Кацаров: Ако хората продължават да не се ваксинират, може да обявим по-твърди мерки

Ситуацията е много сериозна, но няма място за паника, заяви здравният министър

Обратно в новината

Коментари - Кацаров: Ако хората продължават да не се ваксинират, може да обявим по-твърди мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекарствата и ваксините с изтекъл срок!!! Внесете ваксини в срок на годност, пък да видим дали хората няма да се ваксинират!

И кои "експерти" слуша този кондом използван, тези на СЗО ли?! Заплахи с по-сурови мерки? А как звучи по-сурова реакция на населението, изкуфяли чичко, А?! Писна ми от продажни подлоги!!!

Май е време и ние да предПРИЕМЕМ ТВЪРДИ МЕРКИ - НАПРИМЕР ЕДИН ПЪЛНИТЕЛ ОТ АВТОМАТ КАЛАШНИКОВ В ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНАТА ТИ КУТИЯ! ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВИМ ОКОНЧАТЕЛНО С МЕРКИТЕ И КОВИДА! ПРОКЛЕТ ФАШИСТ САТАНИСТ! НОВИЯ СВЕТОВЕН РАЙХ ЩЕ ТИ ГО ВКАРАМЕ ПРЕЗ ЗАДНИКА С НАЖЕЖЕН ВИНКЕЛ, КОПЕЛЕ ПРОДАЖНО И ПРОКЛЕТО!!!!!!

май си го търси по голем.. кви сте вие за да си играете с моя живот и на моите приятели и близки бе?!? аз ще мра като не съм ваксиниран , вие нали сте.. кво ви тресе голямото шубе, а?!?

Тоя е единственият по-тъп и от Муньо Крадев, хахаха! И да пребиеш, пак му е малко! Всяка негова дума е безмерна тъпота! Здравната система се срива, заразата се развива много сериозно, всеки ден умират минимум 100 души, ваксинацията е пълен провал, но той е спокоен!? И да го гръмнеш, няма да разбере защо! Ми нали оня невятния те е сложил да цуцаш държавна пара на тоя пост бе, селтак! Поне направи нещо за тая ваксинация, къде са ежедневните анонски по медии, къде са плакатите, къде са съобщенията в новините? Като си некадърник, поне направи платено лечението по Ковид-19 пътеката за всички неваксинирани / доказано неизкарали и това е!

Новият вирус не е нещо друго, освен силна мутация на вируса на атипичната пневмония, която порази Хонконг и Китай през 2002-2003 г. и уби в целия свят 774 души. Инжектирането на нова ваксина може да нанесе дългосрочна неврологична вреда на хората, която може да се предаде на бъдещите поколения. Тя може да съдържа ДНК-манипулиращи белтъчини, агенти, които съкращават живота. Ваксината може да съдържа електронен наночип, който ще следи всичките персонални данни - от медицински данни до банкови сметки. В състояние на пълно отчаяние хората няма да искат нищо да знаят, те ще искат само да се избавят от страха и отново да спят спокойно през нощта. Тази нова "корона" е огромно щастие за "Голямата Фарма" !! Сблъскваме се с неуморимата работеща денонощно пропагандна машина, която разпръсква страх и тревога заради невидимия вирус, за който хората трябва да вярват на властите, че съществува. Колко умно !!

я кажи по-ясно кое е целта тука, да се набодат всички или да се жижее нормално? май тия тъпи мерки имат само една цел, да се приложи факсината, само дето досега стана ясно че от нея вируса не бега.... та... какво точно представлява?

Е, и тази игра до кога? :)

докато свят свтува май че ще е...

Паникьосания си само ти Кацаров, затова издавате тъпи наредби!

само изпълнява нарежданията като добър комсомолец

Поредният тъпак!

В информираното съгласие пише биопродукт! Как ще ме спрат да ида в заведение заради един биопродукт? Вече двама боднати познати си отидоха от Ковид та хич няма и да го пробвам!

