Кацаров: Скоро ще въведем "зелен сертификат" в обекти от типа на заведенията

По този начин ще се изравнят нашите мерки с мерките, които се прилагат в Гърция, Франция, Германия, Италия и други европейски страни

Обратно в новината

Коментари - Кацаров: Скоро ще въведем "зелен сертификат" в обекти от типа на заведенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Великобритания не ни се изискват сертификати за чипосани.Човек свободно може да отиде до банка,заведение или магазин,без дори да се изисква и носене на маска

Вижте какво се случва в Австралия Скоро и нас това ни чака А в Америка не така Правата на американските граждани са записани ясно в конституцията а накрая пише че американските граждани имат право да носят оръжие и имат право да го използват ако тези им права бъдат отнети

Тази работа е дълбоко недооблислена Тръгнал Кацаров да се равнява с Германия Гърция и Франция Никой няма да се набоде за една българска МРЗ Никой няма да се набоде за да ходи по кръчми Извода е че или масово ще се издават фалшиви сертофикати или край на заведенията хотелите туризма Или веднага да изгоним Кацаров

Значи заведенията направо да обявяват фалит ако разчитат само на ваксинирани

Няма проблем да си ходим на гости или да пием по пейките в парка Може и да стане по веселло

Така и на никой не стана ясно защо не се признава тест за антитела. Що за антилогика? Но с тия правила заведенията и хотелите ги чака ФАЛИТ!

Що ли??? Защото приходите от поръчки на вакси ще зациклят, та поради тази причина:)))!

Хайл Майн фюрер

Пълнооо безобразие

Безобразието беше като гласувахме за Кацаров

Кога сме гласували за кацаров? Той е служебно избран...

Дойдохме си на думата! Добре дошли в новия коцлагер!

Прогреаивно намаляват коментарите. Dir. bg, със своята цензура превръщате мнението на хората в дълбоко убеждение.

В Западна Европа премахнаха мерките! Ние тепърва ще въвеждаме сертификат?! Не са виновни управляващите, а тъпите антиваксъри, които не виждат по- далеч от носа си, защото са прости като еуглени! Мрете, мама ви, проста, неука! Колкото по-бързо антиваксърите налягат по траповете в гробището, толкова по-добре!

Смех...смех...смех.....Добре го каза....БРАВОс.....!!!!!

ГЛЕДАЙ ДА НЕ ЛЕГНЕШ ТИ В ТРАПА!ДА НЕ СИ БЕЗСМЪРТЕН, РЕПТИЛ ГАДЕН! КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА АНТИВАКСЪРИТЕ, НА ТЕБ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ!

Тиквар коронясал, нали не си чак толкова... тъБ и коронясал идиот, че да вярваш, че коронката "подбира" само... антиваксъри:)))?!?

Всички гробищни паркове откриват нови парцели за Антиваксари. Честито и побързайте, а ваксините ще ги дарим на хора които могат да мислят.

Иди се ваксинирай и със моята дето ми се полага.Мри у кофите,е.би се в г.ъза,е.би си майката и бъди щастлив

Пешко, коронясал задник, това, че си с вакса дали те прави... безсмъртен пред коронката, коронаидиотино:)))?!?

А лекарите кога... ще ги уволнявате? Имам предвид тези, които не желаят да се ваксинират. А преподавателите в университетите, а учителите, а държавната администрация, а продавачите в магазините? Хайде, започвайте да уволнявате! Нали се равнявате по Гърция.

Гързи вчера е дала 27 жертви. В България как е?

Всички кръчми полека лека затварят...поради финансови причини..

Прави ли ви впечатление за някои коментари,че модераторите са блокирали гласуването с + или -,без да трият коментара. И това не е честно.Пак цензура.Кво да му кажеш на това - бай ганьовщина. Така им е наредил шефа.

А не мислиш ли, че коментара е бил изтрит след като вече си заредил страницата и цъкайки на него, всъщност няма къде да гласуваш? Да ви у IT специалистите.

А кой ще проверява "Проверяващите" за сертификати и Папуняците в парламента, президента, администрацията или така половинчато "Ние сме закона" а Вие ще изпълнявате Интересно.. Освен това в повечето страни в който важи тази глупуст това не ограничава правото на работа на тези който работят в ресторанта. А как пък Румънците не се Изхвърлят като нас с Безумията. И Другаря Кунчев явно има психически проблеми Не разбирам в психодиспансера толко ли няма едно Място за него. Хора време е за действие щото днес Алибегов решил, че ще пласира Ваксини и това не Ви интересувало Нооо. Има една стара поговорка, че мечката като заиграе в съседа ще дойде и при нас. Та ние всички сме Бългъри време е за отпор на Глупуста.

