Кацаров обяви излизане от тъмночервената зона и връчи златен медал на проф. Кожухарова

Няма да се извършват планов прием и операции в болниците, докато натискът върху здравната система не намалее

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПИТАМ ЗАЩО СЕ НАДУПИХТЕ НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ ЗА ДИГИТАЛНИЯТ СЕРТИФИКАТ???? МЕЖДУНАРОДЕН ВАКСИНАЦИОНЕН ПАСПОР НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧЕН НЕ ДОКАЗВА ЛИ ИМУНИЗАЦИЯ...... ДНЕС ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ... QR-КОДОВЕ! УТРЕ ВСИЧКИ ЛИЧНИ ДАННИ, ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ, АКТОВЕ ЗА РАЖДАНЕ,ПАСПОРТИ, ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ,СВИДЕТЕЛСТВА ЗА СЪДИМОСТ, МЕДИЦИНСКИ ЕПИКРИЗИ, БАНКОВИ СМЕТКИ, ДОСИЕТА ПОД QR КОД.... И В ИНПЛАНТИРАН ЧИП.... КОГАТО ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ ПОЧНАТ ДА СМЕНЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ДА НАЗНАЧАВАТ ПРЕЗИДЕНТИ, ПРЕМИЕРИ И ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТАПТОГАВАРЩЕПСЕ ОСЪЗНАЕТЕ НО ЩЕПЕ КЪСНО И ОТПВАСПНИЩО НЯМА ДА ЗАВИСИ КАМО ЛИ ОТ ЗОМБИРАНИТЕ И ЧИПИРАНИ ОФЦЕ... МНОГО ХОРА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ЗАРАДИ ДИГИТАЛНИТЕ СЕРТИФИКАТИ И QR-КОДА ПОРАДИ РЕЛИГИОЗНИ УБЕЖДЕНИЯ АМА КОЙ ДА СЕ СЕТИ СА 30 СРЕБЪРНИКА КОМИССИОНИ.... СМЕ ГОТОВИ ДА ЖЕРТВАМЕ ОФЦЕТЕ В ИМЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ.... МАЙНАТА ИМ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА..... МАЙНАТА И НА ЛИЧНАТА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ НА ГРАЖДАНИТЕ

На фалшив вирус и фалшива ваксина се отговаря с фалшив сертификат!!! Всичко е таш.к.

Пречупена е вълната, защото е на цикли до следващият вариант. А не защото нещо се е променило и като мерки, и като брой ваксинирани. Сега с новия вирус от Африка, какво ще правим? Него тази ваксина не го лови. Ама май и ПСР също? Нещо май няма как да а се делят хората вече на ваксинитани и неваксинирани. Няма и как да мандатиарате тази лудост със сертификатите, че се видя колко изобретателни са и Италианци, и балканци и Германци. Внесохме ли си пак вирус от Африка? Да бяхте имунизацирали хората там, където нямат храна и лекарства. А вие всички бели по 3-4 пъти! Службогонци!

Върхът на лицемерието!

къцаров, ти със сертификат и без сертификат си просто фалшив

Той няма сертификат. Аз мисля, че само олигофрените имат.

Раздаваме си златни медали, за да си успокоим гузната съвест.

Този алкохолик преди година и нещо, в един 30 минутен клип, бе абсолютно против ваксините. Тогава бе умен и схващаше реалностите, но откакто е министър, бързо фарма мафията го купи. Лошият пример му е Кунчо обаче, защото той се оказа точно контрареклама на ваксата... А сега, с новите мутанти на Корона-та, дали ще видим пак как тези палячовци изиграват роля на ваксинирани в нов клип...

Добре, че е "ваксинираната" Каца, за да ни учи... Нито един от тия мухльовци, и старите и новите "промотъри" на ваксините не е ваксиниран!

+++++++++

Вече статистиката и математиката взеха да издъхват... Смятаме броя заразени по дните на пандемията и хоп - повече заразени от наличното население...

болна държава

ни показа, че както и в България така и целия свят, има два типа хора - умни и послушни. Умните са тези, които устояха на манипулациите с нагнетяването на страх, послушните са страхливите - тези, които се поддадоха. Но разликата между нашата страна и света е, че докато у нас послушните се опитват да вменят страха си на умните, правят го предимно по форумите с агитация за ваксиниране. То по света и двата типа хора са рамо до рамо на улицата и се борят срещу медицинския геноцид - борят се за свободата и права си! Послушните отдавна са разбрали, че това, което им се предлага не е живот, а живуркане, и са загърбили вменения им страх.

Един много вреден министър е Кацаров !!!