ОТ ковид си отидоха или СЪС ковид.... щото досега ОТ ковид си отидоха съвсем малко хора и то имащи други хронични болежки най-вече белодробни и сърдечни... а СЪС ковид си отиде доста народ, кой от рак, кой от инфаркт, но щом е със ковид то за стъкмистиката се пише ОТ ковид

Парадоксално е, че комунягите пропагандират, че вируса и ваксините са американска конспирация за редукция на земното население, парадокса е в това, че техния електорат е най възрадтен и вируса ще го отнесе в отвъдното, тогава кой ще гласува за тях?

индобългарите, те немат затриване и ковида не ги лови

Държавата трябва да престане да си играе на демокрация и толерастия, защото е в бактериологическа война. Трябва да се изискват карти за ваксиниране за всички публични места: магазини, транспорт, кръчми, спорт, театри, кина, навсякъде… тогава ще настъпи паника на андрешковците кой да се ваксинира пръв…

да се затвори държавата; тогава нема да има нужда ни от карти ни от ваксини ни от глсауване.... още по-добре ще е светът да спре да се върти

Решението е ясно. И без това икономика НЯМА, най-добре ще е да не се ходи на работа и да не се плащат сметки и данъци по време на мерките... Много бързо ще променят посоката парцалите нещастни!

Най-накрая се сетихте, че трябва кръчмарите сами да определят какво искат - 100% ваксинирани, или 30% неваксинирани. А тарикатите с фалшивите сертификати, само изкривяват статистиката в болниците.

тия карти са абсолюютната дискриминация както еврейските звезди на времето... геноцид в действие и то в световен мащаб... що никой не пита как това се вързва с конституционните "уж" права??? ее. поне сега да ви светне истината и колко всъщност конституцията има някакво значения

Има няколко прости факта за и против ваксинирането: - ВСИЧКИ западни държави си показаха зъбите, и мигом забравиха що е то демокрация и свобода на хората. Плюха по Китай, но един вирус ги докара до по-големи извращения над народите им дори и от комунистически Китай. - Държавите от ЕС принуждават поданиците си да се ваксинират доброзорно. За момента само не можеш да идеш на фитнес и да излезеш от страната. Иска се тест. Но само за тези с давидовите звезди ... пардон, неваксинираните. Арийците може. В Германия, например, след няколко дена тези тестове няма да са безплатни и ще важат един ден. Т.е. всеки ден ще трябва да кихаш по 30 евро и отделно ще имаш неудобството да ходиш да си правиш тест. - Ваксините не са толкова ефективни, колкото ги изкарват. Не ти гарантират, че няма да се заразиш, но е много по-ВЕРОЯТНО да го изкараш по-леко. 94-95% е търговски трик, за който трябва да ги накажат! До тук с контрата против ваксините. Сега за плюсовете> - България е с най-нисък рейтинг на ваксинирани сред ЕС, но е първенец по смъртните случаи на глава от населението. - Не слушайте тези, които казват, че едва ли не хората се чипират с тия ваксини. Целта е друга - не чип, а контрол, и го постигнаха. Сертификата е важен. Щом системата е изградена, притурките към него са лесни - социален статус, и прочее - както в Китай! Шаваш ли срещу властта - нямаш сертификат и не можеш да направиш нищо, това е! Отделно, ако трябва да слушаме вярващите в теорията на конспирацията си задайте въпроса, защо евреите, дето уж са хитри, си ваксинираха цялата държава? Биха ли го направили ако води до безплодие и всякакви глупости?!?

Ще ни принудите да се ваксинираме ли? Хайде пробвайте да имаме повод да ви изметем всичките от властта!

Как ще стане! Ще се ваксинариш, че ако ти кажат и няколко пъти. За такива като теб твърдо- празноглави трябва и твърда ръка.

И в западна Европа имаше ропоти срещу ваксините. Е, като не щат морков, тоягата. За момента на нашите им изнася, че с тоя темп 150-200 пенсионери на ден това са средно пенсия 400 лева 80 000 лева месечно по-малко спечелени само за ден! Те и за това си траят. А пенсионния фонд трябва да бъде облекчен, защото парите от него се дадоха на колекторски фирми под формата на кредити, които кредити се разделиха на принципа - ей ти 200 милиона, ама 20 са за мен. Другите - прави някакъв бизнес или каквото искаш там, никой няма да ти ги търси! И на тези изроди никой няма да им търси отговорност. За това и продължават с безхаберието.

