Кирил Петков би приел пост в редовно правителство при две условия

Служебният икономически министър каза, че съм момента няма покана за министерски пост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя няма да е министър. Матеряла не ги търпи такива.

Кирил Петков би приел пост в редовно правителство при две условия 1. Двойно по-висок хонорар от Дубай 2. Парите да са на сметка на първо число на месеца

Голямо плюене голямо нещо. Ми идете вие седнете там и да видим каква ще я свършите и кого ще слушате. От 90-та насам всеки е бил назначаван от някой, какво се правите на ударени. И наистина си има разпореждания по телефона, в ущърб на всякакви финансови и икономически правила. За съжаление - и за България. А при Костов нещата направо бяха 2 в 1.

Кой е Кирил?

Няколко политически проститутки от служебните се предлагат неуморно на новата власт! Ние сме осведомявани редовно от всички медии! Ежедневно, поняколко пъти на ден! Свободни медии, кво да прайш...

няма такова нещо като “независим”. Боб Дилан го е казал много точно: “You gotta serve somebody”. Пишлегарче, Кирливче, учи се от класиците!

за което журналистите мълчат, а то е официално навсякъде и всички да се обръщат към него с името “Киро Кура”.

аре нема нужда! не щем да хрантутим и други косовари

Кирчо- мирчо, факт е,че установиха 8млрд и 900 млн / някой може ли да ги изпише,като цифра?/ са раздадени под масата заобикаляйки закона,който не позволява това.Ако, нещата се объркат и остане служебното правителство ще изпискат и мацките с жипките, както и богатирите татуирани гологлави с инфинититата...... ще им вземат кинтите и пак ще трябва да отиват по коловете.

Аре всички на вакснация по примера на вождо, че мноо ми идот васе

независимост на министър- а бегай у лево.

Фирмата на този за 2019 г има 900 000 лева оборот. 140 хиляди печалба. Има 750 хил на каса - тоест не си е платил данъците. ..това ли е успелият човек?! Това е оборот на магазинче за цигари!

престани да се навираш, не ставаш!

Георг! Бързо в съседната тема, където другарят Бойко се ваксинира, че е налазена от умнокрасиви и му се подограват, остави тази!!!!

Зависимост от Радев може, но независимост от всички други му се иска

Ма кво знайте вий, бе - моят Кире е независим, понеже от него нищо не зависи

А кога България ще си извоюва независимост от Радев? Цялата власт вече е зависима от него?

Той само подрежда новото правителство на България, иначе не се меси

ГоУем си - щом Мунчо ти разрешава и условия да поставяш...

Кирето не бил против да му дадат да управлява някое и друго министерство, ама да бил независим. От кого бе Кире? От тъщата ли? Толкоз ли те е наплашила?

Първо условие- не питайте за дипломата. Второ- не ме карайте да говоря на английски.

Кирчо? Квой туй "незвисимост"? Ти не си избран, нямаш политическа програма. От кого ще си "независим"? От Парламента или от Министерския съвет? Не стават така тези работи, момче!

Кире,обирай си крушите и дим да те няма !

Одобрявам действията на екипа , но забравихме да ударите сивия сектор в няколко бранша. Щяхте да почнете да пълните касата още повече. Сивия сектор е един от основните виновници за корупцията и липсата на приход. Другата е кражбата. Ако сте спрели кражбите , сега унищожете сивия сектор.

Баш затоя и онзи с епилептичните премигвания казаха, че са или дилетанти или целенасочено говорят лъжи за пред простолюдието.. Уж нямаше пари...Държавата фалирала...Откраднати 8 милиарда... Щели да спрат 50те лева на пенсионерите... Сега за 2 месеца се появиха парите в касата... Намериха начин за 50те лева и отделно след 3 месеца да вдигнат с 13% пенсиите на всички пенсионери.. Тия или са нечувани факири...или народът е тъп на гъз. Залагам на второто..

Аз пък залагам, че от недоглеждане си допуснал грешка в предпоследното изречение ;-) Вместо "... Народът е ..." трябва да се чете "... аз съм ..."

за теб знаем - гост, ама прост, много

Звучиш доста джендър.. Вижда се и сериозната липса на когнитивни способности. В заключение ще кажа, че си гласувал или за Слави или за ДБ. Такива като тебе - в будна кома - ни вкарват в безпрецедентен катаклизъм. Въпрос на време е сам да осъзнаеш колко точно си прост..

