Кирил Петков: Завършихме законодателната програма на коалицията, има над 40 законопроекта

"Реално голяма част от тях трябва да бъдат приети в следващите четири месеца, ако искаме България да продължи в този темп", заяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е ако се скриеш някъде но и ти като мутрата искаш да те дават по телевизора

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо няма право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

40 законопроекта?? Законодателна диария му се вика на това... То верно, че парламента го обърнаха на кен.ф, явно не е достатъчно, трябва да стане прелял нужник. Киро няма да е зле да спре кокаина и да мине на нещо по-безвинно, някакви ракии примерно, нещо се размечтах. По-добре пиян премиер, отколкото надрусан такъв. Щетите ще са по-обозрими, но явно не това е целта.

Кирил Петков: Завършихме законодателната програма на коалицията, има над 40 законопроекта Аве, пун дьо, бай ти лойко преди теб даже нова конституция беше написал бе, да ти епм! И? Видждаш ли къде е сега? Аре друм! мазна канадска шафрантийо! Праел бил законодателна програма... пък не казват кои ша са му министрите на тва правителство. ха-ха... Марш нещастници! Нови избори и двамата с бойкикев си ЕПМ!

Определено не ставаш, пардон по-скоро бърбориш полуистини, а често направо лъжеш. Баце боб да яде.

Некадърникът яко се е разработил.

нали бяха 22 законите, все още не може да разбере, че вече е бита карта, когато човек предава приятелите си, за да спечели враговете си, губи и едното, и другото

Тъпака Киро да се запише на курс по английски и да пита какво значи "GAME OVER".

Обещават ни да продължат курса на инфлация и бедност.

Добре че ИТН излезнаха от коалицията тъкмо се видяха продажниците иначе трябваше да го търпим Кирчо 4 години как не им се пуска кокала като освирепели гладни псета аре чиба

Не се занимава с предишната си работа ,тоя за какви закони и темпове и петилетки говори.Да си ходи по живо по здраво докато не е ял кьоъек.

явно е патологично тъп щом продължава с подобни изказвания... ДАДОХА МУ ЧЕРВЕН КАРТОН а той си мисли че бара под полата на лена..ВЪН ПРОДАЖНИКО

Това че ти си тъп и не разбираш важни неща, не означава че в Харвард учат малоумници. Защо не се образовваш и станеш по-морален, може пък и да започнеш да разбираш, а?

трябва да заведе дело за 5-6 милиона срещу Кирил Петков който ги направи за подигравка, отвращение и съжаление,

Аха , 40 законопроекта, 5 моста на Дунав , тунели под Шипка , магистрали ,космически кораби... засега видяхме само цървулките на Пинокио !

"Печелившата" авиолиния София - Скопие? И други подобни глупости.

Забравяш едоразбивача :)

Същите тези, които сега плюят Кирил, да същите тези създадоха Мултигроб и осъдиха Живков за това с което те станаха милионери. Ей същите тези,. Смрад долна и гнилава.

Пиши още ден - два. Боклук. Проклетия за Киро и грамада!

По-добре се страхувай от кармата отколкото от Кирил,. Боклуци. Направихте държавата на сметище. Крадливи и зли, неграмотни и алчни! Пак ще пиша, докато ви изчезнете.

Добре, че дойдоха от ПП за да разбера ЗАЩО България е най-бедната, защото я управляват някакви старчета - зли, неуки и корумпирани.

Целият свят се управлява от такива:))))))))))))))))))))

Ей боклук само като ти гледам противната мутра ми се ще да те разчекна от бой !!!

Мутро ти само за това ставаш. Изверг.

Никой не обича предателите,дедите ни умряха за тази Македония за национално обединение а ти си продаде душата на лукавият и позволи на последния геноцид над всичко Българско и родно да продължи какви закони ще правиш предателски в полза на империята на злото ли?! Безсрамник а на всичкото отгоре си и лъжец ти си от онези демократи които продължиха 30 години подмяната не промяната търпението се изчерпа отдавна на всички политици трябва да е ясно ако ли не то те вече не са за там!!

