Китайски милиардер бе осъден на 18 г. затвор за провокиране на проблеми

67-годишният Сун Дау ръководи едно от най-големите частни селскостопански предприятия в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тия няма 2 год. условно.

ЧИЧО СИ НЕ СЕ ШЕГУВА.

Когато бизнесът стане голям и апетитен, компартията ще намери за какво да го прибере. Китай се управлява от жидо-масони от поне 100 години. Всякакви там "борби срещу корупцията" са просто едни присвоявания. Начин за прибиране на пари. Нарочно се затварят очите колкото трябва и се отварят само тогава, когато трябва да се прибере собственост и финанси. Подобна бухалкова практика се практикува и ако бизнесът се е взел насериозно и иска да е независим от компартията. Но за милионите "зрители" с интелект на кокшка това изглежда като борба с корупцията и те ахват "ама в Китай е толкова добре, защото и тук не е така". А когато и тук стане като Китай, ахкащите ще са вече или покойници или по принудителни трудови повинности. Защото жидокомунизма се базира само и единствено на робски труд. Сега най-тъпите и интелектуално снижени същества от читателите не дира ще кажат "ама какви евреи, те всички там са китайци". Драги тъпанари, ако не знаете как е инсталиран комунизма в Китай, как Китай бе направен фабрика на света за да източи всички технологии и икономически потенциал (вкл и от България) е време да си махнете ненужните глави. Благодаря за разбирането!

Китай е страната на неограничените възможности за Apple, Nike, Intel, Adidas, Tesla, JP Morgan и т.н. Милиардер там не е оферта...

всички китайци с нетърпение очакват партийните комунопитеци да бъдат осъдени за цяла вечност

ПРЕДСТОИ ТИ МНОГО ДА ЧАКАШ. А КАКВО СТАВА С АВСТРАЛОПИТЕЦИТЕ ОТ САЩ КОИТО ПРЪСКАХА ГОРИТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ С ХЕРБИЦИДИ ЗА ОБЕЗЛИСТЯВАНЕ И ИЗБИХА 3 МИЛИОНА ДУШИ. А ЗА ИЗБИТИТЕ 90 МИЛИОНА ИНДИАНЦИ НЕЩО ЩЕ СПОМЕНЕШ ЛИ ?

Странно е , че според социализма всички са равни. Как тогава едни са милиардери а пък други живеят със сто лева на месец???

А още по-странното е, че докато при капитализма, хората с милионите могат да си правят каквото искат и тях закони не ги ловят, го в червения Китай когато си сгазил лука милионите/милиардите не могат да ги помогнат

Глупости. И в Китай си правят каквото си искат, стига да се отчитат на компартията. А пък върхушката на компартията си прави съвсем каквото си иска.

Не е лесно да си соросоид в Китай

Не е наистина. Там човека и правата на човека не са на почит.

Другарят Си е строг, но справедлив! Присъдата на въпросният гражданин е заменана на 18 години престой в най-добрият санаторий на Синцзян-уйгурският курортен окръг!

Ей така се прави! Че ако правителството отстъпи на частниците да си веят патрахилите, Китай ще стане следващия САЩ просто.

Тея са частници, колкото и Баневите са частници.

А Ком партията не са ли частници? На тях цялата държава им е частна!

Чекай малко бе. Там всички не бяха ли равни. Всички ли са милиардери? Евала. Местя се в Китай.