Коментари - Километрично задръстване на АМ "Тракия" в посока морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверяват дали родителите носят документ за съгласие децата да отидат на почиффка?

В неделя 10 часа сутринта на плажа в Гърция нямаше вече свободни шезлонги. кафе + 500мл вода - 4 евро. Безплатен паркинг с мрежи за осигуряване на сянка. Фин пясък. без камъни в морето и равномерно увеличаваща се дълбочина. Бистра вода, без вълнение Температура на водата 26-27 градуса. Пясъка пари, но навсякъде има скари. Пътят ми е почти колкото до нашето море. На влизане в Гърция 15 минути на граница, на излизане 30 минути. И най-важното персонала на плажа се отнася с уважение и говорят английски. Не видях мутри с джетове и агресивни човекоподобни.

Всеки може да се плацика на лесното. Затова умираме като нация, Бъди мъж! Бъди българин. Иди да се биеш с мутрите на Очите, да се бориш с хранителни отравяния и инфекции, да плуваш в канализацията. 40 лева за хавлия и чадър, не бъди бедняк.15 лева количка с лед. Парещи гевреци и гореща сладка царевица, само за 5 леа. Къде ще видиш плаж от фасове? Уцели джакпот - пребъркване от камериерката, джебчийката и сервитъьорката. ПОсети Лайноморието, оцелей на Лайноморието!

Така е всяка година, през лятото, когато хората масово пътуват към морето... То не бяха хвалби, то не бяха фойерверки, гейберастки лъжи на килограм...И накрая все едно и също дърво ядем...

И сега всичките тия от задръстването като стигнат Черноморието и се изсерат, водата ще стане хептен кафява

Уважаеми журналисти и други пишещи, не знам кой и кога измисли израза "в посока София/Пловдив/морето", но искам да ви уверя, че не само че няма нищо неправилно в израза "в посока към морето" , но и звучи много по естествено.

поправка: по-естествено

И до кога ще е това ограничение от 90 км на тракия ?? Колко още години, трябва да минат за да се оправи великата мутроидна магистрала гордоста на тиквеника от Банкя ? Че и ченгета с радари наслагали да следят кой ще качи над 90 и да му хакнат глоба .. вместо да се изпокрият лайната, ние затова ли плащаме по 100 лв винетки? За да караме по магистрала с 90 км ? Къде е онова свинеподобно гнусно туловище Дебела Павлова ? Нали тая мастия се кълнеше че пътищата ще са по-добри със 100 лв винетка? Аман от мръсни ГЕРБерски номера .. заспал народ от дебили!

Точно този участък не е на Боко, но май само в България го има това - слагат се ограничения, вместо да се ремонтира. И така с години.

Най-вероятно след Стара Загора, трафика ще намалее драстично, като се отклонят автомобилите пътуващи към Маказа...

Или на 169-ти километър :)

Ех, ако имахме тези пътища преди 30 години... Извинявайте, но улиците в големите градове на страната имат по-добра пропускливост от така наречените магистрали за Варна и Бургас. Не може да имаш две ленти в едната посока, през 10 км да отбиваш движението и да си мислиш, че това е достатъчно за главна артерия (тирове от морето към София) в дълбочина на страната. Вярно, можеше преди да се мисли така. Но вече над 10 години това мислене показва, че е остаряло. Защо говоря за мислене ли? Ами вижте например входа за В. Търново. Същото е. Тясно кръгово, по което автобуси и камиони не успеят да се вместят в лентичките. Първата стъпка е да спрем със заблудите.

Не е вярно! Няма задръстване. Бойко каза, че магистралата ще е готова преди да започне активния сезон. Вие, какво, искате да изкарате, че Той лъже ли? Амма хаа!

На 12 ти километър при Вакарел си работят яваш яваш, почиват си след 17ч. и без събота и неделя и се подпират и като мина е едно спокойствие....а там трябваше една ударна денонощна бригада и за 30 дни да свърши и да сме забравили още от май за ремонта... Това са смешници и мързеливци, които и селски площад им е трудно...

