Китай отхвърли плана на СЗО за втора фаза на разследването за Covid-19

Китайският заместник-министърът на здравеопазването Цзън Исин каза, че е бил смаян от плана и особено от теорията, че вирусът може да е изтекъл от китайска лаборатория

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът, че Китай призна, под натиска на събитията, за съществуването на този вирус едва в края на януари 2020 година, не означава, че разпространението е започнало през декември 2019! Вирусът е пуснат доста по-рано, а през декември и януари вече нямаше как да се скрие. Спомнете си паниката, преди коронавируса, с разни варианти на грипа, като тип "Б" и още разни други. Спомнете си и за необяснимата пневмония която взе хиляди жертви в Русия, Италия и др. страни, преди вниманието да се насочи към главния виновник.

Нашите американски колеги за "компенсация", ще вземат от Китай най-дългото от трите...

Светът трябва да принуди Китай да изплати в брой всички загуби на всяка една държава до края на годината.

Англосакския трол вее си каза директно таргета или основната опорка :)))). Знаем вече, за това е целия зор. Експедиция в Ухан на СЗО се иска точно за тази цел, за да намери "неоспорими доказателства". Сега, без да са били там, не става.

"Новият коронавирус е циркулирал в Италия от септември 2019 г., показва изследване на Националния онкологичен институт, базиран в италианския град Милано. Това означава, че COVIID-19 може да се разпространил извън Китай по-рано, отколкото се предполагаше досега, предаде Ройтерс."

Едно от проучванията и твърденията на Китай, че е пристигнал при тях с пратки замразена храна.

Точно това, което си цитирал е платена китайска манипулация в стар комунистически стил.

А защо ги отхвърля? Защото всичко с Коронавируса започна оттам.

Още март м.г. писах, че това е Първата биологична световна война, започната от Китай, като часто от решенията на конгреса на ККП от октомври 2017 година. Там, в решенията на този конгрес, са упоменати и срокове, които отлично се вписват в процеса, който протича. До 2035 година, в съответствие с решенията на конгреса, КНР трябва да стане първа световна политическа, военна и икономическа сила! Това е годината, до която КНР трябва да докаже превъзходството на социализма с китайски характер. Това, което казвам, не е тайна или конспирация някаква, а ясно е написано в решенията на въпросният конгрес. Прочете ги. Те не са тайна. Имаше ги на страницата на китайското посолство, преведени на български. Сега не съм поглеждал. Та нима всеки със здраво, нормално мислене, не вижда ли, че КНР е страната, която не понесе практически никакви щети от тази епидемия, а дори напротив, отбеляза рекорден ръст в икономиката? Няма жертви от заразата! Страна, с население близо 2 милиарда, посочва няколко хиляди починали с/от заразата! И още - в коя развита страна няма китайска колония? Забележете, че най-жестоко са ударени най-развитите страни, като САЩ, Германия, Великобритания, Бразилия... И липсва отговор на един банален въпрос - колко от китайските колонисти, пръснати във всички страни по света в незнаен брой, се заразиха и умряха от заразата? Няма такава информация! А не трябваше ли точно те да бъдат първите жертви на епидемията?... Елементарно, Ватсон, както казват едни китайски приятели на североизток от нас.

Примитивен и елементарен американски трол :)))). Самия факт, че сте влезли в действие, съвсем ясно показва, че не Китай е виновния. За това година преди пандемията Бил Гейтс проведе симулация на точно същата пандемия, за да се предвидят действията на държавите. Китай провежда биологична атака, за да смажат гадовете американци и европейци. И явно са изключително умни, та започват атаката на собствена територия, срещу собственото си население. Въобще, ангосакските тролове, не бива по конкурси по тъпота да ви подбират. Айде да прегледаме историята след ВСВ да видим колко десетки доказани случая има на използване на биологично оръжие от САЩ срещу други държави. Само в Китай, 2002 атипичната пневмония. После атаките със свински и птичи грип. И удара върху икономиката с избиването на огромни количества животни. За това Китай, който е бил вече обект на такива атаки и има планове за действие. А Европа нямаше. Между другото, Бил Гейтс не случайно година две преди пандемията създаде картел или мопонол с 16 компании за производство на ваксини. Което също е документирано.

Тези какво си играят на котка и мишка. И да се предположи, че вирусът е излязал от там, как изведнъж прехвърча в Италия и Испания, и защо точно там? Нима ще си признаят произхода на вируса , при положение, че светът ще скочи веднага за нанесени вреди, което ще срине финансите на жълтурите. Това си беше световен заговор на много правителства и никога няма да се разбере от къде точно е тръгнал.

Не е било само там, а навсякъде, но с различни темпове. Просто в Италия така се случи, че удари първо старчески град, където всичките един върху друг. А и Италия е световена туристическа дестинация. В България, още януари края някъде, от работата ми ни бяха довели някаква смръдла от ВМА да ни обясни за вирусите какво и що. През цялото време ни уверяваше, че вирус нямало тук. Обяснява как има някакви пациенти, които били болни от нещо си и искали да ги тества за вируса, но тя отказвала, защото били се паникьосали. Месец по късно вече бяхме в локдаун и офиса се изнасяха монитори за работа от вкъщи.

Интересен е подходът на СЗО: Формира теза и започва търсене на факти подкрепящи тезата! А нормално се събират факти и въз основа на тях се формира теза! Например има теза, че Бил Гейтс и тези около него са създали вируса, за да печелят пари - отидете и разровете милиардерите да търсите факти! Ааа забравих, няма как да разследваш шефа си, все пак той ти плаща заплатата.

Кой ни сра в гащите?

Хахахаха немало вируси които да заразят ПРЯКО. А не пряко? Доматите с колците…

НЕ, ТИ НЕ ЯДЕШ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ,.....А САМО КОЛЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!

Няма какво да се смайва министъра. То това е целта на упражнението. Или да подхвърлят тук там "улики". Или после да кажат: ето, ние изследвахме Ухан и категорично заявяваме, че вируса е изкуствено създаден от Китай и изпуснат от лабораторията. И веднага ще се включи САЩ и ще кажат, че Китай е длъжен да плати репарации в размер на няколко трилиона на всички демократични държави, но парите ще вземе САЩ, за да ги разпределят справедливо и към останалите държави по света след 200 години разбира се, не веднага. За това е целия зор на СЗО, разбирай САЩ и Бил Гейтс. Както се казва, Крадеца вика дръжте крадеца.