Драми за пред електората Български, Уж правят нещо

„Не може да се вдигне телефона и да ни се казва какво да правим. ” ей този цитат не го разбирам. Как мрънкаха срещу предишната партия, че всичко е окрадено пък сега имало пари. Май Радев ви беше казал какво да правите и кой да чегъртате.

Политиката е кална работа особено за успешни предприемачи като министъра там колкото и хубави работи да направиш накрая ще си корумпе, некъдърник и всичко което си направил се закляймява и идва друг, който е на гребена на вълната.. Българския народ не обича политиците за него те са оядени прасета, които само крадат....

На този никой нищо не предлага,ама той щял да приеме,па и условия поставя.Смешник.

Това което аз виждам е човек на БСП който иска да обединят две министерства в едно и да му ги дадът да ги упрявлява безконтролно - както БСП реши! За капак на това иска и да дадат още няколко министерства и на другите му дружки от БСП. ....Също се замислете кой спонсорира ПР-а му, защото това не е никак евтино и ми напомня за времето когато бутаха ББ във свяка новина, заради наближаващите избори и след това! Хора на БСП, ГЕРБ и ДПС не трябва да припарват до министерски стол, иначе всичко е загубено!

има уста на хипопотам!

не е вярно. човекот е пич

От къде пари бе, Баце, за толкова тролове?

Имаше някакво публицистично предаване по БНТ, в което Даниел Митов се опита да захапе за нещо министър Атанас Пеканов. На бас се ловя че НИКОГА повече Митов няма да понтори тази си грешка.Толкова културно, възпитано, дипломатично и с усмивка на лице, но и достатъчно твърдо и неоспоримо Пеканов го сложи на мястото му, като се обоснова перфектно. Същото бих казала и за Кирил Петков, за Асен Василев...Млади, възпитани и ерудирани хора. Дано такива хора да градят държавността, желая им успех!

Айде пак дупелизане. Сменихме Пеевски с Прокопиев и всико отначало, като преди 10 години...

Как може хем да ти се плаче, хем да хихи-каш?Че и в болд сложил текста, дупелизецът ХИХИ!

А са кажи за Чашков, Кацата и Минетков? Все са от едно котило!

Не ставаше ли дума за Петков, Василев и Пеканов? А кво ще кажеш за Толупа, Къдравата Сю и Каскета?

На Кирчо прякора му бил Диксъна :)

Какви хвалебствия за човека. Бил направил това бил направил онова. Всчъщност задайте си въпроса какво точно направи и го запишете на листче и няма да имате повече от 3 реда. А начина по който се прави, например за ББР, само заеми до 5 милиона лева е чисто комунистически подход. В една нормална икономика се прави анализ по структора и вид на фирмите които се нуждаят от такива кредити и след това се слагат лимити. НА Една фирма от средният бизнес за какво точно ще и стигнат тези пари ? Това на простолюдието звучи готино, но в икономически смисъл си е чиста глупост. Това е както в комунизма, един работи, един неработи, но получават една и съща заплата, нали против това се борихме 30 години. НО всчъщност за подкрепа на моите думи е добре да присъства в новото правителство. Обзалагам се с всеки от вас, че след 1 година няма да напишете и една добра дума за него, защото "изчегъртването" не е работа, тя е съвсем друго нещо, но да е честит на всчики умни, млади и красиви. А за мен Наздраве :)

Тази банка не беше ли за подпомагане на малкия и среден бизнес, а не просто една търговска държавна банка? Демек даваш акъл в училището за готвачи да подготвят физици, които после да работят като счетоводители?

Две думи са достатъчни: Спря кражбите!

Спецов твърдо ли трябва да е в екипа?

Без Спецов няма Василев, а без Василев няма екип.

Брей че нагъл !? От текста разбираме,че се ..САМО ПОКАНВА да го вземат министерче в редовен кабинет! Енергия бил имал...Бах ти наглеца...Колкото пъти за изминалите два месеца се показа по разни тв студия...- толкова пъти за СМЯХ стана! Направи за резил Харвард университет,чийто възпитаник е с Асенчо - ГОЛЕМИТЕ ОЧИ! Най- големия резил беше с идеята за заводче на фалирала немска фирма за електромобили с държавна помощ от 80 милиона евра,за само...ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 20 000 ЕВРО БРОЙКАТА!? ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ В КУХАТА ТИКВА БЕ ГАЛФОН !!