а контрол на храни хигиена ?може с анални секрети най добре да пускат в клоаките .

Да си въвежда каквото ще! Ако няма кой да контролира, всичко е излишно. Всеки си прави каквото си иска. А относно заведения с вход сертификат, майната й. И без това цените по заведенията са станали безбожни, ке си пийваме ракийката вкъщи.

Да се сетим ли какъв ще бъде контрола и драстичните санкции!!!!!

Дори оцелелите от Холокоста евреи се възмущват на това решение.

Само за 4-5 месеца правителството на гнусния лизач закопаха нацията тези изроди само могат да рушат

Тези задръстени от комунизма мозъци няма как да ги уплашите със забрана за културни развлечения и ресторанти.Там те и без това не ходят защото за тях това са буржуазни предразсъдаци. Необходимо е за да се защитим от тази страшна зараза да се организират проверки около магазините за хранителни стоки, обществен транспорт, аптеки проверки и тези които не покажат документ да бъдат ваксинирани на място. Само по този начин нашето демократично общество ще може да се справи с това ужасно предизвикателство и нашето общество ще може да продължи своят път към светлото бъдеще огрян от светлината на евроатлантическите ценности.

Хаха,жалко че.простолюдието не разбира вашия.начин на изразяване.Оригинално!

пиша ти + за иронията и за ника

Лаете ли още? Лайте.... така или иначе, ще си останете Лаещи в Интернет..... колкото и да ви е Гадно, нищо не зависи от Вас и никои не Ви пита... набийте си го в тиквите - Това е

Добре го каза...браво....

Когато започнем да ги бесим по дърветата, да видиш как ще зависи от нас.

от твоите уста в божиите уши

Реших да се ваксинирам,отидох при личната,попита ме,дали обмислям да имам деца в близките 2 години и ме хвърли по гръб... Отказах се на момента... Излиза,че тия ваксини носят стерилитет...

Стига бе . Сериозно ли вярваш на подобна глупост? Да позная от кое село си.. твоята лекарка е за затвора ако е казала това.. преди 1 година излезе ваксината, как според теб е възможно да е направено подобно проучване на база реални данни? Сигурно и за чипирането си повярвал.. антиваксидиоти..

Кои са идиотите, тези които не искат инжекцията или тези които си мислят че инжекцията е ваксина?

Давай името и телефона на лекарката. Аз съм ваксиниран и ще й докажа, че не съм стерилен.

16310 починали и 778 683 доклади за увреждания от ковид ваксините във VAERS. https://openvaers.com/covid-data Едни и същи хора стоят зад "Световната" "Здравна" Организация, производителите на ваксини, "васинационните паспорти", Световния Икономически Форум, глобалната медийна дезинформация, a.k.a Trusted News Initiative, печатането на пари от въздуха и зануляване на икономиката и заробяване на хората по света. Хайл Байден!

Всичко лошо взехте от проклетия ЕС,нищо добро не взехте! Да сме станели,като европейските държави,ами тогава,защо не станат заплатите ни,като техните,защо? Всичко друго сравнявате с ЕС,само заплащането на труда и по добрия живот там не сравняватев,ами не ги искаме тия отрови и ще се бием с вас,а вие сте само няколко отрпки ве,само няколко отрепки дето искате да ни избиете,затова ние ще ви избием преди това! Кацаров,ти си първия,после са останалите,ващамайкадеебадолна! Гответе се,народа ще ви смаже!

"Скоро в България ще е необходимо гражданите да имат поставена ваксина, доказано скорошно преболедуване или скорошен отрицателен тест, за да влизат в обекти от типа на заведенията...." После в автобуси,магазини,банки и т.н.,но засега си мълчат,карат полека,полека. За да се изравним с Германия,Франция,Италия и....т.н.А кога ще се изравняваме по заплати. Сега разбрахте ли ,че ЕС е скрита форма на колонизация,концлагер.

ЕС е Вавилон 2! Една голяма въдица и кой се хване на нея! пари срещу разврат,пари срещу унищожение на държавите и народите!

няма да умрете без заведения, боклуци мангъровистки; таман малко да осмислите вкъщи безмисления си отрепкаджийски живот

Словения прекрати временно ваксинацията с Johnson & Johnson. Причината e, че след имунизация с препарата 20-годишно момиче почина от мозъчен кръвоизлив и тромбоза. След смъртта ѝ хиляди хора излязоха по улиците на Любляна, за да протестират срещу здравната политика на правителството. Лозунги, гласящи "Спрете Ковид фашизма" и "Свобода", се издигнаха в столицата на Словения. Бащата на починалото момиче се присъедини към демонстрацията и произнесе реч. "Тя искаше да си купи свобода. На 16 септември тя беше ваксинирана, за да не бъде ограничавана. Днес я няма вече. Тя беше на 20 години. Когато отидете да се ваксинирате, никой не ви предупреждава за възможни усложнения. Има само числа. Говори се за проценти. Моята Катя не беше процент. Беше Катя. Моя Катя", каза той. 20-годишната Катя е починала от кръвоизливи и съсиреци в мозъка, заявиха от Университетския медицински център в Любляна, където е издъхнала. "Имаше кръвни съсиреци и кървене в мозъка едновременно. Опитахме всичко, което модерната медицина може да направи в такъв случай. Съветвахме се със специалисти", обясниха медиците.

