Кирил Петков: Отивам в Скопие не с анекс към договора, а с готовност за ново начало

В интервю за МИА премиерът критикува деструктивните сили в Република Северна Македония и в България, които работят против добросъседството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е умствено изостанал. Доста подрони престижа на Харвардъ. И защо от както Кирчо и Кокорчо превзеха властта нещо всяка вечер по 1 час започнаха да ми спират тока?

Той отива да вдигне ветото

тичай да вдигнеш ветото, че Мустафата ще ти дърпа ушите

плю на всичко постигнато и непостигнато досега. Сигурно не е българин, а е паднал от Марс! Плю и на жертвите и на гонените от властта в Македония. Плю на декларацията на Народното събрание и на решение на Констултативния съвет по национална сигурност! Той най-много знае!!! Той вижда най-надалеч! Мижитура! Гърция устоя цели 30 години, но постигна своето и Македония се съгласи с изискваното! А ние?! къде сме ние с гайдите?!!!

Кире внимавай какво ще правиш в РСМ, да не стане така да не можеш да се върнеш обатно в БГ!!!

бърза да заминава щото ще бъде придружаван от метресата си Лена. Там ще могат да играят голи хора и да се ебат на воля.

Ха ха ха!Всъщност ти си олигофрен,бре!!!

Що така изведнаж озверя, бе? Да не би и ти да си тъпкач на Ленчето, а?

Ха ха ха!До некакъв мой нещастен плагиат,бре!Скивай ся имитаторе заухав,бре!Аз не съм "тъпкач" на Ленчето,но ако не бех касапин а некакъв простак-то непременно щях да уточня чий "тъпкач"съм,бре!Ха ха ха!По ред на номерата-юър мадър,систър,уайф анд дотър,бре олигофрен!!!Ха ха ха!!!

Знаем защо бързаш за Скопие, ще откриваш филиал на “ПП” - “Понички и Пасти”.

Не разбирам защо сменяме позицията си от изискванията за фалшифициране на историята и агресивно "крадене" на български герои за национално освобождение, към права на малцинства. Щели били да ни разберат по-добре на запад! Това кой ви го каза, някое подставено сръбско мекере ли? Фалшификациите на историята са докузаеми даже и в съда - има фалшифицирани документи черно на бяло. Веднъж това стане ли всеизвестно, никой не би имал вяра на македонците за нищо вече. Защото да фалшифицираш исторически документи - това го няма никъде по света! А признавайки българско малцинство в Македония ние сами признаваме "македонско" мнозинство там. Не знам наште ли са тъпи или някой продава националните интереси.

Единствения тъп си ти!!!Ха ха ха!!!

Пуснете си уж интервюто на живо на кирчо днес от бтв. Много е готино как му задават въпроси и преди да отговори вече му изписват отговора отдолу. Дали са случайни хаха пълен фарс

Кироо не ходи вън Скопие а иди на майка си във Пловдив

Не е интересува как отиваш, а само как ще се върнеш. Внимавай мого...

Кирчо , събуди се ... е и така е верно , не с Димитре де :))))

кретен нещастен, всичко в България ли оправи, че си хукнал като развита свиня в Македония? Държавата е разграден двор, хората изнемогват, тоя идиот хукнал да оправя отношенията с тея, които горят знамето ни. Та те още правителство нямат, къде напираш? Американците ли ти дават разпорежданията, измекяр такъв? Ако предадеш България, взимай си канадката и щерките, и изчезвай вдън земя, че ще ти се види тясна България. Радев, какви са тия идиоти и родоотстъпници, дето ни ги натресе?

Да така е.Много тъп и нахален екземпляр е тоя Киро. Има си декларация на НС ,има договор ,който РСМ не изпълнява и когато го изпълни тогава ще отпадне ветото. Ще влизат в Ес с нашето минало ,с нашата история -ами няма да стане това.

има ли куролация....Ленчето там ли ще бъде? Дядо пита.

Сякаш друго ли чухме след КСНС, а сега друго се говори за пред чужденците. Последно сега настъпваме или отстъпваме?

Ти ли си назор, че да им ходиш на крака бре Киро Кире??

Пропуснал е важни неща от учебната програма по история! На 13 заминава в тайгата и учи с емигранти от цял свят- сформира мироглед, който ако имахме тук да сме с чалмите отдавна. Няма базата. Неговата Канада е една голяма и дълга карантина! Какво ще реши за нас тоз тип?

Къде си бате Бойко връщайсе че в България анархия настана

Точно тоя как ще ни предаде историята, не е истина!!!

Кире, не си губи времето, а отивай във Вашингтон с чек за още 10 самолета и нова база! Това е новият Белград за макетата. Там се решават нещата, а не в Скопие.

"В интервю за МИА премиерът критикува деструктивните сили в Република Северна Македония и в България, които работят против добросъседството" Ти критикува ли президента си, който взе мандата с насаждане на омраза, дето въвлече разни псевдоучени и псевдополитици като теб, дето те назначи на този пост да го слушкате и да му изпълнявате про-руските доктрини с разни фантазии за България на три морета!? Сега по право властта принадлежи на онези които се въздържаха от насаждане на враждебност и вие трябва да влезете всички в затвора за вкарахте страната в глуха зона с политически манипулации с които дезинформихте хората, а не да си продължаваш измамата като си пишеш политически активи сега, щото си ясен и с две думи няма да те бъде.