Бях я позабравил..пак! “АЗ СЪМ СТОЮ-УБАВЕЦА...СТРАШЕН ПЕ...АСТ,НА БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ НА МНОГО ДУ...АМ АЗ,МРАЗЯТ МЕНЕ ВСИЧКИ ..ЛЕКАРИ СЕСТРИЧКИ,НОООО ПРОДАЖНИК СЪМ СИ АЗ! АВТОРСКА Е,НО МОЖЕ ДА ДОБАВЯТЕ КУПЛЕТИ!!! ХУБАВО Е СУТРИН ДАСИ Я ПРИПЯВАТ ВЪВ БОЛНИЦИТЕ!!!

Аз съм Стою баш лъжеца - долен измикяр, На достойнството и честта хванал съм им цяр!

Ако Кацаров ми каже "добър ден" ще погледна дали грее слънцето ...

Браво на Милена ! Хораа, разединението до което се докарахме, не вещае нищо добро. Всеки от нас има приятели с ваксини или без. Не вярвам да се нападате така един друг. Защо го допускаме в интернет и защо се настройваме един срещу друг?

Кацаров да вземе да обясни и какво е да си с фалшива ваксина.

Чакам да се ваксинират 70% от българите за да видя как тоя тъпак ще махне всички мерки. Той пък тогава тогава няма да е министър.

Излизаме от тъмночервената зона .Ми то не е повод за радост..Европа пламти .Ама на Стойчо не му идва на ума ,че мечката като играе в комшиите,ще заиграе и у нас .С една дума ще му заповядат да приравни заболевовмоста.дано да бъркам

Очаквайте скоро-СТОЮ ДА СИ САМОВРЪЧИ-ЗЛАТЕН ОРДЕН!!! ОСТАП БЕНДЕР,ЩЕ СЕ ИЗЧЕРВИ!!! ПРИМЕР ЗА-ИСТИНСКО ПАДЕНИЕ!!!

Докога ще се делим на всксинирани и не ?На мен не ми пречат неваксинираните.Гаврата е еднаква за всички.

на част от задължителните ваксини реимунизация се прави на 10 години, а с експерименталните течности трябва да се реимунизираш през 6 месеца. Е, що за ваксина е това...?

Експериментална. След време ще кажат , че е било грешка, както ДДТ-то , но като го признаят това няма да помогне на пострадалите.

Какви сте наблюдателни. Забелязали сте че има най-различни видове ваксини. Понеже те и причинителите и заболяванията са различни. Затова и са различно ефективни имунитета е различно траен, а срещу грипа всеки сезон нова ваксина. Само защо не взехте и да помислите малко. Можеше и да се сетите че няма как да има "изпитана 10 години" ваксина срещу причинител дето се появи преди 2 години. Не че има някъде такова изискване разписано. Освен в тролския фолклор.

да де, Вие сам/а го казахте, че все още се изпитва, макар и с други думички ;))) Цитирам ви "Можеше и да се сетите че няма как да има "изпитана 10 години" ваксина срещу причинител дето се появи преди 2 години. .." т.е. Макар и половинчато признавате, че това все още не е ваксина, а експериментална течност! И няма как да е иначе, при положение, че не е минал дори и минималния срок на изпитване от 5 години! Но на ЕС не му стигнаха доброволците в експеримента, и сега, който се излъгал между 6 и 9 месеца ще трябва да подлага ръчичка отново. Сега ще подложат ръчичка, защото без бустер сертификата ще им е валиден само 9 месеца, след този бустер гаранция, че ще има още такива. И накрая ще се окаже, че с подлагането на ръката хората си плащат куверт за живот, макар да са си мисли, че го правят за здраве! А относно противогрипната - тя е на една година, а не през няколко месеца, така че сравнението ви беше неуместно! ;)))

Колко много приказки и само глупости. Според всички агенции по лекарствата в света без изключение, това са си ваксини. Ама нищо, че нито ви знае някой, нито вероятно имате някакви образование или експертиза по въпроса, казвате да се доверя на вас? И ще ви издам една тайна. Четвърта фаза на проучване на който и да е лекарствен продукт всъщност никога не свършва. Понеже контрола и бдителността към евентуални проблеми никога не спира. Та така.

след косвеното ви признание за експерименталните течности, се опитахте да се измъкнете с обикновено словоблудство, но не ви се получава ;))))

Добре че е нисък процентът на ваксинираните , иначе сега тук щеше да е ад като в останалата част на ЕС.

Спорно ..не мога да се оплача.можеби дяволски късмет.след тридневен престой в къща за гости ,само тримата всксинирани сме с отрицателен тест С еднакви симптоми и сополи.

