Пекин въведе смъртна присъда за опасни храни

Хората, виновни в тежки престъпления, свързани със сигурността на храните, ще бъдат осъждани на смърт без право на отлагане на присъдата в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Пекин въведе смъртна присъда за опасни храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко мъдро китайците взеха най-доброто от двете системи.Не като нашите алчни малоумници, които взеха най-лошото.Които срутиха старата къща, без да има нова, за да чакаме сега 30 години, за да сме на стария хал.

Харесвам ги тия китайци!

И това е начин за борба с популацията!

А тук американците нарочно ни тровят!

Сбърках - ЕС ни трови с ГМО и саламени обрезки, а зеленчуците им са пластмасови.

Ето нагледен пример как трябва да се действа с престъпността!!!Но тук никога няма да стане защото престъпниците стават политици,а политиците престъпници!Като омагьосан кръг е!А ние стоим отстрани и само ги гледаме как обират и стотинките от джоба ни!Овче стадо сме!!!

Това трябва в България да се приеме спешно!

.Това е начина.Нашите тъпанари да вземат пример.Тогава и "Стара планина"няма да е нужна.И най - важното - ще знаем какво ядем.

и сега не е нужна - щото всеко чуд за 3 дни, по-големото - за 4. Иначе да, това е начина....уф...зорлем ме направиха маоист нашите мошеници

Правилно

Е, господа, управляващи теритотията България - имам предложение за вас: идете на обмяна на опит във великата китайска държава! Може пък и да се понаучите как трябва да се отнасяте към собствените си данъкоплатци, как да ги пазите и почитате, че ако изчезнат те - заминавате си и вие!;о)