Кирил Радев: И сега има села с частна охрана

И в момента има цели села и населени места, които се охраняват от частни охранителни фирми, заяви бившият шеф на ЦСБОП ген. Кирил Радев.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Радев: И сега има села с частна охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам само един въпрос, защо плащам данъци? За да слагате за министри на МВР социоложки и всякакви други недоразумения? Сега ще плащаме на мутри, за да изнудват населението да гласува за "правилния" кмет? Е няма такава държава. Дето има повече полицаи от големи държави, където има села, невиждали полицай от 25 години. Така е и в софия, живея на централен булевард, но не съм виждал пеша полицай поне от десетилетие. И сега пред блока по средата на булеварда има паркирани коли на мутри, но никой не ги закача. Тези мутри има магазини наоколо, пак по силата на абсурдния живот в който живеем. Дайте сега и да увеличим доходите им, като ужким ще пазят селата, а всъщност ще са ударен отряд срещу инакомислещите. Българиооо, за тебе те умряха. За тия овце, дето я населяват.

А частен съд кога ? Частен парламент и частен президент!?

Подобни некадърници и фалшиви генерали които не са разкрили нито едно престъпление като милиционери, топяха колегите си и се издигаха по прогнилагта стълба, благодарение на новата хайдушка политическа класа

Къде са синдикатите на МВР? Искат да им изядат хляба. АКо ще охраняват частници, то няма нужда от МВР. Да съкратят 50-80 % от полицаите и да отидат в частниците. Нещо не виждам логиката, освен пак да се краде, тези охранители да станат собственици на населените места, да експлоатират народа, да не му дават да мърда насам натам и т.н.

Истината е, че такива като теб, все бивши полицейски, армейски и спортни величия, създадохте частните охранителни фирми чрез които и сега си пълните гушите чрез "охранителна" дейност в която сте наели отхвърляните от всякъде за наемане на работа бивши полицаи и военни, на които между другото плащате мизерни заплати срещу високи изисквания и минимум 12, а в нередки случаи и 24, часов работен ден! Българският народ чрез данъците си издържа полицейските структури и иска те да го охраняват, а не да хрантути още хитреци и да им плаща за "охрана" при която правата ви са само да констатирате, защото по закон нямате право да употребявате оръжие и вашите показания не се кредитират (зачитат) от съда! Истината е че сега се опитваш да манипулираш хората и така да си осигуриш разширяване на "охранителния" бизнес! Друг е въпросът до колко можеш да спреш циганските и на другите крадци и разбойници набези по домовете и имотите на хората, въпрос на който отговорът е един- не можете да ги спрете и не можете срещу тях да употребявате оръжие и помощни средства!!!

Този дали участва в борда на някоя подобна фирма, предвид квалификацията му най-вероятно.

защото е собственик на такава фирма и върти такъв бизнес!

До кога такива тъпанари като тоя ще говорят глупости. Едно е да наемеш фирма и да платиш от джоба си друго е местния феодал чрез бюджета да си наема гавази.

АМА ТО И СЕГА ДЪРЖАВАТА СЪС СРЕДСТВА ОТ БЮДЖЕТА НАЕМА ГАВАЗИ ЗА ЧУЖДИ МИСИИ НА НАТО.

Частното здравеопазване го знаем колко струва, частното правосъдие ще е същата работа. Деа и серсемите ви прости и нагли.

А МВР пак ли ще цоца по 1,3 милиарда годишно от данъците ни? Ако ще плащаме за охранители, защо да плащаме и за полиция?

Да парите от бюджета се наливат за гориво и заплати на полицията.За частните охранители си плащаме ние данъкоплатците.

Имам СОТ, решетки, застраховка и КНО - за какво плащам данъци на държавата като тя не върши нищо за тях и ми се налага да плащам прескъпо за СИГУРНОСТ в дома си?

ААА появи се и това руско мекере Кирил Радев. Същият който твърдеше пред Кеворкян че Иван Костов го посрещал в сауната. Лъжец и измамник....Кеворкян ли, Славчо Трифоновски, този са от долна мръсна порода. Лъжат повече от цигани.