17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрал,недорадбрал...бай ганьо коментира,за да е значим поне в собствените си очи.Не разбрахте ли,че сакът е намерен в един пияндурник,който изобщо не е задържан.Утре и Вие ще пострадате от беззаконието в тая държава и тогава ще сте много онеправдани и пострадали,но и вас няма да има кой да чуе.В тая държава всеки гледа от чуждата камбанария и за това ни правят на луди калинки.А никой не се замисля,че когато гори къщата на съседа-ще дойде и при теб.Е ....рано или късно всеки ще го разбере.

PEYTSCH

Доста тлъст капан, който ако не беше щракнал сега тоя щеше да е в Дубай милионер.

От няколко дни гр. Кюстендил има нов директор на ОД МВР - Пламен Стоилов. И като нов директор иска да покаже че той е човек на действията, и в близкият период от време ще гледаме всякакви "спец. акций" срещу престъпността. "Мъжът разказа, че сакът с наркотиците не е бил открит в него, а в друг човек, който е бил задържан в петъчната акция, но по-късно освободен." - намират наркотици в лице 1, след което задържат и арестуват лице 2 и пускат лице 1. По същата логика, утре във вашият квартал ще хванат някой с наркотици, той ще каже че вие сте му ги дал, и ще дойдат да арестуват вас. Новия полицейски шеф просто иска да покаже на началниците си че върши някаква работа, затова такъв случай от малак град като Кюстендил се раздуха по медийте. В същото време задържат човек в който не е открито нищо, а пускат човек в който са намерени наркотиците. Класически МВР маневри - логика 0. За пореден път показват че не са сигурни какво вършат, но да прават там нещо, да отчитат дейност.

Тоя явно си е плащал на сестра Галева - ама нещо много му се видели парите и сега е прецакан. И пак изгоря бушон, а не сестра Галева!

Ясно! Дисидент! Борец срещу статуквото! Искат да му ликвидират политическата кариера (сарказъм)

Сготвили са го.... класика

съм така.Друг ми сра в гащите.Обаче пък аз ги нося

"Мъжът разказа, че сакът с наркотиците не е бил открит в него, а в друг човек, който е бил задържан в петъчната акция, но по-късно освободен" Това не е ли самопризнание за участие в криминална дейност? Което е и в нарушение на изпитателният си срок! От друга страна няма как този негов познат, който удобно не назовава по име, да му остави такова голямо количество наркотик само за да го арестуват този!