Кирил Домусчиев: Преборих коронавируса, възстановявам се

Бизнесменът благодари на лекарите в столичната болница, където бе приет преди дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо , изчакай още два дни и тогава празнувай. Дано се окажеш прав.

Да видим Годжи дали ще го обяви за излекуван... или ще каже "не е доказано!"

Всички ще се излекуват от тоя вирус,не само тоя! Вирусът е опасен само за най тежко болните,които може да изолират,а останалите хора да си започнат работа и това е! изолирайте най възрастните и тежко болни и няма да има проблеми с тоя вирус,който е по калпав от грипа!

Кириле, много бръже бе братчет, чак съмнително ?!

И какво се оказа? Лекарство за Ковид-19 е пари от бюджета.

Защо контактували с Домусчиев не са под карантина?

Кога го хвана, кога и го пребори бре гелосан?

А е как за три дни те оправиха.

Тъпак. Толкоз от мен.

корона не си имал ти ве бастун... ти ако хванеш корона, с това видимо анемично и малокръвно тяло си заминАл за 14 дни !

Има пари ,получава необходимото.Ако беше бай Пешо от Долно Нанагорншще ще я гледа "Софиямед" и прекраснато им отношение през крив макарон.

Кога се разболя, кога оздравя. Гербаджийска работи. Всичко нагласено. Няма срокове, кой как му е удобно.

За седмица се лекува вируса и то се самоизлекуваш!

Само да не се окаже всичко повече бизнес ...

погребалният агент каза, че лекарствата не дават очаквания резултат. Какво ли очаква от тях.

26 души контактували с жената завърнала се от Франция са поставени под карантина. Поставени ли са под карантина всички контактували с Домусчиев след завръщането му от Франция? Заразеният с COVID-19 Домусчиев, след като се е върнал от Франция е имал контакти с много повече хора като е посетил телевизията си НОВА тв, заводите си, близки бизнесмени, администрация, охрана, шофьори, любовница, жена, деца и т. н. и т. н. Някой да ги потърси тях, за да ги карантинира????

"пари" - крадени! да се съберат 100 човека от тия дето им дава "заплата", да му хвърлят един бой ...

Домусчиев премиер!!!

Видя се че не е чак толва страшно, колко се опитват да го представят. Повече трезво мислене и по малко паника и всичко ще е наред. След няколко седмици бройката на оздравелите ще започне да се покачва и картината няма да е толкова мрачна.

Какво чудо за медицината в България

Хайде сега под нагазателна отговорност за нарушаване на правилата при извънредно положение, довело до затварянето на една болница и лишаването на нуждаещи се пациенти от достъп до лечение в съответната болница.

да сте винаги така човечен и благороден към всички българи, независимо от тяхното благосъстояние!

Няма ли едно мерси и за нас от форума ? Бяхме първи които ви информирахме за хинина , който е забранен в България по незнайни причини.... Поне спасихме живота на един милионер... А пък колко са добри бг медиците ще видим на края на епидемията Пилците , пардон кофчезите се броят на есен....

Гешефт, Домусчиев нарушава карантината!

Сега болницата ще я "отблокират" ли ?

Па много бързо го излекуваха

Ох, отдъхнахме си. Голямо борене ли беше или...?

Абе нещо ни прметнаха пак тука. Да не се окаже, след един месец, че пак е болен.

Заради това мекере затвориха цяла болница.

Браво имаш антитела сега остава само да те затворят в някоя болница за изледвания. Да даряваш кръв, да се замразят фондовете ти и да се дадът тези пари за изследвания. Току виж нещо полезно излезне от теб. Ама не ми се вярва. :D

На кой му пука за един мастит крадец ?

Мутафчийски сигурно е раздал лекарството на роднини и приятели. 100 опаковки не са нищо.

Дебилите не вярват, че някой се е излекувал... А в съседната статия пише, че повеше от 1/3 смятали, че ако се разболеят, ще умрат - това са ТОП дебилите! Мислещите отдавна ви казаха, че вируса е повече обикновен грип и твърде малко по-опасен в някои аспекти, но ви насадиха един страх и сега вие ще платите сметката на дълговата криза, която е и оснавната идея на карантината - всеки обикновен човек с дълг! Ха честито!

Това е новина с национално значение. Какъв герой на новото време?

Зареди него затвориха цяла болница, аре не ми го хвали! Иначе за останалото си прав.

Домусчиев и Пеевски когато и да ги погнат все ще е късно.

Туй от Позитано ли го научи,или от пРезидентството?!

Е тоя ако нямаше икономическия вирус , кой да го има ? Дружката на Боко- жалки алчници

Ми то се очакваше. Медиите демонизираха вируса и насадиха паника. Реално, накрая щсе се окаже, че тоя вирус не е чак толкова страшен. Но за някои бе идеалната възможност да променят статуквото - да наложат страх, паника и в мътната вода да си наловят риба :)

всичко изприказвано досега , за седмица коронавируса едва започва да проявява действието си върху заболелия организъм ! Този кога се зарази, кога оздравя за една седмица? В такъв случай заболелите около 16-17 март , а те бяха някъде около 100 на души , вече трябва да са се оправили ? А то още не можем да докажем, че заболялата на 9-10 март вече е изчистена , та да я обявим за здрава ?! Този е някаква друга порода сигурно!

Той си нарпави ПР-а, вече може спокойно да си е излекуван

Той обяви преди седмица положителната проба, значи за седмица се лекува. Трябва само да се ползват тези лекарства, които той е ползвал.

Е той си направи ПР-а, вече може да си е здрав...

От Боко Тиквата го научих.

Домусчиев: Преборих коронавируса!!! хлорохинов фосфат - добре де, питам аз не всеки има този препарат...кво праим обикновените хора, а?

Не вярвам на нито една дума казана от този или политиците.

Това новина ли е? Този колко боклук и смрад внесе от Италия и сега да се радваме или да плачем ли? За хората с пари лечение винаги има, а за онези хора от северозапада им се размахва пръст колко невежи са за да се заразят с вируса въпреки, че двама от тях си и отидоха. Пародия на медии и новини, но при ГРОБ е така лъжи и кражба и хан Аспарух им е виновен. Кризисният ПиАр е голяма работа, както и фалшивите новини!

ако си е неговата, що не? няма да се учудя, ако си е купил болницата, че му в махлата...

ГО СЪЗДАДОХА, ЗА ДА ВИДЯТ КАК ПЛАНЕТАТА ЩЕ РЕАГИРА БЕЗ ЧОВЕШКО ЗАМЪРСЯВАНЕ. ВСИЧКО Е С ЦЕЛ НАМАЛЯВАНЕ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ !

Добре де И аз не съм му фен , ама никога не бих му пожелал да се разболее , камо ли нещо по-лошо да му се случи . Защо толкова злоба , толкова отрицателна енергия ? Дали това не е в основата на нашето национално чувство на малоценност и песимистична обреченост ? Защо трябва да мразим , някой който повечето коментиращи не са виждали на живо ? Странна и наистина неразбираема работа !