Кирил Петков: Всички партии да кажат дали подкрепят правителство на ГЕРБ, да не се заиграват с кворума

Лидерът на "Продължаваме промяната" заяви, че се чуват всякакви разговори в кулоарите, това били предположения

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков: Всички партии да кажат дали подкрепят правителство на ГЕРБ, да не се заиграват с кворума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кирчо, имаш си партийка, за сега де, грижи си се за нея! а какво ще правят другите партии, не е твоя грижа!

НИЩОТО Кирил Петков: ВСИЧКИ партии да кажат дали подкрепят правителство на ГЕРБ, за да не ги АРЕСТУВАМ !!!

Малко рано за императивни внушения и команди някакви

Не за първи път казвам - затваряй я тая уста , бе Кириле. Като си мълчиш изглеждаш дори умен , но отвориш ли я - оплескваш всичко.

Нещастнико, правителството няма да е на ГЕРБ, а на България. Стига лигавения, или сте за България или сте против България !

Всички партии вече ти казват да си ЕПМ и да изчезваш от България

Най разумното в момента е да има правителство на професор Габровски поне до местните избори! Само професора може да успокой нещата дори и временно! С вас сме Професоре!

Психиатрията.Преберете го бе .

Тоя защо не е вече при Бай Ставри?

На китарата Киро жабата …

Ама тоя киртак с кафявия нос още си мисли ,че е фактор. Ебати палячото

Пинокио пак ръси мозък- учи кой какво да прави. Докога ще търпим простотиите на канадския келеш? ПП - Провалени Пръдльовци?

Мълчи бе,шарлатанин!

Хем всички установиха, че са единни за политиките от които България се нуждае, хем всеки за себе си когато опре до редовен кабинет. "Петков напомни, че писмено са споделили с него, че ако бъде избран, биха разговаряли с него по 16-те политики, които са важни за България" Ето ако е за политики няма проблем всички заедно да гласуват за тях. Независимо кой от коя партия е! Но за кабинета и липсата на такъв от над два месеца не е проблем за тях, даже вече спряха с реториката за това как час по скоро трябва да се направи нещо поради инфлацията. Кеф им е на всички да гласуват разни дребни промени и да се разбират за големите политики с които ще се задължи редовният кабинет когато някой някога го направи, вместо да рискуват да се пробват с кабинет и нищо да не направят. Защото на следващите избори рейтинга ще им пострада. Нищо че дори с хартиените бюлетини няма да има повече гласуващи!

Кире, питай татко Петко какво да правиш. Дори и той ще ти каже, да престанеш да наглееш.

Щом Киро вие, значи сме на прав път!

Що слагате минуси ,ве лявчовци? Вожда ви бони да не е в повече грамотен и свестен? Кво направихте с къщите за гости.... не ви ли е срам от хората дето нямат пари за дърва...... шапшали смотани. Ако, ви изгонят на улицата ще умрете от глад, ако не крадете,че няма кой да ви вземе на работа.

На теб ти слагам плюс само че отзад

Кога ще осъзнаеш, че повече няма да управляваш тзи държава ? А олигофрените дето го подкрепят, кога ще осъзнаете, че ни връщате деситилетие на зад с тези леви популисти и некадърници ?

По принцип подкрепям ПП,защото от една страна там би трябвало да са младите, а от друга изобщо не вярвам на затлъстелите плашоци,които навъртяха целият си трудов стаж в Парламента, разхождат си костюмите напред назад, станаха милионери без да са се изпотили поне веднъж.... и да не обяснявам за други неща, отвратителни са!Но, ПП и останалите особено онези шматки на корни допуснаха грешка. Трябваше на срещите да заявят на професора,че ще подкрепят кабинета му, ако всички членове на същия бъдат.... сещате се какви.Какъв е проблемът.... а именно,че разни измислени,като драго пелтека , биков шляпатурника , мравояда и останалите шапшали няма да бъдат във влъстта за да уредят себе си ,роднините и подръжниците си за десетилетия напред със задигнати от бюджета кинти.А,ве аверчета, гледайте кво става по света- дори и в онова Перу дето мислим,че са далеч доле в блатото си арестуваха президента и вицето пое властта, като се закле,че открадне ли отива при тоя преди нея.Тук у нас са се събрали най големите тарикатчета на софрата, най лъжливите и най забогателите..... даже и вентата учи на акъл и морал.Е, заради това не ни искат там,щото като прибавят и гешевтурата за което вина има основно тия кияци в Парламента и всичко си отива по местата

Мрад не значи умен и можещ, винаги. Освен това, има и други млади, образовани и можещи в България, не са само в ПП. Също така, не са шарлатани и некадърници като тези в ПП.

Ментата е друг!

Срам за България са отрепки като простокиро.

Баща ви каза ,че сте ШАРЛАТАНИ,А НАРОДЪТ ВИБПРОКЛИНЯ И ВСЕ ЕДНА ЩЕ ЕИ ХВАНЕ ,ЗАЩОТО НИ ДОКАРАХТЕ ДО МИЗЕРИЯ

аре киро да си ходи на ма@ка си у п@тк@та че много изнаглява и ша го бият в някое заведение

По-голямо унижение и срам от комуниста-руска подлога Винету-НЯ-МА!

Докога бе уродливи същества,,само избори,,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ НИ ТЛАСКАТЕ САМО В ПРОПАСТА.ЖЕСТОКИ ЦЕНИ И ОЩЕ ПО ЖЕСТОКИ КРЕДИТЕ.ОТИДЕШ В МАГАЗИНА И МНОГО ПАРИ ЗА НИЩО,,ИСКАМЕ РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕТ ИЛИ ВИЕ СИ НАТРУПАХТЕ ЯКО ПАРИ И АЗ НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ С ВАС.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВЪН ОТ НС.НЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ,,ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ,,СЕ БОРЯТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА,А ЗАПОЧНАХА С КОРУПЦИЯ 30%.НАРОДЪТ СЕ ОСЪЗНА И ВИ ПРОКЛИНЯ ИЗРОДИ.

