Китай спира експедициите до Еверест заради страх от пренасяне на коронавирус

Обикновено месец май е най-благоприятният за експедиции до първенеца на Хималаите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното е, че в Китай няма корона... Колко е вярно не е много ясно, но няма нови случаи, единични са. Имаха около 80 000 случая и за една година и половина станаха до около 100 000 За сравнение, в БГ имаме над 400 000 случая. Всичко това е само официална статистика, но някак прави впечатление.

Китай запуши и последната дупка!

на Марс може на Еверест не може?

Явно китайските комунисти не са като българските комунисти. Китайските комунсти вярват в Корона вирус. Може би са и по-умни и образовани, затова Китай е комунистическа сила.

Тролско мнение.

лошо няма.,да катерят кулите близнаци

Стегнах раницата, но лошите китайци забраниха, явно ще чакам експедицията до Черни връх.

Направих си вила на Еверест 62-а година с идеята да избягам от тълпите. Е няма такава простотия, и в кенефа има нонстоп по няколко навлека да си сушат чорапите и да си варят чай в тоалетната чиния. Пуснал съм вилата онлайн бартер за подобна в Родопа, една нощ само да се наспя като хората.

Пълен цирк, ама пълен. Няма место по света където да няма корона вирус. Скоро очаквам и на 2000м дълбочина да намерят вирус. И да забранят на подводниците да се потапят. Може да започнат да ваксинират и рибите в океана. Хората симптомно без симптомно то няма жива твар на земята който не е засташен. Ваксърите отивайте на опашката да се ваксинирате и по бързо. Вервайте ми !!!

Булка, я оня ден се качих на Кърни връх барабар с козите. А он не е 8 а е на 10 иляди метра от кошарата. Яла да ти дам сирене и млеко и да напишеш една статия у сайто и за мене. Па ако си убава и разбрана може да ти покажем и как катерим.

Жмички идиоти.

Алпинистите са най големите замърсители на планината. Оставят тонове боклуци след себе си, а иначе всички са зелени

Не е тролско или друго от елфическия свят. Просто е несериозно. Между впрочем и твоето звучи несериозно.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club