Може ли някой да ми обясни, защо аз трябва да се ваксинирам? Дали ще живея или умра не е мой избор? Онези, които не искат да се ваксинирват подобно на мен си носят кръста, ако ги заразя - избрали са този риск! Онези, които не искат да рискуват са се ваксинирали, за тях няма опасонст. Опс, грешка и те се заразяват! Имам познато семейство, ваксинирани с две дози единият с Файзър, другият с Астра-Зенека. В момента и двамата са болни! Значи и ваксинираните хващат вируса и могат да го разпространяват! За тях трябва да се въведат същите ораничения!

Вие трябва да се ваксинирате защото такова е нареждането от СЗО. Бил Гейтс прави двадесет долара от всеки долар инвестиран във ваксини. Отделно ваксиниранто намалява населението с около десет процента, а от там - въглеродния двуокис. Спасяваме планетата. И много други ползи, които естествено не са за Вас. :)

Към Милена Платени са с нашите пари - на данъкоплатците така че не са безплатни

Пример! В ИСПАНИЯ,МОЖЕШ ДА ХОДИШ НА ЗАВЕДЕНИЕ-САМО СЪС”СЕРТИФИКАТ”! ТРЯБВА ДА СИ С МАСКА,МОЖЕШ ДА Я СВАЛЯШ-САМО КОГАТО:ОТХАПВАШ,ОТПИВАШ...И ПАК Я НАХЛУЗВАШ!!! НАЛИ ВСИЧКИ СА “СЕРТИФИЦИРАНИ”....ЗАЩИТЕНИ??? ТОВА Е ГАВРА,ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВЛАСТ,НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С:МЕДИЦИНА,ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО,ЛОГИКА,ПРИРОДНИ ЗАКОНИ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ-ДЕМОНСТРИРАТ,ЧЕ МОГАТ ДА СЕ ГАВРЯТ-КАКТО И КОГАТО СИ ПОИСКАТ!!! ДА НЕ ДОПУСНЕМ,ДА СЕ СЛУЧИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Всички, които не коментирате, а просто цитирате официалната позиция и се кълнете в непогрешимата медицинска наука, си спомнете лоботомията, диетилстилбестрола и талидомида като начало. Ако ви говорят нещо тези понятия!

е винаги погрешна. Затова постоянно се развива. А останалото е винаги вярно и безспорно. Помним средновековието. Изцяло беше изградено на неоспорими истини.От края на Рим та чак до ренесанса.

Със света на явленията, а той е преходен и ппор5ади това научното знание не е знание за истинската същност на нещата. Нейният метод е емпиричен: наблюдение, измерване, изчисление и нарича това обективно познание. Истинското знание е знание за първопричината на нещата, докато науката се занимава със следствието и се опитва да извлича от него принципи, да гради хипотези и теории и да прави заключения. С което нейното познание не е достоверно и се стига до прочутите антиномии на Кант. Т.е. непознаваемост на света на явленията чрез разума.

Веднъж въведен-“СЕРТИФИКАТЪТ”-НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ОТМЕНЕН!!! ЩЕ ДОБАВЯТ,ВСЕ НОВИ И НОВИ УСЛОВИЯ!!! ЗАЩО В ПОЧТИ 100% ВАКСИНИРАНИ ДЪРЖАВИ....НЕ ГО ОТМЕНЯТ??? ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ,НЯМА НИЩО ОБЩО С ГРИЖА ЗА -БИВОТА И ЗДРАВЕТО ВИ!!! КОЛКОТО ГИ Е БИЛО ГРИЖА ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ ВЪВ ВАРНА ДЕЧИЦА,ЖИВЕЕЩИ БЕЗ ТОК И ОТОПЛЕНИЕ,ТОПЛЕЩИ СЕ НА ОГЪН В АПАРТАМЕНТ!!! СМЪРТ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

смъртният акт се отменя трудно. За това е важно да се ваксинираме. За това е цялата работа.

Ваксинацията отменя ли смъртният акт?

Само го отлага. За много хора за неопределено време. За това е цялата работа.