Хахаха, тези клоуни се пос.раха от страх, че вече са излишни!! Свинье

Петков се опитва да диктува какво да се прави на всички партии. Беше, обаче, време, когато можеше да прави това. Най-добре да си гледа жените.

Кирчо Харварда дава акъл след като за 7 месеца фалира странатс! Като не ти харесва хеащай си чукалата и се връщай в Канада!

ааа, без такива - на този му шият раираният костюм в момента

Само заради възможността тези шарлатани да останат извън парламента си струва да ходим пак на избори март месец!

Ако не знаете, аз живея в паралелна реалност...

Този смешник Киро Харварда не е пратен в парламента да прави само интриги, а да допринесе за работещо правителство! На издръжка на данъкоплатеца е лесно да си придава важност, бе да беше свършил нещо като премиер за една година , а то: вдигна цените на газа, подписа меморандум за 1милиард а сега не иска да обясни, скара се с всеки, дори с Радев който го издигна, излъга всички ни за гражданството и още много глупости...

Петков напомнил, че ако проф. Габровски бъде избран, „биха разговаряли“ с него. Много великодушно, Петков. Но още много хляб има да изядеш за да стигнеш до нивото на професора. Ако изобщо е възможно, разбира се. Хъшлак, при това и не особено умен, се оказа този харвардски възпитаник. Абсолвентите на нашите, макар с по-скромна репутация, български вузове са ментално с много нива по-високо.

Прост парапет. Това е.

точно от партията на петков влизат в залата около 40 души, достатъчно правителството да мине

Луфтаджиите от ПП при едни избори изчезват от парламента.

Кой си ти, че да ти дават отчет?

Има два вида глупаци, тези които знаят и си траят и другите, които не знаят това, та непрекъснато демонстрират своята глупост. Вярвайки си.

Киро просто е от тези глупаци, които незнаят това.

Този палячо и Кокорчо ЗАЩО не са "килимчето" при Гешев???? Ако наистина съществува ПРАВОВА" държава- тези и тайфата им вече трябваше да търкат наровете в пандиза!!!!!

Киро кода не е в позиция да дава наставления и да поучава другите партии.

Неприятен човек е Кирил Петков. Обича да казва на всеки какво да прави. На другите партии какво да правят. На хората и браншовите организации какво да правят и какво да/не говорят. На съда какво да прави. На прокуратурата какво да прави. Не ми е приятно такъв самовлюбен политик да е начело на държавата. Сега като пишех всичко това и осъзнавам, че Бойко Борисов е същия. Но защо Кирил Петков ме дразни повече? Сигурно защото Бойко е по-прост. Бойко Борисов като се прави на интересен има нещо глуповато и просташко. Кирил Петков като се прави на интересен има нещо лукаво и самодоволно тип "прецаках ли ви, лузъри!". Егати избора :)

Аз гласувах за промяната - но няма да гласувам повече . Някои хора начело с Киро напълно са изгубили реалността . Те не можаха да разберат че няма как да стане да е само на тяхното . Видяхме ги - до къде се докопаха след тях все едно с раундъп е пръскано.

А допреди 3 месеца ти, Кирчо, пазаруваше депутатите един по един, но сега какъв принципен си станал.....

В ситуацията в която сме изпаднали е без значение на кого ще е правителството все ще е зле за България. Ето оръжието за Украйна ще ни донесе големи проблеми в бъдеще и това че сме във фашистката глутница ще ни създаде допълнителни проблемии.

Политиците с най-дълъг стаж като политици са в дпс. Значи ли това, че трябва да изберем някой от дпс да съставя правителство? Кирето ще го подкрепи ли?

Последен танц в НС !

За Киро ментата, просто, парапета, кода, кривата уста, офшорката...каквото се сетите, лошо за България.

Кой е Кики Шизофренията с Кривата уста, че да задължава тази или онази партия да му се обяснява н него. Тоя човек е специализирана институция! За шофьори искат психотестове, за политици не искат...!

"Една жена на пазара каза"! Какво значи да не се появят? На вас за какво ви се плаща?!

Кире....ако не си забравил, едни миндили на Славчо те подкрепиха. те бяха от друга партия:))Много трудно се продават краставици на краставичари:))) Пробиотици от морков е къде по-лесно:)))) По начина по който всички уважават Габровски, имам усещането е е ОК кандидатура за Козяк:))) Но, това е само усещане;))))

мамицата ти шарлатанска

Кой е какъв бил в някоя област, да си стоя от там и да не се бърка в политиката. Да започнах да си задавам въпроса. Кои са професионалните политици, кое учебно заведение са завършили с профил -професионален политик, и къде са си изкарали стажовете като професионални политици?????

Меркел каза днес: Измамихме Русия,з да спечелим време. Минските споразумения бяха необходими само за да „дадат време на Украйна“. Това позволи на страната да стане по-силна в бъдещата си конфронтация с Русия. В края на краищата още тогава на всички беше ясно, че това е замразен конфликт и „проблемът не е решен“. Това каза бившият канцлер на Германия Ангела Меркел в интервю за Die Zeit." За да е ясно кой какво е планира,направил.. ..прави.

Путин след анексията на Крим. Нека украинският народ бъде спокоен, русия няма териториални претенции към украйна. Край на цитата.