Киев призна за 13 000 загинали войници, нови оръжейни сделки за Украйна и Финландия

Президентът на Украйна обяви духовна независимост на страната - ограничава дейността на своя територия на религиозни организации, свързани с Москва

Обратно в новината

Коментари - Киев призна за 13 000 загинали войници, нови оръжейни сделки за Украйна и Финландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киев призна, че потерь нет )

Амии, имат един убит, един ранен и един пленен, а и един надрусан.

Пилците се броят наесен! Всичко друго е пропаганда. И от "трите" страни!!!

Пак им се е спало, забравили са едната нула, към тези 13 000. Бе тя първата им войска, която беше още в началото там, и вече я няма, беше около 100 000, какви 13 000?Не вярвам дори най-големите защитници на този режим да се съгласят с тази цифра. И 130 000 са малко, мене ако питате, поне 230 000 - 250 000 са жертвите им. Не спряха да лъжат мръсните бандеровци!

Яка цензура има в ЕС. Беше казано ПУБЛИЧНО от ФонЛайен,че убитите военни украинци са над 100 000. Зеления се разсърди и хоп станаха 10 000. Е и какво като сами себе си лъжат. Реално според руснаците са над 150 000 украинци да сега. А тепърва започва войната...

Тебе никой не те пита, защото си двойкаджия.

Шило

13000 за две седмици, ли?

Всеки загинал автоматично става сепаратист или руски шпионин :)

Какви 13 хиляди - Урсула каза, че са над 100 хиляди, а западни източници казват, че към тези има и 380 хиляди, които се водят изчезнали, но реално са убити, но хунтата в Киев за да не плаща на близките ги води изчезнали.

За 10 месеца

Няма ли да пратиш децата на фронта в Донбас?

Ей, дрогата не прощава. Зеленото наркоманче е същия като наш Кики - друса се яко и лъже като дърт ром.

Фактите са - Херсон наш

Сложете още една 0 и сте близо.

дали са 13000 или 1 300 000 няма особено значение. Хората бранят народа си и отечеството си от нацистките палчища и за това се бият така храбро!

Има сайт документиращ загубите на оръжейна техника - oryx. Руските загуци са 3.5-5 пъти по-големите от украинските.

Всеки ден му треоат до 200 души Този чифут е за рязане с бръснарско ножче

Тези италиански зенитни ракети Аспиде са модел от 70-те години (към 50 годишни). На числата бих се изсмял, но за съжаление това не е смеешно, това са хора загинали заради интересите на група изроди.

Всички загинали за свободата на Родината са герои и те ще бъдат вечно почитани. А ще бъде вечно осъждана агресията на Путин, така, както е осъждан режима на Хитлер. Ако броят на загиналите украински воини е около 100000, както пропагандират нашите източни "партньори", бруталността на Путиновата агресия е по-жедтока и ще бъде по-тежко осъдена. Както се разбира от статията, все по-нежелани стават руските представители на международни форуми. Изолацията ще продължава, докато не рухне престъпният режим на Путин!!!

А убитите руснаци не бяха ли 70 000, или там квото му е дошло на ъкъла на някой болен мозък!? Представям си какви измислици-премислици вървят в нета въобще за войната..

ама сега ще го пишат, че е Луд, не им харесват истините, които казват и че идват от устата на Черен Милиардер! както Гърците казваха, тихо да не събудим българите, работата с Йе е тихо да не събудим белите...

Военните загуби са военни загуби. При цивилните на окупираните територии е страшно - виж, че непрекъснато откриват масови гробове с убити цивилни, много от тях със следи от мъчения. Само от Херсон са отвлечени към 3000 затворници.

Добре че е САЩ, че иначе кой ще снабди света с оръжие ума ми не го побира.

Sm3hurk0

Руснаците изяждат или скриват мъртвите украинците и понеже не са ги намерили мъртви, за това ги пишат изчезнали. :)))) Може ли украинците да са дезертирали и за това да в графа - изчезнали... 13000 х. умряли.., ама това с труповете от Буча или без тях. Правете се, че им вярвате, за да може нахалните украинци да наглеят още повече и да продължават да просят до последния украинец.

