17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците са руските македонци.

Глупости! Неграмотни болшевики.

Майтапи се човека..... Все пак хохолите да не забравят, че в основата на всяка добра шега стои малко истина....

EMES

Кремълците от никакви шеги не разбират само да ги повикат, за час ще се инсталират.

Словашкия Премиер да не им забрани да преминават през Словакия и да влизат в нея ! Мръсни Укри стойте си в Кочината ! Българите също не искат Укри в Държавата си !!!!

Ужас, кой би могъл да предположи такъв подъл удар в гърба на младата и неукрепнала украинска демокрация. Ние прогресивното човечество подкрепяме безрезервно Единна и Неделима Демократична Украйна в нейната борба с вековният тиран. Когато най сетне древна и винаги млада Украйна е най сетне част от нас елита на света подобни шеги са абсолютно неуместни защото те подкопават нашето единство пред лицето на подлият и жесток враг от Азия.

Аз пък помпам женка ти. Срещу добро заплащане мога и теб да напомпа, за да станеш още по-горд европеец

Добрата шега по принцип си е 90% истина + 10% хумор ;) И ние може да се спазарим. Навремето Киев е бил на Волжка България, така че може да спазарим Киев и околностите му :))))

Е, словаците и унгарците по-глупави ЛИ са от нас, та си доставят от руските ваксини? И за тях важат същите правила, с които Тиквун се оправдава, че не позволявали неодобрена ваксина да се внася от всяка страна поотделно.

Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и се убедете сами колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

украинци, македонци...само за ташак ставате

Абе шегичка, шегичка, ама истината е, че словашкото население в Окраината иска словашки паспорти. А укропитеците са ясни - сигурно скоро те и северномакедонците ще преименуват посоките на света на компасите и картите. Щото няма как Слънцето в страните им да изгрява съответно от към Русия и България.

Как е тръгнало Руина съвсем ще се разпадне ... Ама, нека им, сами си дадоха задника..

Всички кримчани искат в Русия. Следва да се пита задкарпатието, може да не щат да са в демократична Украйна

Всеки си държи на територията само нашия е готов да подари България на Турция

Безкраен е списъка на глупаците. Понякога те стават и премиери!...тук...там

И тук май и там .

Укрите да не се ослушват, а да правят референдум в Задкарпатието дали иска в Русия! Реферндума-висша форма на демокрацията!

Държава Украйна никога не е съществувала. Тя е създадена с указ на Ленин през 1920г. Както върви Укрите ще загубят Донбас, Закарпатската област от Румънците и Унгарците, Западните територии с Лвов от Поляците, а може би още много.

ИСТИНА - иначе нямаше да е шега

И чувството им за хумор ли изчезна , какво става ???

Оценявям чувството за хумор на господин премиера на Словакия, но това няма как да не ядоса Украинците, те агубиха страшно много. Все пак не всичко е политика, поняког атрябва и да се шегуваме. Украинци и руснаци са оберечени на да се разберта накрая колкото и да се карат, лошото че най-тежките конфликти са много често между братя.

Така трябва да действа премиера на една държава! Да поставя интересите на гражданите си над всичко останало. Човека осигурява ваксини и спасява хиляди свои сънародници от смърт, а какво прави нашата тиква? Само се оплаква и обикаля с джипа като дрогиран тинеджър! Що не купим руски ваксини? Щото са бездарни, страхливи, крадливи гъзолизци. Гнус ме е от тая гЕрбава сган!

Шегата е малко тип черен хумор, но е сполучива. Мнозина се усмихват като четат.

Защо да е черен хумор? Укрите само биха спечелили ако станат пак част от Русия..

И ти ще спечелиш ако станеш част от Рассия - чемадана те зове.

евреите на СИВ и Варшавския договор.

Грешка Поляците са еврейте в Европа

Тъпи хохли в тъпа страна, упрвлявана от наледници на недоубити фашаги

москалите имат 60 % монголоидни гени

С хохлите си правят майтап

Шегаджия:) Да не обещаем част от Словакия на Унгария?:) На шега....

;)

Ti si posledna dupka na kavala be, na kogo kakvo she obeshtavash. Da ne se okaje che tvoia zadnik e obeshtan na Turcia.

Можеше спокойно да им обещае и цялата Украйна. Без друго ако САЩ спрат кранчето за долари, скоро украинците ще се само изядат сами

Щеше да е далече по интересно да се самоизядат не сами. :)

Е, то какво излиза - доста държави се управлявали от идиоти. Явно не са само България и Русия.

Идиот си ти, дето са ти измили мозъка и не можеш да мислиш а само знаеш да плюеш по който ти наредят от "приятелските" ни посолства

Поредния "критичен" "мислител"... :)) Ти мислиш сам за себе си, ама каквото и да правиш все на опорка спираш, а? :)))

може да произнесе „украинския Кримски полуостров„

То вярно, че всичките западни инвеститори вече излязоха, ама още не е доубит окончателно Това вече е краят Путката ще трябва да напъне много сериозно голата си глава, за да роди някоя друга хубава кражба

Абе Ганьо, освен да сереш по "Путката" имаш ли акъл за нещо друго? Що не дадеш едно интервю и да насметеш германците, че правят бизнес с "путката", след като ти си мегаексперта и го мачкаш анонимно в интернет?

Майтапът си е майтап ,но положението с украинските територии не е ясно и ще остане такова дълги години!Украйна имаше някакви шансове да се запази като държава в сегашните граници и със сегашното население,но действията на т.н."украинци "-националисти подкопаха в корен тези шансове!А и западните държави ,според мен,доста помогаха като не само си затваряха очите за очевидни дивотии, но и ги подкрепяха и които сега се връщат като бумеранг!Бъдещето на Украйна като държава ,според мен е в границите на Киевска област +Западна Украйна... -но не цялата/ето като пример -Карпатска област! ?/ !

То към настоящият момент Украйна си няма и граници, от много тарикатлъци не и остана време да се договори с голяма част от комшиите за демаркация на граничната линия;)

Обещал Той знае че такова царство няма

Русия не е анексирала никакъв кримски полуостров, защото той (полуострова), си е руски от 1783 година.

Идиот , по тази логика България е била турска от 1396 г. Цървул червен.

Ти себе си наричаш идиот, при това неграмотен. Виж значението на думата анексия в речника - това значи "насилствено присъединяване". А ако не знаеш, кримчаните гласуваха на референдум, с цветя, песни и танци. 90% искаха да се в Русия. Аман от неграмотници.

На теб нещо ти куца логиката май ? Или ти загрява реотана бавно ? Преди 1396г. какво не е имало България ли ?

След свободата от майдана, по 30 старци умират от студ в киевските си апартаменти. Просто парното е поскъпнало 8 пъти. Няма местни продукти, великата сила каза, че са неефективни. За сметка на това Danone свети от хладилниците - със срок на годност ок. 18 месеца.

Нищо лошо, човека му е казал какво ще се случи скоро след глупостите на укритие.

Байдън вече е готов да прати синчето Хънтър да помогне на украiнския велик и прозападен народ, с далавери за няколко милиарда!

укровските прасета пак са се насрали от самото споменаване че пак че са руснаци