Направо сме екстра! Като ниво на ваксинация сме между Ботсвана и Русия. На едното място си отгледаха нов як вариант на вируса, а на другото почнаха да изнасят чували на въздух вече. А ние тука така културно и безславно си мрем. Само двойно на нормалното. Скука.

Покрай Ковида спряхме да лекуваме другите заболявания.А много народ ще си отиде и без Ковид,поради липса на адекватно и навременно лечение.

Е те вече,много си отидоха...ИЗБИХА ГИ!!! НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ СПЕШНА ПОМОЩ:ИНФАРКТИ,ИНСУЛТИ,БЪБРЕЧНИ КРИЗИ....ГИ ПРАЩАХА ДА СЕ ТЕСТВАТ,ЗА ДА ГИ ПРИЕМАТ!!! ПОВЕЧЕТО УМИРАХА,ЧАКАЙКИ-24ч.-РЕЗУЛТАТ ОТ КЛЕЧКА!!! ЛИЧНО ПОЗНАВАМ-МЛАДО МОМИЧЕ С ОТКРИТО РАНО-ОНКОЛОГИЧНО(ЖЕНСКО) ЗАБОЛЯВАНЕ...ВЕЧЕ ТРЕТИ МЕСЕЦ ЧАКА ДА ЗАПОЧНЕ ЛЕЧЕНИЕ...БИЛО “ПЛАНОВА ОПЕРАЦИЯ”!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Добре е да се помни,какво казаха истински лекари,не нищожества,като тоя(и той гореше маски)!!! ПРЕДИ ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ: Д-Р МАНГЪРОВ:”НЕ Е ВАЖНО,КАКВО НИ СЕ ИСКА,А КАКВО Е ВЪЗМОЖНО!!! МЕРКИТЕ САМО ЩЕ НА ЕСАТ ЩЕТИ,БЕЗ НИКАКЪВ ЕФЕКТ”!!! ПРОФ.ЧАЛЪКОВ:”ВСЯКА ГОДИНА Е ЕДНО И СЪЩО, РЕСПИРАТОРНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ-ИДВАТ ОКТОМВРИ,ЗАТИХВАТ-АПРИЛ,МАЙ!!! ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО-вЪлна ЗА СТРИГАНЕ!!! НЕ МЕ ПИТАЙТЕ ПОВЕЧЕ,АЗ СЪМ ЛЕКАР С 48г.СТАЖ...НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН,ТОВА НЯМА ОБЩО С МЕДИЦИНАТА”!!! ПРОФ.ЧОРБАНОВ:”КАЗВАТ,ЧЕ Е ВАКСИНА,НО НЕ Е!!! КАЖЕТЕ МИ ДРУГА ВАКСИНА,СЛЕД КОЯТО СЕ:ЗАРАЗЯВАШ,РАЗСПРОСТРАНЯВАШ,БОЛЕДУВАШ,УМИРАШ ОТ БОЛЕСТА ЗА КОЯТО СИ-“ВАКСИНИРАН””!!! СЕЛСКИ ТЕРИКАТЧЕТА(ДУПНИШКО СЕЛО),КАТО ТОЯ,СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО!!! СЪД,КОНФИСКАЦИЯ ,СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И ВЕЧНА ПРОКОБА ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

ЗА КАЦАРОВ “ТЪПОТО”: Да бориш Ковида със спайкови ваксини, е все едно да гасиш огъня с бензин

А то щото да си ваксиниран с експериментален препарат, набеден за ваксина, не е същото...

Четох те ли за новия вариант на ковид, който идел и бил устойчив на ваксината. Готови ли сте за още дозички?

Да очакваме скоро Кацата и компанията му в затвора за дълго! Там им е мястото!

"Успяла да поработи" г-жа министърката, и затова и се полага златен медал. Браво, все пак не и се налага да работи често и това си е събитие. А иначе, на кой му пука че смъртността (сред неваксинираните) е в пъти по-голяма, отколкото в Германия примерно. Там обаче няма професори със златни медали.

Холандия при 90 процента ваксинирани 60 умрели вчера и се увеличават. Заболелите в пъти повече от преди ваксата. Ваксърите пълнят трапа.

А у нас 100-250 неваксинирани хвърлят топа всеки ден :(

В тях влизат и убити при катастрофи и починали от всичко друго.

