Кайтлин Дженър ще се кандидатира за губернатор на Калифорния

Родена като Брус Дженър, кандидатката определя себе си като доказан победител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега да не кажете, че само Байдън прокарвал джендърасите за политици.

Прекрасна новина! Време е и на българската политическа сцена да има по-голяма видимост на ЛГБТ+ хората!

Не знам мъжко или женско е отдолу, но каква гушичка на снимката има само... сладур/сладурана

Това не е ли бащата на сестрите Кардашиян?

И имам гениална идея! Те са имали губернатор шампион културист, а сега ще имат губернатор трансжена. Ами нали все питаме кога ще ги стигнем американците? Сега е момента дори да ги задминем дори - ще направим премиер Мелиса, която хем е трансжена, хем като беше Тихомир вече е била шампион културист! Ами какво по-прогресивно от това? После едни 20 години никой няма да смее да ни пипне по въпроса за човешките права.

Това ти ли си от снимката бье, извратьеняк гадень!

Това сега мъж ли е, жена ли е...?

Педераст...

На запад да се гръмнат !

Ми гърмят се.

Недей дава много акъл охльо! Не ти е достатъчен.

... Въпреки смяната на пола и последвалата реконструкция на половите органи, продължава да има интимни отношения с жени и заявява, че няма влечение към мъжкия пол. През 2020 Кейтлин очаква седмото си дете от транссексуалната София Хътчинс. ОТВРАТ!

сериозни шансове, това чудо. Ако беше и черничко направо се бетонира на поста.

Ако беше черничко, и в инвалидна количка, БИНГО!

както и да става тая работа със смяната на пола, винаги от добре изглеждащ мъж се получава жена с кофти визия! и ние си имахме една адриана! сега и някакъв културист!

Защото не е никаква смяна на пола а смешна и далечна имитация на орган. В youtube има медицинска анимация на процедурите мъж > "жена" и обратното. Тия дето си мисля че станали нещо друго просто живеят в лъжа и подсъзнателно го осъзнават и по-слабите се самоубиват.

Тая карикатура е биологичен баща на шест деца. На къде върви този свят?

В кой от двата крачола да го преместя, бе?

за съжаление тукашните идиоти копират всичко от Запада и скоро при нас ще е същото - джендъри, транс, лесбо, гей, БЛМ, и т.н.

Но това е демокрацията. Свобода и равноправие за всички. Явно ние все още не сме напреднали по пътя към демокрацията. Все още имаме тоталитарни възгледи за половата принадлежност, за секса и брака между двама. По старому, тоталитарному смятаме, че бракът непременно е само между мъж и жена. Но западняците ни отвориха очите, че брак може да има и между двама мъже, както и между две жени. И това е нещо съвсем нормално по света. Предстои ни ощше дълъг път да извървим докато преодолеем тоталитарните си стереотипи, наследство от комунизма. И тръгнем неотклонно по пътя на демокрацията. Както западните страни.