Аз не съм видял националната статистика, която да потвърди твоето изказване. Напротив, видял съм изследването на Пфайзър, което показа че в групата на ваксината умряха 15 човека, а в групата на плацебото 14 човека. Тоест, ваксината не е оложила смъртният акт, според това изследване.

А бе, тоз "министер" що не си зададе въпросът: Защо хората не искат да се ваксинират!? Защото са тъпи, ли!? Ако са тъпи, е виновна вашата образователната система. Да, ама не е това причината. Министере, истината е че никой вече не вярва на лекарите-търговци и на унищоженото от Вас здравеопазване. Къде е профилактиката с гамаглобулин и физиотерапевтичните процедури с кварц и солукс. Много тъпанари и мързеливци има при Вас , г-н Министър на търговията със здраве!

Ваксинирана съм Но разбирам тези ,които не желаят .Голяма грешка на бялата мафия.Ако бяха платени тези отрови,всеки щеше да си купи.

Само че ги плащат все още съответните държави. Но пак ако бяха дефицитни щеше да има бой за тях.

Мисълта ми беше ако трябваше всеки сам да си ги набавя.Както и да е Все едно съм почнала работа в урановите мини Ако не пукна след две години,ще съм доволна

Драга, тук въпроса е "Свобода или смърт!"...

Свободата която ми дава зеления сертификат не ме топли.Имам хронично болен близък и син на 11,които ще се ваксинират само през трупа ми Болния дори анашгин не може да пие ,камо ли експериментира

Абе Стойчо, то година и половина никой не се ваксинира, та сега ли за месец до изборите всички ще се юрнат масово ? Прехвърляйте горещия картоф на следващите и те да берат негативите от евентуални мерки.

Абе вие 3-4 милиона неваксинирани българи какво ще правите като измрем 5 милиарда ваксинирани?? Щото като гледам освен да пишете коментари май друго не можете:)))

Като измрете ще ни олекне от напор за ваксАнация, а и ще е ясно че е полезно само за да се почисти семето от плявата! Успех в боцкането, всички игли са безплатни, също и сиренцето в капана за мишки!! Ха ха

skromna35

Даже са 6 милиарда...

Чоека се провали. Няма ваксинирина и неваксинирани - актуалния щам разболява всички. Болниците са препълнени, а знаете и какво е положението там. Ограничителни мерки няма, защото ги е страх да не се отразят на изборните резултати. Народа е див и се тъпче в кафета и ресторанти. От тук нататък потъваме като Вера Су ...

Как може да има хора, които изглежда вярват, че оцеляването на българската държава е възможно само след масова консумация на продукт на западна корпорация със съмнителен ефект?

Които да вярват на анонимни сайтове фалшиви Фейсбук профили и очевидно фалшиви новини и да твърдят че ваксините са направени за да ви чипират за да ви убият и така нататък.

Абе дайте да видим къде е тая официална статистика с умрелите милиони ваксинирани? Дайте да видим официален източник на информация? Че тука нещо само фалшиви сайтове сайтове за световна конспирация и Фейсбук ми предлагат. Пък оня ден от 100 починали 95 неваксинирани.

Ако вярваш само на "официална" информация и живееш в Северна Корея, щеше да знаеш че живееш в най-хубавата страна на света. Да ти е хрумвало, че официалната информация може да е манипулирана?

дай някакъв конкретен източник поне. Изявления от сорта „много и многомного“ са несериозни. И когато постъпва сходна информация от всякъде почти от Вашингтон, Европа през Москва и Пекин та до Токио подозирам че по скоро така стоят нещата отколкото както твърди някакъв трол със съмнителна компетентност, съмнително психично здраве и още по-съмнителни цели.

Това че всички правителства говорят едно и също не е доказателство, че се говори истината. Всъщност е точно обратното. Как се казва в поговорката: "Щом всички мислят еднакво, значи някой не мисли." И разбира се всички лекари по света са на едно мнение, след като цензурират и уволняват тези, които са на друго мнение. Цензурата трябваше да е най-голямото доказателство, че официалната линия крие нещо.

къде е източника?

Защо искаш да знаеш източника? За да го дискредитираш? За да го цензурираш? За да отровиш кладенеца? Може би е крайно време да се замислиш над казаното, а не над това кой го казва. Първото изисква мислене. Второто - вярване.

