"Киара" удари Великобритания и блокира транспорта

Издадени са 22 предупреждения за наводнения и 149 за заплаха от наводнения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Сяра'' е ударила британците, .... Хахахахахахахаххаха Имате ли завършен 2-ри клас, самозванци-журналисти?! Поне преписвайте правилно.

Острова се клати, но не потъва, скала в морето. Червените мундири са корави мъже с корави глави! А, в България времето е муци...

"....Силното вълнение в Ирландско море е принудило фериботни компании да отменят няколко курса...." А такааа:) Къде беше митницата между о.к. и ЕС- не е ли точно в Ирландско море?:) А да ги видим сега британците, като не могат да внасят хранителни стоки, плодове и зеленчуци през Ламанш-а, колко от този вид стоки с произход ЕС и в какво състояние, след облагане с мита, ще достигнат до британските потребители в лондон:) Британци и лондончани да се подготвят за трайно гладуване и за гладни граждански бунтове и въпреки, че всеки 5ти е работещ беден в о.к., го дават много наголямо и искат да стават най- големия икономически тигър в света:) На гол тумбак чифте пищови:) Смотаняци:)

Много си тъп Саше. В момента когато англичаните огладнеят в България ще са останали само хлебарките. дано не доживеем да го видим. Магазините са пълни ресторантите също особенно през уйкенда. Ако на острова има някой гладен(малко вероятно) то е някой имигрант останал без работа. Коментарът ти е проста селска злоба. Апропо тук няма сирене без мляко и колбаси без месо. Не съм особен фен на англезите ама срещу тях да тичаме пак няма да ги стигнем.

ги потопи

Що бре? Ако ветерот се кажува Гошо, как мислиш ще го наричат по ББС-то.. Елементарно, Уотсън, разбира се че Джордж!

И нашия фенс хвръкна :(

и край с футболът от Англия днес

Не е Сиара, а Киара!

Урагана Гешев, удари Божков, очакват се закъсняли трансфери и отменени полети и обещания...

Пушилка и шоу за плебса! Като вземат ТЕЦ-а на Доган, апартаментите на Политбъро на ГЕРБ, върнат оня мошеник на КОНПИ от Испания и т.н.... тогава се радвай!

има забрана за пътуване с балони , но вуте може да се пробва , иска да види шефа

Ще ми се цепят те от еуропата

И Господ се възмути от британската простотия!!!

Истинска ли е или е журналистическа измислица? Няма уебсайт за метеорология, който да показва над 45км/ч вятър в последните 48ч. Прогнози за утре: 30км/ч От къде ги взимат тези данни журналистите??

Мисирки, сър

не трябваше да отменят състезанието, да ги гледаме по телевизията на финала колко щяха да останат живи

Никой не чисти, никой не отводнява, само отменят влакове и автобуси, не мога да отида на кръщенето на малкия Генади, цялата рода тръгнахме, висим си тука от няколко часа, няма кой да помогне.

Така е като избягаха от евросъюза ,няма кой да ги пази:)))

Мен пък ме удари мастиката снощи, така че за вечният враг на България ми дреме на...

Оставкаааааая на Б. Д и Б.Борисовците.оставка!!!!!

Кийра, бе хора. Ирландско име. Пуснете си някоя западна телевизия и чуйте как го произнасят.

прав си тия писарушки тука ползват дефектен преводач