за още 6 месеца пак нищо, това означава загубена година за народа ни! ПълниПростаци, абе махайте се!

Какъв темп бе? Хората не те искат лъжец и родоотстъпник. Правите си собствени проектчета за да измъкнете пари от ЕС по плана за възстановяване и развитие. Законите трябва да напълнят вашите джобове. Хайде къш нашмъркан келеш. Твоят сурат по новините жестоко омръзна. Или плачеш да ти строшим простата тиква. Мозъкът ти е на пихтия от кристалите, които вземаш.

Подли Престъпници няма как да е втора! Лъжете - това е манипулация! Долу Кирил Петков лъжеца.

До сега ПП не прие нито един закон, сега се е нагласло да приеме 40, за шест месеца! Г-н Киро, ти изобщо наясно ли си как на практика се приемат закони, а не само в мозъчната ти кухина?!

България не иска да продължава във вашия темп, махайте се

Хората ти дадоха шанс. 6 месеца не си мръдна пръста! айде чао!

Този човек е с патологични изказвания, липсата на държавни решения по всички кризисни ситуации показва, че "темп" никога не е имало и цялата удурма с партията ПП е с цел решаване на няколко задачи и то поставени от външни фактори. Като всичко е за сметка на българския данъкоплатец и дълбоко законспирирано като битка с корупцията и "предния" модел на управление. Да конкретизирам: 1. Въпросът Македония; 2. търговия с оръжия........все пак война е; 3. Те докато блеят по цената на олиото и нафтата ще им нахлузим еврото; 4. То сега е горещо, ама да спрем всички газови доставки, за да сложим по някой посредник; 5 . Все пак Херо иска да дава атомно гориво за Козлодой....да не и кършим хатъра на жената...... И Т. Н. ..... Митрофанова и нейните проблеми са без особено значение.....

АБЕ КАКВА ПРОГРАМА КАКВА КОАЛИЦИЯ - ИЗЧЕЗВАЙ БЕ! ДА НЕ ДОЙДЕ НАРОДА ДА ТЕ ИЗРИНЕ!!!

мухи в главата да ти ЕПМ и малоумника .

Програма - друг път. Печелите време да купувате гласове. Законопроектите бяха 22 . Кога станаха 40 ? Айде махай се вече лъжливо копеле.

Долен, подъл, глупав, некадърен, алчен, инфантилен прелюбодеец и национален предател!

Какво значи подмяната да продължи в този темп? Сега ако инфлацията е над 20%, да стане над 50% ли?

Този като какъв още се появява по медиите? Не е премиер, не е шеф на парламентарна група, да не би да е лидер на партия? Да, ама тя не била регистрирана... Най-добре ще е да изчезне завинаги от хоризонта заедно с ПП, за да я има изобщо България.

НА ГЛОБАЛИСТКИТЕ ТИ МЕНТОРИ, ДА НИ СКАРАШ С РУСИЯ, ДА НИ ОТДЕЛИШ ОТ НЕЯ, ЗА ДА МОЖЕ ГЛУТНИЦАТА БЕСНИ КУЧЕТА ДА НИ РАЗКЪСА БЕЗ ПРОБЛЕМИ! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!

и от темпа и от посоката. Ама от Прост Киро толкоз.

"България да продължи в този темп, в който в момента сме застанали"...?! В кой темп бе, Кире? В стремглавото препускане надолу ли?! Това ми напомня на една реплика в речта на бай Тошо пред, не знам кой си конгрес на БКП : "Другари, преди 9-ти Септември, България беше на ръба на пропастта, но от тогава направихме решителна крачка НАПРЕД"... ;-)

Уж сте ''завършили'', а ''трябва да бъдат приети следващите четири месеца'' ?! Пак някаква виртуална реалност се рисува с лъжи и заблуди.

1 напред 2 назад

една напред?