Руските безвъзвратни загуби са към 300 хиляди. Много бели лади, много нещо.

Колега, за да разбереш, какво се случва в момента, трябва да започнеш да четеш книги още от древността!

Шило

Ако искат, ще отидат, големи са, пълнолетни са. Ама не съм сигурен, че ще са на страната на укрите.

Не ми се мисли как ще ги плащат тези милиарди руснаците. Е поне за оръжие през следващия век пари няма да имат :)

Су-24, Су-25 коя година са модел? А Т-62?

Шило

Кои милиарди?

Шило

Не бе, пак не си разбрал, милиард са

Зеленски каза- до тук сметката е 1.5 трилиона твърда евровалута Това е много, много газ, нефт и менделеева таблица.

Ха Ха Ха УРСУС ФОР ЛАЙНЕН веднъж да каже истината и ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН да я опровергае !!!!!!!!!!! Хайде закривайте я тази УСРАЙНА че да мирясаме . Аман от КЛОУНИ НАРКОМАНИ !!!!!!!!!!!

Изпуснахте една 0.

Е, що не превзеха Русия тогава?

Усрайна има над 250к убити войници и поддържащ състав, плюс ранените говорим за над 750к потърпевши…направиха сигурно 10 вълни от мобилизация, бият се твърдо до последния хохол както Бай Дън им е наредил

Шило

Пак се посмяхме с украинската простотия. По друг начин не мога да я определя тази работа. За чий х.й им трябваше да се заяждат с руснаците?

Шило

Тъй, и кво? Да му ги дават тези, които го въвлякоха в тази авантюра

Защо репликираш като малко детенце? Да не си лелка в детска градина?

Шило

Ами, поведението ти е на дете от детската градина. Как да не те обгрижва човек?

Нахлуха на съветска територия? Пак нещо не си разбрал, лелче?

Как си представяш, че ще се стигне до там, бе, кавал продухан !? Нали ако притиснат Русия и започне да губи войната, ще прибегне отчаяно до ядрено оръжие и ще опърли и на такива като тебе рунтавите гъзове ! А вземи прочети малко и за системата "Мъртва ръка" да се ограмотиш малко, тееба в тъпия гей недоклатен!

Тези, които вярват на арестович - още са с ковид маски, вярват, че бойко е демократ, че мутафчийски е герой, че костов обича народа си и че на западните човечета им дреме за нас. Сиреч - глупаци.

Су-тата са от същите години, Т-62 е по-стар, но на танка няма какво да му стане и Т-34 от втората световна ще си работи с малко поддръжка - все още има армии които официално го имат на въоръжение. На зенитните ракети им остарява електрониката и двигателите, сигурно половината няма да запалят. А които запалят, кой знае накъде ще поемат.

Важното е, че нито един български русофил не отиде да се бие за идеалите си!

Важното е да се увеличават печалбите на Локхийлд Мартин и сие....

На запад и на изток им е ясно ,че клоуна Зеленски губи хора и техника .Русия също губи хора и техника ,но води сражения не само срещу Зеленски ,но и срещу НАТО което снабдява наемниците в Украйна и Зеленската армйка с боеприпаси,въоръжение и обучава в Англия диверсиони групи ,а в Германия и Полша новите украински попълнения.На война като на война за англоамериканците бизнес, за руснаците и украинците двата братски народа война,жертви и финансово икономически загуби.

Арестович е като проект в училище: създайте герой и антигерой, използвайки цялата си фантазия.

Съвет към нормалните хора във форума: "С тролове не се спори. Безсмислено е и досадно. Те сами се опровергават, вкл. и чрез инфантилната кремълска пропаганда!" Всеки здравомислещ знае кое е агресорът и кой жертвата, както и кой трябва да бъде осъден и на кого да се помага "и Точка"!!!

Локхийд Мартин издирват Путин, за да му платят комисионна.