Китай спира експедициите до Еверест заради страх от пренасяне на коронавирус

Обикновено месец май е най-благоприятният за експедиции до първенеца на Хималаите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Алпинистите са най големите замърсители на планината. Оставят тонове боклуци след себе си, а иначе всички са зелени

Жмички идиоти.

Булка, я оня ден се качих на Кърни връх барабар с козите. А он не е 8 а е на 10 иляди метра от кошарата. Яла да ти дам сирене и млеко и да напишеш една статия у сайто и за мене. Па ако си убава и разбрана може да ти покажем и как катерим.

Пълен цирк, ама пълен. Няма место по света където да няма корона вирус. Скоро очаквам и на 2000м дълбочина да намерят вирус. И да забранят на подводниците да се потапят. Може да започнат да ваксинират и рибите в океана. Хората симптомно без симптомно то няма жива твар на земята който не е засташен. Ваксърите отивайте на опашката да се ваксинирате и по бързо. Вервайте ми !!!

Направих си вила на Еверест 62-а година с идеята да избягам от тълпите. Е няма такава простотия, и в кенефа има нонстоп по няколко навлека да си сушат чорапите и да си варят чай в тоалетната чиния. Пуснал съм вилата онлайн бартер за подобна в Родопа, една нощ само да се наспя като хората.

Стегнах раницата, но лошите китайци забраниха, явно ще чакам експедицията до Черни връх.

лошо няма.,да катерят кулите близнаци

Явно китайските комунисти не са като българските комунисти. Китайските комунсти вярват в Корона вирус. Може би са и по-умни и образовани, затова Китай е комунистическа сила.

Тролско мнение.

Не е тролско или друго от елфическия свят. Просто е несериозно. Между впрочем и твоето звучи несериозно.

на Марс може на Еверест не може?

Китай запуши и последната дупка!

Интересното е, че в Китай няма корона... Колко е вярно не е много ясно, но няма нови случаи, единични са. Имаха около 80 000 случая и за една година и половина станаха до около 100 000 За сравнение, в БГ имаме над 400 000 случая. Всичко това е само официална статистика, но някак прави впечатление.