Какви доказателства би предоставил за изписаното от теб?

Ти представи доказателства :)

Кирил Петков е професионалист от класа.Каквото и да коментират недоучили и завистливи тролове това е човек с възможности каквито не сме виждали в предходни министри на неговия пост.

Да наистина. Предходни министри не бяха поставяли за шеф на ДАНЪЧНИТЕ човек който е извършвал ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ. Егати парадокса.

Не сме ги виждали!

При Бойко видяхме как постави бивша мутра и шофьор на мафиот начело на МВР. Което беше също парадокс. Изобщо разлика НЯМА. Всички дето дупелижете тоя Хавардски министър сте също толкова жалки колкото ония дето дупелижеха на Бойко.

Огромната разлика между човек с диплома от Харвард и един друг завършил мЕлиционерската школа в Симеоново. Единият образован, с градивни предложения и реформи, полезен за държавата си, докато другият е прост, неук, мутро-гамен и мафиот.

А културистът от Дубай дето е продавал фирми на невменяеми цигани къде го слагаме?

Усещам тролване.

Аз пък усещам че тия същите дето викаха срещу мутрите ни натресоха други мутри на власт.

С тази диплома де се забърше

Яд ме е за тази държава. Как не забелязвате, на този му е предложено според ИТН ? Няма ли предложение ? Кой не казва истината ? Защо сега се натиска ? Той е МИКРОБИОЛОГ с магистратура по икономика. Все едно готвач с магистратура за автомонтьор. Лъга че няма пари, сега благодарение на него и на другия сме 100000% по-добре нали ? WTF Вижте кой го избра ?!? ПЪЛЕН ПОТРЕС !

харвардски дупенца...

Ех Кире, искаш на Милен Велчев да се метнеш ,ама късно е чадо,камбаната лопна.

Значи иска не е едно, а 2 министерства да управялва. Не ни стигна онзи културист и мутра от Дубай за шеф на НАП, трябват още такива на "експертни" позиции.

Защо ме дислайквате бе кретени. Не ви ли изнася неудобната истина? МУТРИ С МУТРИ ЗАМЕНИХТЕ.

от кога започна и условия да поставя,бе?!

и ти ще поставяш условия...

какво съм завършил?!

Кирил Петков не взема подкупи и не вдига телефона на кукловодите. Затова няма да му дадат място в кабинета.

А.от албанеца,за тротинетките?!

Кирил Петков е супер готин, много го харесвам!

в рамка,тогаз!

да видя свестни министри... Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Пеканов...Образовани, културни, умни, владеещи чужди езици... А нямало такива хора в България...Има,но управниците не желаят да бъдат затъмнявани... Браво на президента Радев- сформира чудесно правителство с достойни хора...

Виц разправяш ?

Хе-хе-хе ! Смешник, те още не са го поканили, той вече им поставя условия.... Ами като не те поканят, оставаш си само с едни 2 условия и си ги пъхаш някъде.

Няма защо да си ги пъха където и да е. Има си негов бизнес и ще отиде да си го работи. А тук Слави или президентът Радев ще въртят телефоните и ще казват на министъра кого да гуши и кого не.

"Убедихме се, че има пари" , "Искаме да останем". Комбинцията от двете му изказвания звучи двусмислено. Дали пък не е приготвил и той голямата лъжица.

Тоя е ебати артиста :)))

Ти си егати завършения идиот злобар

Пак с огледалото си говориш гледам ?

Допреди две седмици се дърпа, сега вече си склонен. Нали не ти харесваше да ти звънят по телефона и да ти казват какво ще правиш... Последно? Изключително дразнещи са хора, които се правят на нещо, което не са.

Точно същото, което каза преди две седмици, казва и сега. Бих приел, но при следните условия. Няма грам разминаване. А условията са супер, много ми харесват! Но президентът няма да ги хареса. Слави - също. За ДПС - да не говорим. Супата за духане остава за нас, а кадърният министър отива да си гледа неговия си бизнес, вместо да плува в лайната на държавата.

Бате "Умри от песъка"