Ким Чен-ун откри модерен град до свещената планина

Държавните медии нарекоха титаничния проект "въплъщение на съвременната цивилизация"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ни информира за действията на двамата ниски убийци. Нищо, че въобще не ни пука за тях.

С. Кореа плаща на дир-а викаш ?

Обява в jobs.kp: Търсим персонал за нов модерен град.

И тоз ленторезец кат нашия Бащица!

Всички бг рубладжии да хващат пътя натам! А ако не искат може да идат при майор деянов!

Не директно, но по линия на коминтерна задачата е поета от братските политически формирования.

За разлика от нашият ленторез този има малто повече акъл от Тиквата.

Коминтерн форевър!

Уж бедни севернокорейците а градове строят. А ние уж сме бокати граждани на богатия ЕС а построеното през соца не можем само да го боядисаме.

Никой не иска. Всички карат само западни коли, ползват само западни стоки, услуги и технологии и живеят учат и работят само в ЕС и САЩ.

Ех, майко евроатлантическа! Жалко, че нито един от двама ви не може да усети сладостите на прекрасния капиталистически строй! Не сте от правилната страна и ще пишете глупости за жълти стотинки до пенсия. Ако преди това не ви изгонят работодателите.

МисУиш ли ?

Много богати тези комунисти, бе! Плащат на кого ли не за пропаганда и хибридни войни. Трябва активно противодействие. Моля, господа, дайте още пари за нашите верни драскачи.!!

Пак си пропуснал хапчетата ? Построеното през 45 години соц беше отвято само за 10 години , над 200% в София , над 500% по морето и планинските курорти , пътна мрежа над 300% и пр. ! Ти си боядисай кокошарника от соца и бъди горд с постижението си !

Добре че са боровинките ...

Построеното през социализма първо се окраде от бившите комунисти станали капиталисти и после се оказа напълно негодно в новите условия на пазарна икономика. Всичко друго са празни лозунги и омръзнали до болка опорни точки за наивници и жалбари за отминалата младост. А иначе по статията - Северна Корея навярно строи, но тепърва ще се сблъскват и те с реалността. Засега ги пази желязната изолация, в която ги държи собствения им режим.

Селото на мира в С. Корея се намира на 2-3 километра от границата с Ю. Корея. Според властите там има ТКЗС, 200 семейства, които работят в него, училище, болница и детска градина. Според други източници обаче селището няма постоянни обитатели. Едва ли някой нормален би издържал психически на воя на насочените към границата високоговорители, които в денонощен режим напяват колко е хубаво в С. Корея. Летището в Калма представлява два терминала по 36000 квадратни фута, с две писти по над 3 км. Цената му възлиза на около $200 млн и обслужва няколко полета седмично до столицата. За всичко това вътре работят кафенета и магазини. С пословична ефективност, разбира се. Боядисвано е с доброволен труд. Реално и у нас, ако тръгнеш да боядисваш наред, ще ни излезе съвсем без пари.

Ха ха ха ха, ооо, как ме разсмяхте! Ха ха ха! Имал бил повече акъл, оххх! Обаче, като се замисля, май не е етолкова смешно, щом си мислите, че Ким-чо има изобщо акъл (не че нашето недоразумение става за нещо, но ...), това ме навежда на мисълта, че май, май, сте за лечение в специализирано заведение с тапицирани стени ...

Хората откриват, ние закриваме. На тях целия свят им пречи ние сами си пречим.

Що лъжеш и мислиш че някой ти вярва? Щото си козяшки трол. Има официални статистики инвсеки млже да ги прочете.

УРА ДРУГАРЬЕ

Северна Корея строи чудеса за хората си за да живеят нормално.... ..а ГЕРБ в България правят Обратното ! България която е член на Уж най-Богатия Съюз в света и на НАТО.... ...е Напусната от 30% от Населението си !!! Уникален Световен Рекорд ...непостигнат дори от Разрушените от войни Сирия,Либия....

И ряпата е супер вкусна. Чичо един ден ми разказа как някакъв в завода ял точно ряпа.

и ти какъв си бил по времето на соца

Кат глеам тоа се убучавал при тиквун да реже ленти ама дали има смисъл тоа град сам он си знае абе чиста тиква и тоа също.

"завод за пакетиране на боровинки и картофи, най-важните природни ресурси в района." муа ха ха ха ха ха :))))

ти що си прост бе? На колко години си бил по време на соца??? Минус 5?