Кацаров: Ситуацията с Covid леглата в болниците е критична, не е изключен пълен локдаун

Възможно е да се стигне до пълно затваряне заради ескалиращата ситуация с новозаразените с Covid пациенти и при неспазване на наложените мерки, предупреди министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинирайте се та да ни затворят, ебете го у гъзо тоя олигофрен ! Не се вкаинирайте !

Цитат: "...остава единствената възможност - пълно спиране на стопанската дейност и на обществения живот", заяви Кацаров и по-нататък продължава: "...но при нужда ще се стигне до него." ???? Както Левски е написал последните си редове в тефтерчето си "...НАРОДЕ ????" с 4 въпросителни преди да го качат на бесилото, така и аз съм учуден безкрайно как един ПРОФАН решава да спре живота в страната !!! Пускат му интервюта по БТВ - говори това, което му е казано - изобщо - пълно малоумие !! По другите телевизии пее друга песен !! И ако всичко това е взето като решение от президента и марионетките му, то това означава, че Радев ще заеме ролята на Цецка Цачева отпреди 5 години и това ще бъде последния му мандат !! Този човек НЕ РАЗБРА ЛИ ВСЕ ОЩЕ, ЧЕ ОТ КАЦАРОВ НЕ СТАВА и ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ и ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМЕНЕН !! Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората...По 150 лв. за разни измислени тестове само, за да си нахраниш душата !!! Направи се така, че всички болници да са с COVID случаи, никъде другаде да не се лекуват други заболявания, да нямаме достъп до лечение, хората да си умират по къщите от други болести !! И още по-лошо: точно, защото не са с COVID !! Лекарски грешки ?!! Цената на живота в лева и евро от български медици, които плюха в лицето на Хипократ и медицината - СЛАВА БОГУ, ЧЕ ОСТАНАХА НЯКОЙ ОТ ТЯХ ВСЕ ОЩЕ ЧИТАВИ ЧОВЕЦИ !!

Този профан и марионетка ще вземе "главата" Радев !!

Този профан и марионетка ще вземе "главата" Радев !!

ще вземе главата на Радев.

Съгласен съм! Пълен локдаун за Радев, Кацаров и компания!

Народ, който си е заровил главата в пясъка и нито чува, нито вижда онова, което се случва около него не може да бъде унищожен.

И да спрем икономиката пак.... Луда работа

Не разбрах, ти регистрираш или управляваш кризата? Нали всичко беше под контрол?

Браво Кацаров!!! Такъв шут в топките забиваш на своя шеф, че направо да му се доплаче на човек!!!!

Миналият Октомври при лошите ГЕРБ, без ваксини, без зелени книжа , 440 умрели Тоз октомври , правителство от супер специалисти, 1300 умрели , а месецът не е свършил Всеки да си направи сметка кой какъв е

Всички ваксъри ,мрете в страшни мъки.вие сте дяволски изчадия .дано умрете скоро

Да ти се връща :)

Нищо не изкалира.това е по заповед от ЕС ,заради ниската ваксинация .предатели долни,ще си платите за лакомията и предателството към българския народ

Мила родна картинка. А в Италия почти забравихме за проблема.

Кацаров това със зеления сертификат е голяма глупост, защото няма контрол за спазването на правилата. Днес е Димитровден. Празник. Празнувахме в Пазарджик. Ресторанта беше фуул. Такива ресторанти, като капацитет за клиенти са не повече от 30 за града. Три екипа от МВР И РЗИ ЩЯХА ДА ГИ ПРОВЕРЯТ ЗА ИМА НЯМА 2 ЧАСА. МАСИТЕ БЯХА ЕДВА ДО ДРУГА, НИКАКВО ОТСТОЯНИЕ, СЕРВИТЬОРИТЕ БЯХА БЕЗ МАСКИ. ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ?

Говорим затова, че си обикновен тъпанар!!! И злобар явно.....ааа забравих - и тъп ваксър...

Добре де. Ял, пил, веселил се. А сега от благодарност да натопиш ресторанта. Добре, че не им даде и адреса. Защо, не си тръгна веднага сред като не ти изнася?

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА. Някаква ""Народна партия"", казала че ще МАХНАТ маските !!!

И как точно е "безопасна средата" осигурена от зеления сертификат като ваксинираните разпространяват вируса също толкова добре?

Дали са доволни младите и красивите, антиваксърите и привържаниците на всякакви конспиративни теории? Дават ли си сметка какво се случва изобщо? Ситуацията отдавна е извън контрол. Политиката беше по - важна от живота на хората... В болниците е ад и ще умират хора, защото леглата не лекуват. Няма персонал, а важни отделение се закриват и се трансформират в Ковид зони... Трагедия е, а за някои дървени философи още няма пандемия... Много глупав народ се оказахме! Малък, но изключително глупав :/

Ти си само за политик бе! Манипулатор от класа! Тоя разговор за ваксенето одавна от медицина и наука отиде към бизнес и политика. Ама явно мислиш всички други за глупаци, а!