Това е начина на работа на ГЕРБ, така е по джендърски, калинките на мутроида са лика прилика на него самия, мързеливи, некадърни и все гледат да минат метър

Да върнат транспортни войски и виж как нещата ще се получат, хем трудови навици ще придобие "младото поколение", вместо да си гледат по цял ден телефоните.

Ааа...Събота и неделя да се плаща извънреден труд ли??? Нека гяурите(тоест Ние) да се пържим когато искаме да отидем на почивка... Не става...Прасетата трябва да минат тънко...А Нас...Прасетата ни...яли. Вчера беше страшно...Неделя зной...и чалгари с 80км в аварийната...Ех...защо не съм шапкар щях да преизпълня плана на КАТ за 6-месечието..а то е в началото... Само сме си виновни...не Народ, а м...а!! Превзеха ни..яд ме е на себе си...а не съм простак...!!! Айде сполай Ви!

Задръстванията по границите са и заради изгонването на българите от Българското Черноморие! Това е пък следствие на многогодишния труд на "любимците на народа", разбирасе "законно" превърнли същото в бетонен плацдарм! Даже много закъсня отлива на туристи! Гърция хем по-близо, далеч по-качествени услуги, безкрайни плажове и никакъв бетон!

И все нови джипове. Към 200-250 до 400 хиляди броя. Чистак нови, шестаци. Българите не могат да си изхарчат парите ! (Тезата на Борисов) :D :D

Дали към Гърция или Слънчака все ще ви се наложи да почакате малко за цопване в прекрасната вода..... ако сте за Гърция де... в противен случай конюнктивит + диария....

Добре, че Бате Бойко построи толкова мостови и магистрали, иначе задръстванията щяха да са от София до Литен плътно бронядоброня

В "нормална" държава, управлявана с мисъл, щеше да има влакче, което да стига до Бургас за около 2,5 ч. (със спирка в Пловдив)…..това е.

По-лесно се краде от асфалт - релсата нема как да я направиш наполвина и да очакваш да мине...

ами навремето си имаше и се казваше експрес "Слънчев бряг", в Пловдив го взимахме в 8.30 и пристигаше на гара Бургас в 13.00 ч. Идваше от София, но не знам там в колко часа е тръгвал

PEYTSCH

Голяма работа...В Германия задръстванията са по 200 клм и по 2 дни чакане..И с по една лента повече. А селяндурите ругаят отеснелите магистрали вместо да искат 3-4 ленти ! Простотия на каруцари....

Откровено, с нетърпение чакам петрола да поскъпне, така че хората да пътуват само когато имат нужда. Представяте ли само каква щета за природата е Ганьо да отиде да си накваси задника на морето? Това е една огромна замърсяваща индустрия да се произведе автомобил, огромна още по-замърсяваща индустрия да се произведе гориво и директна щета за природата с бетонирането на огромни магистрали. И пак да попитам, ЗА КАКВО?

Опашката е 30 Мин,но е в посока София на виадукта.

"Магистрала Тракия" , "Магистрала Хемус".....някой от управляващите ни некадърници знае ли какво е това Магистрала? Това най-обикновени вторкласни пътчета, струващи ни милиони , много нерви и построшени коли!

Интересно, като е толкова засилен трафика към морето, къде се губят после след магистралата. Както видяхме на Слънчака са само чайките и недоволния персонал

Как къде, към Турция. Там море бол, пък и по-евтино. Бетоновият Рай е за балъците, купили си апартаменти по 150х евро, сега и за 50х не могат да се отърват.

Къде ги тези апартаменти викаш? Имам желание да си взема 2 на тази цена..

Има бе, продават ги най-вече чужденците, поне да си върнат нещо завалиите.

На Слънчер бряг сме, чудесно е, много хора и е пршятно. Много зеленина и по добре от други години. А сме почивали и на др.места, но тук си ок

Граничарите нарочно ни бавят за да не ходим в Гърция.А да идем при батките в слънчака, където мрачни типове с бицепси като на горили и татоси като на индиански вождове те сурвакат с по 15 евро за сянка,или ти гепят колата или таксито ти иска 100 лв от Влас до Несебър и други все така приятни спомени от мутренските години които уж си били отишли.

Каква умна биомаса си ти...! Международен заговор има, то е ясно.