Абе педал...момичето е починало защото е било алергично бе....Толкова ли си тъп..? Да ва ева у антиваксърите прости ....мрете Ваксините спасяват, умират такива които са алергични ...Като одиш да те ваксинират нали те питат ,преди това дали си алергичен...тапанар...

Ега ти и промития мозък. Ела се боцни и с моята доза, даже и пари ще ти дам. Всъщност не, отказвам се, колкото и да си тъп, ще ми тежиш на съвестта.

Тези може утре и изискване да се надупвате преди всяко влизане,където и да е да направят,вие ще се надупите ли?

Хайде спрете се с тази дискриминация бе платени отрепки.

Гласуваме за Възраждане и Слави,те са против сертификатите и боцкането с отровата на световната мафия!

Ние сме суверена,не няколко корумпирани доктора! Ще си въведем наш ред,да го духат проклетите корумпета!!!

Те са само шепа доктори,а ние сме 5 милиона здрави хора! Полицията вече няма право да ни закача,излизаме и им ебавамемайката на тия продажни отрепки!!!! Излизаме и им ебавамемайката на тия няколко отрепки цвилещи ежедневно да се ваксинираме и искащи да ни издават фашистките си сертификати!

Не се оплаквайте,гответе се за бунт!

Време е да изринем шепата ненормални покварени доктори в България кланящи се на СЗО!!! Време е!!!!

безумие

България не е Франция! Не може да ни налагат такъв фашизъм и да се подмазваме на сържавите от ЕС! Трябва да се протестира! Чл. 52(4) от Конституцията казва, че никой не може да бъде подлаган принудително на лечение или санитарни мерки! В Унгария от края на пролетта вече и маските не са задължителни дори и въпреки това почти няма заболели!

Поредната простотия!

Хора,пропускате най-важното.Кой го назначи за здравен министър и то 2 пъти.Радев.Извода оставям на вас

И да спорите и не спорите, в крайна сметка се вижда, че всичко се променя..... независимо, дали ни харесва или не - това е положението

Дори и CDC си признават, че 20 000 са умрели директо след ваксиниране. Но също казват, че това е 2-10% от съобщените случаи. Значи истинската цифра е около 100 000. . Тези хора не е трябвало да умрат. Те са били здрави.

Да му го туря на Кацаров на сертификата.

Егати , ами за заведение от тип тоалетна и за там ли ще трябва 'зелен сертификат'?

за там е КАФЯВ да не се объркваме все пак

за а влезеш в обществените заведения, стадиони, кина, теари и прочие требе да имаш сертификат.... а за оществените тоалетни не требе....или то там вирус не ходи оти много смъди

В България всичко е свободния. Уж не трябва да се пуши по заведенията, а всъщност вечер на всяка маса навсякъде има пепелници. Сега пак така ще стане. Ще вкарат една наредба, която никой няма да спазва, но за пред ЕС ще сме много модерни, защото я имаме на хартия.

Колко революционери, експерти и мъдреци имало у нас. Защо подозирам че както винаги у нас накрая и боя и солта и парите... Въпреки всичките светли личности които се изхождат по интернет. Тука е така. Понеже ние сме тука.

Както стана ясно, ваксинираните също заразяват, както и се разболяват. Нали така? Тогава, айде да не ми говорят, че тази група хора са безопасни. Че и привилегировани ще ги направят! Целта е да се ваксинират повече хора, защото от ЕС ще дърпат ушите на политиците ни. Отдавна ни размахват пръст, затова е цялата хамалогия.Поредното безумие, което няма да е последното.

Това, ако се осъществи, ще свали Радев и шайката му от подчинени партии. Не мога да повярвам, че да повярвам, че ще наблюдавам такова политическо харакири...

Този пък откъде го изровиха. Злодата против основните си опоненти и колеги е в основата на временното правителство и на самия Радев.Здравният против уважавани и успели негови колеги. Радев,да не говорим.Бухалки из цяла БГ и останалите така.Злоба и мъст,невиждани.

Ихааааа - баси якото е в коментарите, взимам пуканки и влизам в сериала :-DDD