Каякари оцеляха, след като ледник се разцепи пред очите им (видео)

Драматичен запис улавя момента на срутването на ледения къс, предизвиквайки огромна вълна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновено човек не може да знае всичко. Нормално е. Но,господа журналисти, не се хващайте да коментирате теми ,по които не сте компетентни. Толкова ли нямате в редакцията спортни журналисти? Ако и те са не достатъчно запознати с темата ,то има ,ИМА хора запознати и със слалом в бързи води ,и със рафтинг ... и с какво ли не още. ПОПИТАЙТЕ тези ,който знаят ,и тогава пишете!

2 метра вълна, ако беше 2 метра вълна.... дрън дрън. ферибота в гърция прави по големи вълнички от тези.

Добре че има видео със статията че как лъ ете, преиначавате и преекспонирате....жълт весник сте си и това е

ико сига бегайте каякари

Ха, ха , хааааа...ако дойдете тук в Аляска, ще видите, че такива "разцепвания" стават постоянно на границата където ледника достига водата. А тези с каяка, явно не им се умира от обикновена смърт, за са тръгнали да се мушкат под падащите леденикъсове. Съвсем нормално е в средата на лятото топенето на ледниците да се ускорява. Само дето това което предвиждаха т.н. "учени" , незнайно защо не се случва. Те твърдяха, преди 6-7 години, че ако температурата средно се покачи с около 1/4 градуса, нивото на световния океан ще се качи с около метър. Да, да...ама не...стои си същото,че и под нормалното при приливите в сравнение от преди 5-6 години. А НАСА , вече публикува снимки, че на някои мест дори има увелечение на ледниците, което е съвсем нормално ако има затопляне, има повече изпарения, следователно повече валежи не само от дъжд, но и от сняг. А че климата се променя...спор няма. Именно поради тази причина, вече повече от хиляди години почти никой не живее в Сахара, а в пустинята на мястот на Аралско море, кораби "плуват", но в пясъка.

"Каякари"....... на Дираджиите като им е беден речникът, си измислят дума....

кура ми терат там ?

Бас държа, че са мислили да минат под него.

не бе, няма глобално затопляне...

никога преди на земята не се е разпадал ледник само сега сатаната сорос плати на фалшивите медии сега почнаха да се разцепват

я си подбирай приказките, простако. и слушай какво казаха учените във видеото- ама за кво да слушаш, като думичка не разбираш.

Ако си тъп е за винаги, а за това не е виновен Сорос.