иначе сутринта слушам в сутрешният блок на Нова как някой се обясняваше и апелираше да се почива по нашето Черноморие, защото виждате ли, тези дето пътували за Гърция стояли часове в задръствания..... Смях в залата ....То да се добереш до нашето моренце се оказва мисията невъзможна. Родна картинка.

По повод голямото чакане за влизане в Гърция и обратно към България, проблема идва от мудното и бавно облужване на пропусквателният пункт от Българските митничари.На отиване ги чакахме да се наприказват кои какво кафе ще пие и с колко захарчета...при положение , че масово хората са с малки деца и чакат на тази жега.На връщане ситуацията беше същата, мудно, бавно и нарочно бавене.Е в крайна сметка всеки си решава кога и къде да летува и всеки очаква нормално обслужване .

Истината ще ви я каже Батко ви какво трябва да стане за да няма задръствания,и то е да ползвате услугите на БДЖ-то и няма да чакате по два часа на едно място и да получите слънчев удар,е има какво още да се желае със тези влакове примерно да се движат със 299км във час а не със 70км във час,но това вече е друга тема,това може и да се случи и тук,но чак след 50г най малко. А защо и Метро да не направи Бойко до морето под земята а,със спални вагони:)

Алооо, неграмотни.... На наркотичните вещества НЯМА И/ИЛИ АНАЛОЗИ. Има ПРЕКУРСОРИ.

Автомагистрали в БГ не ползвам! Вечно в ремонти, вечно с отбивки и като се натресеш в някоя тапа няма излизане от там. Висиш на жегата като веян паламуд с часове.

Не е важно какво ползваш. Важното е да си плащаш данъците и да си купуваш редновно винетка! Или билети за автобуса от фирмите на гроб или дуписе!

Видял си ти данъци! А да плащахме същите като в Западна Европа.

Съзнателно правят условия за тапи.Същото е и във т.нар. град София.Кухавелките считат,че ако няма тапи и късане на нерви, никой няма да забележува,че се правят ремонти.

Мозък си ти, трябва да влезеш в политиката!

Задръстването не е към морето, а до Пловдив, заради транзитния трафик от западна Европа към Турция. Докато не направят по 3 активни ленти в посока на АМ Тракия до Пловдив, така ще е ...

..ама да е от ядливия асфалт, не от този, горчивия и твърдия

Като се замисля, това нашето не е магистрала, а първокласен път. Магистралата трябва да е с три и повече ленти...... ама както и да е. то при нас всичко е малко по-различно ;)

ама честно казано - ко ми пука за софиянци. На тях пука ли им за провинцията. Пука им само да праща мамбо. Е на мен пък ми пука - софичянци да си серите само у София. Хахахахаха. Малко майтап да става бееее. Задръсстила се АМ Струма, Задръстила се АМ Тракия. А бе, за кво я строим Хемус? Отговор за да се задръсти и тя. Някой като е проектирал двулентова Тракия смятал ли е трафик въобще - чужд, гастербайтери, камиони, че и наш, че и София 1.5 милиона ама за сега и растяла уж. Сещате ли се ако София стане 2+ милиона. Мен ми е кеф - почти съм на морето. Дреме ми за задръстванията ви. То малоумието е огромно по нашите земи. Аз бих ремонтирал обходния път първо. А не обратното - то няма обходен. Има, ама не е път. Ще карате по подбалканския, да си спомните за соца. Хахахахахахаах. Кой не помни пък да научи нещо. Хахахахахааха.

Дали платната да са две или три(активните) е решено от Политбюро на ЦК на БКП преди много десетилетия. Имало е спор дали да са две или три.

Уф, ма пак някой от преди половин век ви е виновен на вас, некадърните е крадливи гейберастки отрепки.

Ползвайте услугите на БДЖ и няма да имате задръстване и чакане по два часа на едно място.

си умен Сашееееййй. Да изгорим живи значи само и само да не сме у задръетване. Нема начин.

Ти ли ни гарантираш, че няма да има чакаме по два часа на едно място? По мои спомени беше нормално да закъснее влака с 20, 30 мин или да чака някъде из полето по един час да мине друг влак, а като гледаме БДЖ май само назад върви, с изключение на ръководството, те нямат стигане.

