Кирил Петков заминава за Рим за 24 май, води при папата четирима министри

В делегацията е включен и писателят Георги Господинов, както и шефът на БАН, акад. Ревалски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Ленчето няма да види папата?

Папата да го погали !

Браво за коментира ти, директно в десятката, да беше взел цялата мафия, наречена правителство с еднопосочен билет, щеше да бъде оптимално.

Петков, объркал си маршрута, според Байдън, папата е афроамерикански спортист по бейзбол, ха ха ха ха https://youtube.com/shorts/edqE7TW3yTA?feature=share

Ще му духат ли на папата тия четирима министри ?

Внимавайте с този юда, че той и православието може да предаде и да ни върже за католицизма.

Винаги на 24 май се набиват при папата да му ближните задника. Какъв ни е папата на нас, никакъв. Той трябва да дойде тук на 24 май и да целуне ръката на Патриарха ни. Помияри продажни

кирчо и папата не може да ти помогне! Каквото сам си направиш и Господ не може да го поправи! Защо водиш и тези четирима с теб – да не те е страх, че папата ще те бие? (ти, в интерес на истината, отдавна си заработил за здрав бой)

К'ва е тая лимузина на снимката?? Киро Истината нямаше ли да ходи пеш?

Ама как няма точно на тая дата да си бие камшика, какво общо има тоя кавал с българската писменост и култура, даже и езика не говори правилно.

Влизането в Еврозоната гарантира скок на цените с 20% - 30%. Властта буквално ще умори пенсионерите от глад!

сигурно ще го молят за политическо убежище.

Дано не се върне. Предател.

един от нас, за да го наречеш "предател"... Това е външен елемент, троянски кон, избран специално, за да го приемем за един от нас по подобие... А когато осъзнаем какво представлява всъщност, вече да е твърде късно.. Мустафата и козяшките изчадия доволно потриват ръчички сега..

Те са плод на ченгетата на Мунчо, който извърши преврат в БГ.

Всъщност между РСМ и България няма екзистенциални основания за противоборство, защото българското културно- историческо наследство в Македония не застрашава нито съвременната македонска национална идентичност, нито официалния език на РСМ. Югомакедонистката идеология е инструмент за разделение и раздори. Ясно е кой и защо има интерес от интриги, от насаждане на страхове, недоверие и омраза и от противопоставяне на двете държави и кой в самите тях обслужва този интерес.

Турски Поток е най-важната транспортна артерия на/за корупцията на Путин към двамата му живототворни съюзници в Европа в лицето на Орбан и Вучич. Орбан му е особенно важен, защото много от милиардите на Путин са в Унгария, заедно с вече осъденото лице Никола Груевски, който систематично унищожаваше по нареждане на Москва всеки опит за решаване на споровете на Македония с България

Според вашата логика турският президент също е корумпиран защото се е съгласил Турски поток да мине през Турция. Тук не става въпрос за корупция а за изгода и защита на националните интереси.

Калинка ще поиска от Папата да се помоли за БГ пощите!? А Киро какво ще поиска!? Молитви за газови находища край Бургас?

Тоя боклук отива във ватикана за да спомогне за унищожаването на кирилицата и православието в България!

Хм, 24-ти май е добър повод, за да се прикрие фактът, че Киро отива на инструктаж при папата. Ясно е, че Киро не отива там, за да каже на папата колко е велика българската православна църква, българският цар Симеон, спасил славянската азбука и финансирал създаването на кирилицата от Климент Охрдиски и другите ученици на Кирил и Методи. Можем само да се досещаме какво нареждане ще даде папата на Киро - да обяви православието за ерест и да го унищожи, заедно със славянската писменост. Ще допуснем ли това да се случи - зависи от всички нас.

За Киро простия лъжец 24-ти май не значи нищо. Той е канадски безродник.

Хомота като канадеца нямат право да представляват България при папата . Вън буклука от България

Ох,и този ли ще ходи папата да го гали по главата.

Дано.... с бастуна

Дежа

Какво ще прави пак в странство, та той е толкова безполезен като министър-председател. Да си стои тук и да противодейства на инфлацията и да се опита да помага на бедстващия си народ, който му плаща заплатата. Не че Кирчо знае кой му плаща заплатата, той си я получава в пликче.

Да отива и да не се връща

Съгласен, ама лошото е, че не само ще се върне, ами ще се върне с торба от нови анти-български и анти-православни инструкции. Не отива за добро този шарлатанин Киро П.

Как е? ... Четворната Куролация ще става ли Тройка, Шведска? ... Не смеят, че няма да помиришат повече Парламент, а нечии затворнически ташаци!