Ама ти нищо конкретно не казваш. Върху какво да мисля? Искаш сляпо да вярвам на незнайно какво, казано от незнайно кого. И незнайно защо...

Искам да задаваш въпроси! Задавай въпроси на правителството! Кои хора умират? С какви болести? Какво им дават в болницата? В какви количества? Кой им каза да го правят? Коя литература и кои изследвания са основанието им? Защо изследвания, които противоречат на правителството не се цитират публично? Защо ваксинират имунни хора? ... Задавай въпроси! Търси отговори! Не се задоволявай със опростени изказвания по масовите медии!

разбрах. Не разполагаш с абсолютно нищо смислено. Но ти е важно да се обуначат хората във въпроси и съмнения, за да не могат да вземат решения по въпроси, които са им належащи. Без значение дали са основателни въпроси, дали сега им е времето, дали може да се очаква отговор, дали може в разумен срок да им се отговори. Важното да са много и да доведат до безизходица. Понеже решенията се взимат на база на отговори. И няма как да са правилни, ако не са навреме. От троловете отговори очевидно не може да се очакват. Очевидно троловете не са отговора.

А не ти ли влиза в главата че нямаш ни най-малка представа кой плаща за тия сайтове за световна конспирация. Нямаш ни най-малка представа доколко е вярна информацията във Фейсбук. Нямаш абсолютно никаква идея кои са истинските лица за пишещите в интернет? Но на тях естествено им вярваш.

Аз се съмнявам във всичко и всеки. Единствените, на които вярвам без капка съмнение са Бог и Господ!

Значи да разбирам че си готов на секундата да се ваксинираш ама те мързи да отидеш до пункта? Само че ето уловката-хора се показват с имената си и лицата си публично. Пак по вашите сайтчета разни анонимници ви разтягат локуми пък вие им вярвате.

Има много лекари за съд с този ковид цирк.

Да ходиш на лекар-никой не те задължава.

Този юнак преди година открито заяваваше съвсем противоположно мнение в редица интервюта!!! Как така, изведнъж прозря друга "истина.... Но, както се знае от древността, финикийските знаци купуват всичко, и съвестта дори!!!

Потресен съм от дир.бг! Хубаво, но запазете си личното атниваксарско мнение за вас, а не го изказвайте с триене на коментари! Дайте малко път на журналистиката, на мнението! Когато пазите обиден и фейк коментар против ваксините, а триете точно същия които е за, това говори само за едно. ПРИСТРАСТНОСТ. Уволнете веднага хората модериращи коментарите! Това е лично съобщение до тъпака който ще изстрие и този коментар, но не ми дреме важното е че си го прочел, парцал с парцал!

Ти осъзнаваш ли, че хем се оплакваш че си прочел обиден коментар, хем си написал обиди в коментара си?

Не се оплаквам, че съм прочел обиден коментар и че той не е изтрит. оплквам се, че в момента, мнението на антиваксърите се толерира независимо на каква цена, било то да се оставят коментари дори с обиди. Да, и аз имам обиди в коментара защото ми дойде до гуша от лицемерие и избиване на лични комплекси там където не трява.

Ами аз съм антиваксър. Не мога да имам мнение и да го изразя ли? Свободата на словото е човешко право. Това право не включва обиди, които са наказуеми и по наказателният кодекс. Всички сме хора и всички имаме семейства. Всички искаме най-доброто за себе си, за близките и за околните ни. Но когато имаме различия в това как това да бъде постигнато, не бива да изпадаме в автокрация и да обиждаме и налагаме мнението си със сила.

че напротив, толерират се ваксърските мнения и обидите към антиваксъри в коментарите. Трият се мнения на анти- поголовно. Особено когато са пряко насочени към мисловна дейност на четящите с факти и възможност за логично обяснение на събития и действия.

Не той си е прост човека не е виновен Петьо.

Тролове се чудите вече какво да измислите! Не насмогвате, защото българите не искат да участват в медицински експерименти. Нацията ни и без друго е на изчезване, за да се подлага и допълнително на геноцид!