с "неваксинирани" забравихте да добавите починалите с първа игла на ваксина (т.е. наполовина ваксинирани) и тези с втора игла на ваксина, чийто 14 дневен срок след втората игла не е изтекъл, за да се броят за ваксинирани и тези хора все още попадат в графа неваксинирани. Колкото и да е жалко, тези хора са в пробладаващия процент починали. А от общия процент, който съобщават едва от около 3% от починалите хора са изцяло неекспериментирани (неваксинирани), но пък попадаха в графата на хората с придружаващи заболявания. За съжаление имаше такава статистика на сайта на МЗ, но просъществува там само два дни и много бързо я свалиха, а уж щяха да са прозрачни към хората...! Но има информационни сайтове, които предвидливо я копираха, преди да изчезне официалната и най-точна статистика!

Какъв учебен процес бе .. тотална дискриминация спрямо децата от 11 до 19 години за тях присъствено обучение няма и тестове няма. И как не ви е срам кръчми и каквото се сетите да работи а децата да не учат. “ училищата ще са последните които ще затворим” лъжци мръсни страхливи Тотален провал сте вие, ама и нагли да си приписвате заслуги. Кога тия свине в НС ще ходят с маски и сертификат ?

Не се хабете, никой не се интересува какво говорят адовите изчадия. Тук залогат вече е вашата душа.

запя Кацата!

А ти що не се ваксинираш бе пинко?

Посмали малко.

Кацаров дрънка глупости! Кацаров, забрани полетите от и до Южна Африка бе, заспал!

Тоя е истинско-НИЩОЖЕСТВО..СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!!! Помните ли? ДЛЕД КАТО НАГЛО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ-БЕЗСПЛАТНИ,НЕПОЛАГАЩИ МУ СЕ-СКЪПИ ИЗСЛЕДВАНИЯ,ОБВИНИ В ЗЛОУПОТРЕБА-СЕМЕЕН ПРИЯТЕЛ ЛЕКАР В ЗЛОУПОТРЕБА!!! ИСТИНСКИ ЧЕРВЕЙ!!!

и.д.и.о.т.........

Тройчо ти си на КаПутин капута !!!!!!!!!

А как ще коментира доклада на СЗО че 70% от болните у нас са лекувани неправилно?

ДВ го този доклад трлолей?

Ако бяха лекувани "правилно" и ние щяхме, като Западна Европа, да имаме по няколко хиляди болни на ден.

А ваксините са камък на шията вместо спасителна жилетка

Колко ми дотегна да слушам пълни измишльотини, в които вече и сами не си вярвате. Няма ли да спре тоя фалш накрая.

Потресен съм какво се случва с така наречената "власт" в държавата. Близо 30 ХИЛЯДИ жертви на вируса в България само за 2 години, едно от челните места по смъртност в цяла Европа, ромляни се гаврят с българи, гонят ги с колите си и ги трепят, в старческите домове се случват УЖАСИ, тровят, бият и изгарят живи ИЗОСТАВЕНОТО възрастно поколение българи, в детските градини лелките шамарят и посиняват децата, учениците са социално-изолирани в къщи, други пък трябва буквално да гладуват за да чакат "ЩАДЯЩИЯ" тест и това какво ще покаже, катастрофите и смъртта по българските пътища са на ЧУДОВИЩНИ нива, близо 50 души изгоряха като ФАКЕЛ в автобус, обществото бива разделяно на КАСТИ - с привилегии и без, цените поскъпват, а инфлацията се качва все по-нагоре и по-нагоре. Все още крият данните от преброяването, за което едвам намериха "преброители", но вече се загатна, че населението на България е около 5 млн. и нещо. На този АПОКАЛИПТИЧЕН фон, не минаха и 1-2 дни, а президента и държавата си заживяха в техния си свят - изпълнен с комфорти, привилегии, помпозности, кич, танци, хора, свирене на китари и раздаване на златни медали. Това ли е "новото" лице на българската власт?!?? ВЕЧЕ забравиха за приказката за стълбата. Това е УРОДЛИВО, НЕАДЕКВАТНО, КРАЙНО НЕУМЕСТНО и наистина ОТВРАЩАВАЩО. Бог да пази България! Но едва ли...

И още статистика в Италия за 2019 около 650 000 за 2020 отново около 650 000 за 2021 досега около 528 000 Пак с и без ковид, едно.

Стойчо подлогата на новия фашизъм.

"Стойчо Кацаров допълни, че се очаква през следващите седмици натискът върху болниците да намалее, затова дотогава остава забраната за планов прием и операции." Коло хора си отидоха заради това, но за тях е добре - пишат ги умрели от ковид и си вдигат статистиката

Починали за 2019 - около 108600 за 2020 - около 104000 досега за 2021 - около 94600 С ковид, без ковид все едно.

Ти пък кога си виждал куршум

То пък като си ваксиниран, голяма защита имаш, няма що!

Докато имаме такива всеотдадени на делото лекари, здравеопазването в България ще живее.