Хората трябва да разберат най после че няма никакъв вирус и тези марионетки трябва да бъдат свалени от власт. Да не казвам по силни думи като линчувани или обесени. Но те това заслужават.

Стотици измират на ден от “грипче” Нъл тъй? Де се въдите таквиз прости пръчки?!

Отзаде ти....там се въдиме....къде ви намират бе??

Цяло лято само изчегъркаха Превенция нула И сега мрем Както ген. Мутафчиев рече Ме и гьонсурати - не подават оставка Ще играят тоягите май май

Вица за Куцото куче : " Отишъл един човек на надбягвания с кучета . Нямал много пари , пък май и не бил много умен .Та залагожил на няколко пъти и все губел, останал последни пари колкото за едно състезание .Стоял до оградата на трасето дето се надбягвания кучетата и се чешел по голото теме на кое куче да заложи в следващата гонка та дано да спечели. В краката му се замотал един стар , олисял, кьорав с едното око , куц със задните крака пес . Песа заговорил на човека - Заложи на мене ще спечеля .Човека - Абе бягай от тука , не се ли виждаш , че за нищо не ставаш , едвам мърдаш, нямаш никакви шансове да си пръв. Кучето пак - Абе , заложи на мене , ще видиш , ще спечелиш бе , заложи на мен .Човека мислил , мислил , кучето го убеждавало , накрая човека решил че кучето има някакви по специални умения за да е толкова сигурен , че ще спечели .Заложил последните си пари .Започнало състезанието , другите кучета се втурнали напред , една ,втора , трета обиколка , финиш , нашия пес едвам- едвам , коцук - коцук , с триста зора - завършил последен . Човека се втурнал към него вбесен и се развиват- Какво стана бе куцо куче , какво , защо загуби , нали ме убеждаваше, беше сигурен , обеща че ще спечелиш??? Куцото куче , го погледнало , почесало се и казало - Еба ли му майката кво стана !!!

Адекватни, компетентни и навременни мерки на правителството на другаря Радев. Ех голям късмет имаме с тоя велик президент. Вечна слава на героя. Трябва да му издигнем паметник пред партийния дом. С торбичка в едната ръка и вдигнат юмрук на другата. Мая, Христо и Славчо също да са в композицията. С ковчези, бесилки и чували за трупове

Леле, надминали сме рекорда от пет хиляди заразени на ден! Ама тогава тествахте по 12-15 000 на ден, а сега - по 50 000. Логично е да се вдигне бройката. Знаете ли, я направо почнете да тествате по 200 хил. на ден, докарайте докъдето е нужно бройката на заразените и обявявайте военно положение. Който неваксиниран излезе навън, да се отстрелва на мига. Така де, животът и здравето на хората трябва да се опазят на ВСЯКА цена.

Не е вярно. Както всички знаем Бойко толкова лошо управляваше кризата че не можа да напълни болниците. Наложи се да дойде Кацаров за да докаже че можем да имаме максимален брой болни, заразени и умиращи. Ето това се нарича управление - всичко на максимум. Да живее великия управител Кацаров и неговата глава Радев!

Ква стопанска дейност и обществен живот ще спреш бе, мухльо... Да не би да спреш строителите, транспорта, производството или земеделието... Тогава живи ще ви запалят изгладнелите и останали без пари тълпи.. Кажи го на шефа си русофила Радев.

Отменяме изборите или направо военен преврат? Вече си имаме доста фуражки на власт.

И разстрел за несъгласните с вожда Радев

Насрахте се, Каца! Яко се насрахте с Радев. Вървете си с добро, че скоро ще ви бият по улиците, червени боклуци такива!

Този избива българския народ,нищо не направиха с Радев за да предотвратят това-убйци.

Каца, доложи и нас, народа!

С отнети лекарски права По това си прилича с шефа си Ристю Маджев Юрист с отнето права Не е и калинка даже Даже и торен бръмбар не е Умно-красиво изпражнение От най -миризливитв

Искат локдаун, за да отложат изборите Явно "лошото" управление на ГЕРБ е създало предпоставки за див грабеж от тези нищоправци!

Иначе щеше да уволни Кацата досега Баце на една десета от простотиите му щеше да му бие шута

Абсолютно онзи дето беше еко министър му би шута заради водата в Перник и на прокуратурата го даде

Къде беше април май когато се знаеше че на есен ще стане страшно, уволняваше хората от щаба и викаше вирус няма, некадърност и това е мека дума ако имаш доза достойнство си взимай шапката и се махай и ти и онзи дето ти е шеф , дебели глави , злобари без никакъв акъл

tonk11

Интересно след като сега се поставят " рекорди" а другите бяха управлявали лошо кризата, то как се управлява сега тая криза?

Сега се управлява добре. Болниците са пълни, умрелите много т.е имаме максимални резултати.