Качеството на магистралата е ужасно, няма спор за това. Ремонтите са по-дълги отколкото трябва, файкт. Обаче като капацитет си е ОК. Големи задръствания стават 5-6 дни през лятото и още 3-4 пъти като се съберат почивни дни за празници. Да кажем около 10 пъти в годината, от общо 365 дни. Не би било разумно, да се вдига капацитета заради няколко изключения.

ХУБАВО Е!

99,99999 % процента от бг народа си има собствени и не го интересуват проблемите на мвр. За чий ни занимавате тогава с изкуфелите им акции, които нищо не променят.

"Бедният" българин се скъсва да пътува в страната и чужбина, всеки уикенд пали личния си автомобил и прави киломентрични задръствания. А при бай тошо затворен като в кошара, с телени мрежи и огради и стрелба по границата да не избягаш, а за някои места в страната открит лист и разрешение от милицията. Иначе не можеш да припариш. И личен автомобил след 10-15 години чакане, савеЦка бракма само и то една на 25 семейства .

Беден според кого? Според мен само знаем да мрънкаме, като сме загубили представа какво значи да нямаш!!!

Според червени изроди и тролове, които не спират нагло да лъжат как тогава сме били по-богати и сме имали повече възможности от сега.

gaz, прав си! Подкрепям те в изказването!

Едни исъщи хора ходите бе каун гробрски тиквясъл. Едни и същи хора, малцинстви ходят и пътуват редовно. За повечето хора почивката е никаква или някъде за няколкодни. Екскурзии, Гърция тинтири, минтири - софийската крадлива паплач и малко хора от големите градове. Това ви е демокрацията и тя ще умре, защото не е демокрация , а клоака - мутренска, ченгесарска, щуробаджанашка , крадлива, феодална и т.н. Едни и същи сте тея дето живеете добре мамицата ти каунска и ходите където си искате. Из провинцията България е само на книга. Нито българи има, нито български взик, нито български училища нито икономика някаква, нито здравеопазване. Нищо. Една голяма лъжа наречена демокрация и 1 милион кауни дето живеете добре и метлосвара ама няма да е за дълго. Безкрайна лъжа над целия народ няма как да вирее.

По изказа ти разбирам че умствения ти капацитет е някъде около минималния за рода homo sapiens. Ако беше инвестирал време да учиш и после да работиш нещо смислено, сега и ти щеше да пътуваш и почиваш и по Гърция и по света. Но ти си гонил ку.....ите и си се наливал тогава и сега ще хейтиш от панелката си в горно-нанадолнище, докато120 кг. ти жена пече чушки на балкона. Така е в живота "каквото посееш, това ще пожънеш".

пътуващ, защо му правиш комплименти? Дори до това ниво не го е докарал. Човек с такъв изказ и правопис вероятно едва докарва 500 лв.

Я виж колко от колите по пътищата са турски и румънски и тогава разсъждавай...

Според теб 2000 или 3000 коли с по двама човека вътре могат ли да бъдат критерий за благосъстоянието на цялата държава. България е най-бедната държава в целия европейски съюз и не само. Не си мислете, че като се разходите по центъра на София или Пловдив или по пътя за морето през август и сте видели България. На фона на нетърпеливите туристи с лъскавите нови коли, които и по едно дете не са отгледали си помислете за пенсионерите, които са пред дилемата храна или лекарства със "големите" си пенсии.

Да, да. Новата опорка. "Това било само 1/10 от населението". Добре, а като всички бехме богати и с възможности при бай тошо колко такива киломентрични задръствания ставаха всеки уикенд? Колко семейства имаха собствена кола?? Колко хора пътуваха в чужбина и по-конкретно на Запад?? Гадни лъжци и манипулатори....

така, значи преди да даваш квалификации за някого се замисли до колко познаваш този някого. В случая изобщо си нямаш представа коя съм и какво съм постигнАала, още по-малко с цената на какви жертви! Не изпитвам нужда да се обяснявам на форумен трол, НО едно ще ти кажа: ще дойде ден, в който всичко ще е според заслугите и всеки сам е отговорен за това къде ще се нареди в този ден. Моята цел е да се наредя до знаещите, можещите и имащите. Пожелавам на всеки в България да е от същата страна! Успех!