Що е то?! Човек, който получава нето заплата месечно 2000 лева, всяка седмица пътува на екскурзийки в Дубай, Милано, Ибица и т.н. Купува си най-скъпата версия ВМW, Купува си часовници по 10-15 хиляди лева, Два апартамента в София в топ комплекси, Прескъпи дрехи, парфюми, обувки, Естествено гей. Та що е то?! Отговор - яростен привърженик (силно подплатен финансово) ня ПП и Сорос.

Петков получава близо 8000 лв. на месец, разходите по пътуванията му се гласуват от народното събрание след калкулация от министерството на финансите.

Няма снежни топки сега в Рим

Вчера, в една книжарница, се поизкуших да си купя нова книга на георги господинов (нарочно с малки букви). Но след като прочетох днешната информация, че същият е включен и ще придружава келеша, наречен премиер на БЪЛГАРИЯ, същият този писател изгуби доброто ми отношение и нтетереса ми. Жалко, иначе не е лош писател...

Интереса клати феса

Вземи с тебе и решетките. Папата да те види в истинската светлина

Чий ще го търсиш там бе Кире? То папата мозък не дава,а опрощава грехове! А при теб дал бог,тепърва народа ще те благославя с постна мусакяа и на свещи!

Канадския измамник знае ли какъв празник е 24 Май? Или това им е деня за комисионните

Тия олигофрени на собствени разноски ще си правят екскурзията?

Ако са Кокорчо, Културиста и Ристе, кажете на папата да си пази портфейла

+++++++++++++++++++++++++++++++

Мислех, ча за премиера, българските празници трябва да са с приоритет, но явно не е така.

Няма да го видиш на нито един празник, срам го е от народа и го е страх да не го замерят с камъни, затова пътува всеки празник извън БГ.

Киро срам няма, това е гьонсурат. Бойко имаше на порядъци повече човешки качества, нищо, че е шеф на мафията у нас.

Това е пълен резил. Кир Петков при папата. На 24 май.

То момчето нали е учило в Канада,де е Канада,де е Празника на Просветата-българска! Човека ни го каза с фалшивата декларация,ама народа прост,взе ,че пак му повярва! А истината е една,взел е едни пари за няколко поръчки и коректно докато не ги изпълни няма да се махне,дори с камъне и дърве! Дерзай народе,малко ти е ! Докато не те нагъзат,няма де го усетиш!

какво да очакваш, просто?

Киро води минситри за 24 май, че той не може да чете правилно на кирилица, не познава историята на създаването, разпространението и оцеляването на славянската писменост, та дано измежду тези 4ма юнаци (все тъпаи и мошеници като Киро) се намери един малко по-запознат.

Да си остава там! Анатема!

Кире ти си най-големият екскурзиант! За нищо друго не ставаш.

Пътувай Кире, че не остана...

Та само 4 министри ли? Да беше взел цялото правителство със себе си. Пари бол.

Киро щял да иска газ от папата. Диверсификация бате, първия класа.

от 10-тината Кириловци, който стават, само 1-2-ма долу-горе стават. Всички останали са дебили от класа! Този изобщо не прави изключение, макар да излъга всички, че бил завършил.. на майка си пипндурника..

Куролистите гнуснявци дойдоха да цъкат минуси!

Германия и Италия ще си купуват газ по обичайния начин, само просто Киро доказа, че глупостта е опасна. Особено, когато се представя за "умност" и серия от агентура се изля по медиите да ни убеждава как трябва да поръчваме танкери с LNG.

Всеки празник идиота страхлив си измисля пътуване извън България, защото тук ако се появи някъде ще го замерят с камъни.

беше достатъчно добро предупреждение! През пролетта/лятото обаче сняг няма...

само той си знае къде/кога ще ходи и какво ще приказва там... Хич не го чуствам като български държавник, по-скоро като квартален келеш...

Е кирил да заминава на майната си! И да не се връща никога.

Ми и Кирчо иска папа да го погали по главичката. Няма само Бойко да се хвали, я!

Аз съм Кирчо и не ме е страх!

Да вземе да пита М. Драги както как така Италия плаща газа в рубли, като Фондерлайн каза , че ЕС няма да плаща в рубли. Дали Италя е напуснала ЕС или Киро просто е много тъп? Прави и всички българи да изглеждат тъпи. Единственото което знае наш Кирчо е да се подчинява на Херо и на Урсула.

разликата между италия, германия и българските педалчета е тази, че италия, германия и франция просто уведомяват и правят каквото си поискат, докато нашите гриндърчета се молят да направят нещо, което е извън заповедите на урсула фон дер бурла и изкуфелият напълно борел. щото борел е назначен по образ и подобие на бай гьон. ето това е "свободният избор".