17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли да назначите на такава отговорна длъжност истински хидро инженер? Строителен инженер с опит! А не просто господин Кирил. Както и начело на МРРБ. Инженери трябват, а не кухи лейки

БРАВО! ЗА 30 ГОДИНИ 1200 ЯЗОВИРА, ОСТАВЕНИ БЕЗ РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА! В ЯПОНИЯ ОТГОВОРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И МИНИСТРИ БИХА СИ НАПРАВИЛИ ХАРАКИРИ, А В КИТАЙ, ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ! НО В БЪЛГАРИЯ - ЯЗОВИРИТЕ ПРЕЛИВАТ И НАВОДНЯВАТ ДЕСЕТКИ СЕЛА, ОСТАВЯЙКИ ХОРАТА НА УЛИЦАТА, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА КОЕТО ВСИЧКИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ.

Кирил Михайлов Войнов е български пенсионер, бивш пожарникар, офицер, генерал-майор от МВР. Щом до него е опрял боко да поправя язовирите, пази боже!

Щом е така друже Войнов, излизай от тв.студията и хващай кирката.

"за такива случай" ... сериозно ли?

Господин Войнов не фантазирайте глупости от които не разбирате, кажете защо не пrиехте да стопанисвате ОБЩИНСКИТЕ ЯЗОВRИ, а rедите актове на кметовете на общини. Некадъrници, такива.Като си пенсионеr се махай от там това не е хrаниlка!

А колко време си на тази длъжност ??? колко време властват герберасите??? когато реалността даже и според приказките на тоя говори за пълното им БЕЗхаберие...

Все отбор юнаци,номенкланурчици.България се върна с един век назад в развитието си от такива тикви.

В Златоград язовира е затлачен и не е чистен от 30г.,а е над града.Не ми се мисли какво ще се случи ,ако се скъса.Този пенсионер ,който нищо не е свършил през живата си като какъв се изказва.Само маже и лъже.Нали щяха да ги съкращават.

Киро, кажи на Тиквата, нали ти е шурей....

А какво стана с онези 500 мил.лв. които правителството наля за ремонт на язовири през мес. 07'2018г. ? Сега пак ли искат да УСВОЯТ едни пари?

Всяка година броя на язовирите които се нуждаят от спешен ремонт се увеличава. Явни никой язовир не са оправили за 30 години, просто чакат да се срутят от само себе си.

Реално не са пипани, ама ако се разровим ще видим как всяка година едни милиони заминават за ''подръжката и ремонта им''....

Нема страшно! Преди може да са преливали Март и Април сега си преливат Февруари - всичко си е НАПЪЛНО нормално и климатът си е както е бил и по времето на пра-баба ми...

Споко , пак ще има трагичен случай пак народа ще цъка от пред дивана и ще си вика "оф добре че не се случи на мен" и що се продължи с разграбването защото българския народ е МЪРША и си заслужаваме всичко което ни се случва.

400. А Аврамова знае ли?