Китай призова за вдигане на икономическите санкции срещу Афганистан

Заместник-генералният секретар на ООН по хуманитарните въпроси Мартин Грифитс е разрешил отпускането на 45 млн. долара жизненоважна подкрепа за страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дръпнатите тичат вече зъби да завладяват "икономически" нови територии

Да продадат един "Блек Хоук" и готово. Талибаните ще имат за шампанско, за да си напълнят джакузито.

Оставете талибаните 5 години в кръгова изолация и след това да се разгледат постиженията им.Няма логика християните да си дават парите за тях.Има достатъчно мюсли държави които да се бръкнат за братята си.

3 трилиона долара са изляти при талибаните. 89 милиарда за въоръжение на армията им. Има бойни хеликоптери за милиарди, за да продадат няколко апача и готово. Даже и ние можем де си купим от тях, ме нямаме нито един, а те имат стотици.

тия бойни хиликоптери няма кой да ги потдържа , обслужва и използва

а вие що не отворите границата си с Афганистан?

Какви санкции? Санкциите не работят, с тях "колективният запад" само се мисли за важен. Днес вече никой не ползва долари, евро, никой не членува в СТО, МВФ, СБ и т.н. Това са отживелици. Да приемат афганистан в брикс и шос, да им дават юани, донги и рубли и за 2 години ще са икономически кентавър...

"Интересът клати феса." Колко истина има в тази поговорка. Китайците искат да си направят новия Път на коприната. Пък за човешки права и свободи, тях не ги търси.