Кирчо ще се нареди до Тарабата

Киро тъпото!

Тъжна работа...от изказването на К Петков излиза едва ли не, че вината за настоящия батак в отношенията е споделена. Това, че РСМ нехае за всякакви споразумения с нас и систематично работи против нашите национални интереси, като че ли няма значение за Петков.

Кирее за какво ново начало блещиш бе шизофреник смотан макетата не искат да ни гледат а ти ще ходиш да се дупиш И друго Кирчо ако имаш анални сърбежи то и тук някой ром ще оправи

сега не реви!

Копаеш дъното .Нямаш авторитет.Напомпиха те с фалшиви гласове.Къде си тръгнал да ме представляваш безроднико.

но и ще те продаде. Защото си никой.

Каза, че ще актуализира и ще увеличи пенсиите - хиляди пенсионери взеха по-ниски пенсии отпреди! Каза че е против задължителната ваксинация - вместо това натиска за зеления фашистикат, въпреки че в цял свят започнаха да го премахват. Каза,че няма да продаде България - а хукна на крака до северномароко да им се моли на крака! Лъже като баце, само по-напудрено и завоалирано! Не вярвам на нито една негова дума!

и стигнах до последните две изречения.

Киртаче отивай и не се връщай!!!

Кириле, знаеш ли, че там в момента нямат никакво правителство? Нито пък премиер. Ти с кого ще се срещаш?

По-добре ще се справи от Кирчо.Поне ще съобрази ,че няма нужда да ходи до Скопие, да ни прави за смях.Няма никакво значение кой ни упражнява натиск.

и кои са деструктивните сили в България - президентът, или българите?

Радев и Кирчо са тандема който ще ни разкаже играта, въпреки свикания консултативен съвет

Фалшифицираната скопска "история" ВОДИ ДО ➡️ език на омразата, който ВОДИ ДО ➡️ нарушаване на човешките права. В този ред. Да искате да решите проблема с нарушаването на човешките права без да решите проблема с фалшифицираната скопска "история" е все едно да боядисвате стената без да сте спрели теча от съседа. Някои ще кажат: "историческата комисия е част от 5+1, т.е. историята не е изоставена". Същите обаче казват: "на 1 дума (в конституцията им) сме от постигане на решение". Кое от двете, господа? Гърция 28 години отстояваше националния си интерес само на тема история и то само древна история. И срещу Гърция имаше натиск от САЩ и ЕС. Историческите извори и световната историография са изцяло на страната на България. Включително и политически сме в по-силна позиция от Скопие. Бъдете държавници, преговаряйте с цел да решите корена на проблема. priemna@president.bg,ms_priemna@government.bg,EU.Coordination@government.bg,priemna@mfa.bg,contact@promeni.bg

Големият специалист по язовири и мостове над Дунав ще променя Македонците. Всички българи нямат търпение Кирчо да създаде авиолиния Скопие- София. Това ще бъде най- натоварената авиолиния в Европа.

Няма маке-нещо си. Има СЕВЕРМАЦИ.

Тоя е уникален глупак...

Опичай си ума, Киртак !

КИРЧО,СКОРО ЩЕ СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА...СТИГА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Много ме изумяват индивидите, които са твърдо убедени, че с две палатки пред министерски съвет и десетина свински уши на площада, могатда свалят всяка една власт в България. Успех, българи!

ходи там и говори на арнаутите на български, белким те разберат :)

В Скопие няма да бъде подписано и договорено нищо, което се различава от общата позиция постигната на Консултативния съвет по национална сигурност при Президента! Стига сте писали глупости! По-добре вземете и вижте какво са поискали конгресмени от Републиканската партия от нашия посланик във Вашингтон. На това не му ли казват намеса във вътрешните работи на суверенна държава?

Мръсен продажник ! Оставка !

Сега не реви!

Кирчо в момента е на почивка в хотел във Велинград с жена си...народа му плаща всичко,и трите коли на НСО охрана.Яде и пие човека...уморил се е от много работа...ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ,БЪЛГАРИ..И ТОЗИ ПЪТ МИСЛЕТЕ ДОБРЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ.

За кого да гласуваме другия път,ван Дам ?

Направо за Путин

За по-малкото зло.Ти решаваш.

Чуйте ми думата ! Тоз ще ни предаде!

То и без думи е ясно.

Ха ха ха!Бай тодорчо,бре!Прав ще излежеш-нищо,че си писал поста си седнал!Умен си ти и прозорлив,бетер Нострадамус си,бре!И след като Кире канадецо ви "предаде",то тебе аламинут те правим премиер-министър,бре!!!Чуй ми думата,бре!!!Ха ха ха!!!

къде отиваш, ама мисли за връщането!

Да занесе и безглутенови еклерчета в Скопие, да разберат какъв дебил си имат българите. И мост над Вардар да им построи. Даже два.

Искам да построи мост към мен.

Слабо, слабо...

заслужава си управляващите

Имаш да връщаш услуги на Скопие. Сваляй гащите.

И ти си гола вода и рибки в джобовете

Азбука и религия сте взели от гърците, буквите ви са гръцки, а светците ви са с гръцки имена.