Кирил Добрев: Предлагам всички снегорини да се съберат в София и да стачкуват срещу БСП

Безчинствата в Галиче продължават, твърдят социалистите и искат да бъде освободен шефът на полицията в Бяла Слатина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП да си заголи голямата тлъста газина и кой каквото...

Не бил доволен не от инженерите, а от свършената от тях работа. То все едно да си недоволен не от Бойко, а от начина на управление. На тия кой им мисли бръщолевениците?

Не съм фен на комунистите,но да блокира половин държава при 10 см сняг?!Разни фуфляци само преди 2-3 седмици ни уверяваха,че са подготвени за зимата и не знам какво си!Айде сега,всички те на килимчето при Борисов,след което да си вземат шапките и да си стоят у дома като за нищо не стават!Колко хиляди хора седяха в снега вчера бе,вашта мама некадърна?!

Дли е БКП или неините производни БСП,СДС или ГЕРБ както казват турците ,,Она гюре".Незнам точно правописа но е нещо такова.

Десито първо се е ядосала, но след два часа се е сетила, че и тя е намазала от целата работа и й е минало.

За кой Кирил Добрев става дума тук? Да не би да говорите за същия, за когото един друг следствен ,дето сега е в ареста-Банев, твърди че поискал от него-Банев де, помощ в долари ,а пък Банев му дал на ръка няколко хиляди и при това ,тогава тия хиляди в зелено били мното пари .Нещо като партийна такса спокойствие .Ако е за същия-нека президента пусне прожекторите.

тия в ред ли са

Таз година, снегът ще е червен

Този може да не е цвете ама казва истината...а защо от сутринта никой не каза защо там където падна 5-10 см сняг се блокира всички пътища и добре че беше неделя ако беше паднал снега днес ,не ми се мисли какво би станало.

tonk11

Проблема всъщност е че, 10 см сняг не трябва да са проблем за подготвена за зимата кола! В неделя се прибрах от Видин с 15 годишен пасат 1,9 тди. Никакви проблеми. Нормално пътуване за зимни условия!

Много си забавен,от Монтана до Мездра беше ужас около обяд,добре че бяха спрели тировете иначе не знам колко време щеше да пътуваш.

Моля, моля. Във времената, когато лада седмица беше лукс, а зимните гуми чудо невиждано, през Предела, Шипка, Рожен и т.н. се преминаваше без никакви проблеми. Защото пътищата се чистеха планирано, организирано и докато не се изчистят. Със ЗИЛ-ове, ГАЗ-ки и ИФИ. Имаше железен ред за поетапно спиране да движението, докато не се почисти. И затова даже 15 годишни турботаралясници не можеха да задръстят пътя.

ценко чоков беше ваш кадър някога бе и вие го научихте на далаверките,а сега се правите на светци пред митница с куфар пари

а пък аз предлагам цацата да се задейства по онова дело с куфарите на калотина и да видиш кирчо как ще цъфне посред зима

аз пък предлагам едно по-скорошно дело да бъде възобновено - за шест апартамента ставаше въпрос.

И за горивото за Югославия, и за нелите страници в нечия автобиография и за ...

Парите дето Кире Трафиканта изпра-600 апартамента може да си купи