Стига с този клоун, и другия клоун който му подсказа тази простотия. Нямало легла? Ама ще му доставим легла, всеки който може безкористно ще му предостави легло та да видим какво ще се промени. Кацаров, боклук такъв, няма медицински кадри или такива готови да работят за перверзната ви кауза. Легла колкото щеш, ама сега ти е щукнала идеята че само зелени сертификати могат да обслужват тези легла. Действай със зелени сертификати, и отблъсквай останалия медицински персонал, и после се чуди за някакви си легла. Абсолютно падение.

Има поне 5 сгради където може да се приспособят -доизградят за болници за бързо време. Ама няма кой да го направи.

tonk11

А доктори бе кретен? И тях ли за кратко време?

"I hope the situation is critical" - цитирам изказване на един наш полиглот при посещението си в Рим. Та и Кацаров така...

...защо се разкриват легла заради някакво си грипче, да си лежат в собствените легла.

Дата Тестове за денонощие Нови случаи за денонощие Процент 10/19/2021 26780 4979 18.59% 10/20/2021 22264 4957 22.26% 10/21/2021 25040 4522 18.06% 10/22/2021 47370 4816 10.17% 10/23/2021 30772 4826 15.68% 10/24/2021 25323 3354 13.24% 10/25/2021 10554 1370 12.98% 10/26/2021 51688 5863 11.34% колкото и да тестват все толкова, че процентът и ПАДА .... ама Румбенчо риве, че се подлъга по една смешна Еврокомисарка и ПРЕЕБА изборите

Процента пада а бройката расте.... Как ли става това математически "ГЕНИЙ" такъв? Ама процентите се учатв 4-5 клас, а не по форумите и фейса!!!

Това всъщност е петата вълна в Европа, което се очаква с настъпването на зимата. Ние не сме достигнали пика на четвъртата, вероятно при нас четвъртата ще се прелее в петата, и през зимата вече ще има тотален локдаун, когато новозаразените за 24 часа стигнат 10 хил. Хората ще умират по домовете си и от ковида, и от инфаркти и инсулти, защото всички болници ще бъдат само за ковид. Това ще са последствията от изборите на 14. 10. Дотогава истински мерки няма да има, Радев трябва да се докопа до властта. Историята с Чернобил се повтаря. Хващам се на бас срещу 1000 лв, че през ноември-декември ще приближим 10 хил новозаразени за 24 часа. Сертификатите трябваше да се въведат през лятото, както в другите страни, а локдауна в края на септември. Сега вече е късно, мерките са половинчати и се вижда, че нямат ефект. Политиците жертват народа си

В другите страни лекарите лекуват ковида. В България леглата лекуват ковида.

Не разбрах, какво лекуват при положение че няма утвърдено лечение срещу тоя вирус.

Пак ли Духалка Станишкова се разпореди?

много жалки станахте. Северна Корея ви завижда. Гьобелс се гордее с вас.

е в ексатаз!

И спукани вени това е в БГ А живота си върви със или без вашите циркове

Изроди!

Като си малоумен, всичките ти решения са такива. Затова и не те уволняват.

Оставка! Съд! Затвор!

Въже.

и глупостта я съсипват.

В село радунци през 1935 година е започнало строителството на най голямата белодробна болница на балканите. Екип от лекари в продължение на 20 месеца изследват и определят най доброто място за изграждане на болницата. Надморска височина, климат влажност на въздуха, чистота на въздуха,всичко това е било взето предвид, за намиране на оптимално мяст6зс успешно лечение. Но знаете ли какво се случва с тази болница, от 7 години е празна и изтърбушена, и чакаме инвеститор, които да я купи. Е, заради ковид ли няма места за лечение на болните? Не, разберете, не е заради това

Тази болница на това място на никого вече не беше необходима. Особени с тези размери.

Два за Мунчо! Долу хинтта!

♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- и кой сатрап казваше на Шипка, че "Няма страшно това е едно сезонно грипче"? и кой сатрап уволни ген. Мутафчийски и професор Кантарджиев заедно с целия щаб за борба с пандемията? и кой сатрап назначи на тяхно място антиваксърските вампири да управляват здравеопазването? КОЙ ? кой безроден сатрап допусна да умрат от "сезонното грипче" повече българи, отколкото са жертвите им през Втората Световна Война? КОЙ ? . МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС . ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? . За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. . За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. . За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. . никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката . НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ . . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубава вечер, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Защо не внесете екипи от други страни? Легла и лекари, ако обичате, че тукашните издишат тотално. И не им се мешете, те знаят как да постигнат смъртност от под един процент а Кацаров нищо не отбора от лекарска практика.

гледам акъла ветеринари да ви внесат.

сега ще чакаме да почнат да мрат пред болниците ли хората, за да направят нещо? Понеже ще се стигне и до това, както е тръгнало. Крайно време е управляващите да си намерят топките и да предприемат сериозни мерки, за да не стане адски сериозно мазало.

Сега ще чакаме каквото му е изгодно на Мунчо. Ако иска да въведе военно положение може даже до 2000 да умират. Обикновена хунта.

от вирус измират и от простотия. Малко военно положение вероятно е точно това дето може да спаси положението. Обърнахте го на свободия нещо.

НЕКАДЪРНИК!