Военните Олимпийски Игри. Омикрон дойде от Южна Африка посред лято (южното полукълбо). Омикрон изпратен в Китай с поща от Канада. И същия сценарии с нов Олимпииски вирус. Прилепите на 2000 км от Въх-ан. Южна Африка почти диаметрално на кълбото. Последен модел, по поръчка, че и име има вече НеоКов. Очаква се да пристигне без поща след игрите. Пригответе се с аспирин, чесън и ракия.

Осмата игла идва със безплатна пица от Файзер, за тези които ще ви погребват.

Не им писна на китайците да ни тормозят с идиотщините си.

....да се боцнем пак?....

някой май пак е забравил да си пие хапчетата...

Кой точно ще яде дървото?

Стига лъга китаец лъжлив, нагъл и миризлив Само Китай имаше полза от този вирус от целия свят

Всички мизерии идват от САЩ. Ковид е американско изобретение, да си продават ваксините. Лабораторията от която "изтече" е американска, в Китай. Сега китайците предупреждават. Парите пак ще ги правят американските чифути.

Следи потока на парите. Вируса е американска помия, като всичко останало от афрофакистан

Ами ти нали вече го обяви бе, господин Гей Билтс, ще дойде през 2024та. и ще удари всички ваксинирани, чийто организъм вече е ДНК модлеиран. не-ваксинираните няма как да ги удари, защото първо се изисква ДНК модделиране на човекката защитна система, тя пък (човешката защитна система) се моделира от ДНК терапията наречена "ваксини" ЧАкаме и ядем пуканки ;)

Те ли пак са го изпуснали?

Да бе, американска лаборатория в Китай! Това е вица на годината! После американците раследват лабораторията, а китайците се опитват да изкарат, че не са виновни те. От електората на възраждане ли си? Само те са толкова малоумни!

Както е известно на всички хора в ИТ средите, хакерски атаки не стават просто така. Нужно е: 1. да инсталираш някво троянче, агентче или друго на сиситемата която ще хакваш; 2. Това агентче е маскирано като ? подарък разбира се, "безплатен обяд". 3. Отдалечената система трябва да позволи това агентче да бъде инсталирано (обикновенно подкупваш сисадминче, или се обаждаш на някой новобранец и казваш "ало, шефа съм, я ми ресетни паролата че не мога да си прочета дир бегето") 5. Изчакваш известно време, междувременно колкото повече агентчета приготвиш на колкото повече системи, толкова по добре. 6. Когато настъпи момента - активираш. да видим: - ваксини със мРНА (Messenger RNA) ??? WTF - безплатни ? - доброволно си ги биете? (под заплаха че може да умрете от хрема!) - 98 % покритие във богтите държави които могат да си плащат. (другите не ни вълнуват) - чакаме до 2024. - активираме - НеоКовид ??? По голяма конспиративна теория не можах да измисля :)

Щеше да си наясно, че разследването в САЩ е за финансиране на същата лаборатория в Ухан от д-р Антъни Фаучи като шеф на NHA по това време. Финансирането е отпуснато за разработка на пренасяне на вирус от прилеп на човек. Всичко това е обществено достъпна информация!!!!!!!

В четвъртък след 13.30 ч. ще дойде 18 тата вълна. Изчисленията ми ясно го показват. Ако се вземат необходимите мерки, вълната може да се забави до петък 21.25. Апелирам за отговорност..

Вируса е доказано разработен като оръжие, със пари от САЩ. На такива като теб, дето вярват само на CNN, като примерно днес, че Харков е вече завладян от Русия, няма как да се покаже истината. Дано следващите поколения прогледнат и видят кой е истинския враг на света

sawo

Към нищо не апелираш, за съжаление. Ако слушахме учените когато трябваше, сега нямаше да сме с пълни гащи и да измираме наред

Антиваксърите са с пълни гащи но умират смели :)))))))))) Особено ако са от люлин и после роднини с черни лентички у фейсбука с мантрата "той наш Генчо беше много здрав ко стана"

Братле ти ако си ИТ, баща ти е трамвайджия :) вместо да пишеш "WTF??" вземи се образовай тъпако

тия дето не са ваксинирани им вкараха графен оксид чрез маските и тестовете само най-смелите от Люлин, които нито са се ваксинирали, нито са се тествали и навсякъде са ходили без маски, защото са с големи пишки, те ще останат незасегнати

Доказа го нашия вожд Копейкин Нашия предишен вожд Белата Златка Сидеров се издъни и сега си имаме нов - Костя Копейкин, но най-вожд ни е другаря Путкин!

Знаеме ,че едни маймуни изкат да изтрепят други човеци с цел да оплячкят всичко .Да се задавите дано ! Анатема!!!!

Какво общо имат Възраждане с нов вариант на вируса или как първоначално е възникнал? Нещо много ви бъркат в правото черво, че ги намесвате във всяка тема. Знам, че аргумент няма да получа, знам какво си, знам и каква ти е целта. Ще умреш самотно, да знаеш.

Според експерти, вирусът се нуждае от определена мутация, за да взаимодейства с човешкото тяло. Сега той масово заразява прилепи, съобщи БНР.Отнася се за народите,които ядат прилепи!Престанете да ядете тази гадост!До това ли опряхте!

Ай стига е :) Тва е адски неочаквано!

Открит в Южна Африка, а китайци изследват вируса и си дават акълите от Ухан - Китай! Яко ни гепиха за топките, ако канарчетата имат точки! Чакаме Новата команда от горе!

Пийте белина и няма да имате проблеми!!!

"Братле" ще викаш на съседите си в столипиново, пич. а и не виждам къде съм твърдял че съм ИТ ? ааре, ако нямаш нещо по темата, с братлетата и по кофите

Тез някой трябва да ги взриви..

Да, Бил Гейтс го знаеше и го каза преди китайците! Сигурно е готов и с ваксината.

Щото не са се намесили българските вирусолози.