Sam точно твоите думи са "опорка". Ако не съм прав, дай ми пример коя страна от ЕС е по-зле от нашата? Или вече няма БВП, няма средна заплата, гледаме само задръстванията?

Който иска да си смени колата....... да мине по обходния път до Ихтиман

на българското черноморие не може, на българското не може... къде, у люлин ли да си седим само?! Бате Бойко за кво уж толко мостове и магистрали построи?!

Koйто не иска да си изкара почивката на ГКПП Кулата отива да я изкара на АМ Тракия.

Наля цял народ сте загрижени за БДЖ? Нали на всяка тема коментирате колко е важно държавата да го дотира и осъвременява? Ми слизайте от колите и хващайте влака, бе, баровци!

Как да го хващаме, като влака отдавна го няма?

Реално глупости говориш ;))

Все някой умник ще се намери да дава акъл беееее! То за това сме на този хал!

АМ Тракия е крайно недостатъчна за трафика по нея. За да носи това име, отдавна вече трябваше да е разширена и да има поне 3 ленти във всяка посока. Обходните пътища на практика не съществуват защото са в отвратително състояние. Искаме да сме туристическа дестинация, да привличаме туристи и бизнесмени, но при сегашното състояние на магистралата и култура на трафика, всеки нормален човек, който мине по нея, ще гледа да не повтори.

Глупости! Асфалт не се яде и полза от него няма! Да дадат парите на народа!

я съм у брюксел за зеле,ако бех тука щях да искам документи от апи

тудуф -тудуф, в влака няма задръствания, също и със самолет

В БГ малко задръстване да стане и вече е в новините!

Ще ми се пак да попитам - имаше едно време едни протести, дето некакви викаха, че "асфалт не ядем". Ами като не ядете асфалт - яжте инфаркти в задръстванията. Държава без пътища е като кенеф без канализация - малко да го напънеш - и почва да прелива.

Защото се оказа, че не е качествен и убива. Айде сега чакаме Той да нареди и задръстванията да спрат. И да извие фалцет докато задава риторичните си въпроси предназначени за българския полуидиот.

Няма начин тука да не е намесен Орешарски!

Ей тикварин - след толкова крадене от магистрали де е ефекта? В джоба на шефовете на няколко фирми и няколко политици. Умниците дето мислят и творят чудесата на сегашната власт са калинки. Пълни завършени крадливи калинки. Де са им изчисленията, де са им прогнозите за трафика. Де са обходните пътища и най-вече стават ли за коли? Щото нещо голямата ви гордост - пътищата въобще я няма. Масово до няколко години след ремонта има нов ремонт. Е - джоба от пълен по-пълен естествено.

10 години слушаме за Великите Строежи на Пътища и... в БГ-то пак са най-лошите пътища в Европа. Е, Тиквата стана милиардер от саниране и ремонти на ремонтите на магистрали, но това е положението. Прост народ - слаба държава. Не са 80%, 95% са простендерите в Бантустана.

Само преди 10 години до морето се пътуваше 6 часа на отиване и 8 часа на връщане - легендарното задръстване на Сливен. Асфалт не се яде!

Нали оня капут Иван Досев от АПИ заяви, че до края на Юни ще завършат ремонтите по "Тракия" - има му интервюто в нета.

Я тупой ебанат Андрей Яковлев ya.andreyi96@yandex.ru

за парите за ремонта за една година ще направат НОВА ИСТИНСКА магистрала от София до Бургас и ще е по трайна от това чудо боково

Нали Батман с джипката,навести ремонтите?Та чак се възхити от"армията от строители"....Нали от АПИ обещаха,до 1.7.,да са готови за активния сезон?!В петък минах по"Тракия".Хем рано по обяд.Адово си беше в тези участъци.Ремонти са нужни и през пхролетта му беше времето.Сега,в жегата,кво праим?

Усвояваме едни пари....

Изобщо не бяха 2 километра. Пътувах в обратна посока започна задръстването от 13ти и свърши на 6ти...