България ще пребъде, защото е Рай на Земята, населен с най-умния и прозорлив народ. Само ние надушихме шашмата и ще живеем вечно. Всички други ще се гътнат до… колко беше, 5-7 години? Нали така, колеги гении?

Смешката ти е много вярна

Дано. Оставил съм децата неваксинирани, ако ние изпукаме - ще има за тях. Уин - Уин

Този, заедно с една друга, която днес се изявава с поредни неверни твърдения, са срам за гилдията. И явно са загърбили Хипократовата клетва...

Най-просто!!! ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ,СРЕЩУ ПРАВОТО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ,КОМИСИОННИ...ПОД РАЗЛИЧНА ФОРМА-НАЛАГАТ С ТЕРОРИСТИЧНИ МЕТОДИ-ПРОТИВОГРИПНИ ВАКСИНИ(ДОБРОВОЛНИ ДО СКОРО),С ЕФЕКТИВНОСТ ОКОЛО-20% ЗА ОКОЛО2-3 месеца!!! СМЪРТ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Как ще инжектираш в кръвта на деца и възрастни субстанции, за които самия боклук на снимката не знае нищо и затова не носи никва юридическа отговорност за причинени вреда и смърт!? Как ще заплашваш хора да си инжектират субстации, чийто чуждестранни непознати производители казват официално, че още нямат 5 до 10 годишни данни за генотоксичност, канцерогенност и ефект върху фертилността ...може ли този боклук на снимката да докаже чрез свой химичен анализ, че всяка партида съдържа едно и също, какво е то и колко време и как действа...и най- важното , защо милиони хора умират и са увредени от тези субстанции и как да се предвиди това и как да се лекуват увредените хора от тия инжекции....

Тролски лъжи от извратен убиец. И според коя статистика са „милионите“ увредени и убити от ваксините? Които са официално одобрени и регистрирани за употреба от институциите на които това е работа в целият свят. Всичко друго са абсолютни тролски измишльотини. Лесно проверимо е.

За вас само бой

С малък research може да се намери какво има във ваксите. КОЕТО прави ваксърите най-малоумните същества пръквали се на земята... понеже съставките на тази отрова са изключително несъвместими с живота. Ако знаеш каквпо има вътре във ваксата и все пак си я слагаш, значи определено се водиш самоубиец и не трябва оттук насетне да бъдеш третиран като разумно същество, а нещо на нивото на табуретка.

А на бас , че си ваксиниран , троле .

Dir.bg Триене на мнения

Не ако а веднага трябва да се въведе даже полицейски час задължително маски и ваксинация, ама нема не искал всички под пангаро.

Такива мракобесни изказвания са отвратителни, дори за четене.

Какво ще въвеждаш, бе, мършо червена! Писна ми от вас, от гробарските дегенерати и слабите и страхливи скотове! Няма да ми ограничавате правата за да живеят негодните!

Еи боклук ако имам тая възможност да те набарам ще се накензаш

Аре,успокой се! До две години ще си умрял, не си трови нервите с глупости!

Кой ще набараш, бе, мършо ебана! Мерки и ваксини не трябва да има, говедо просто, а който е СЛАБ, НЕГОДЕН И НИКОМУ НЕНУЖЕН ТРЯБВА ДА МРЕ! НЯМА ДА МИ ОГРАНИЧАВАТЕ ПРАВАТА ЗА ДА ЖИВЕЯТ УВРЕДЕНИТЕ!

Г-н министър, това ми прилича на заплаха. Ваксинацията е по желание.

причинно следствена връзка. Световният опит показа, че тази 30, 50 и повече увеличена смъртност заради ковид се преодолява или с ваксинация или с противоепидемични мерки или с комбинация от тях. Колкото по-малко ваксини, толкова повече мерки. В случай, че е проблем че измират двойно повече хора. Иначе безхаберието е възможен вариант на поведение. В цяла Африка и на други места се практикува. Страшно подмладява демографската структура. На когото не е по вкуса дълъг скучен живот, на много места и в момента може да намери кратък и пълен с емоции живот.

Вече е обществена тайна, че има няколко вида лечение, които дават добри до много добри резултати, но се отричат, докато ваксината се представя като без алтернатива по политически причини. от сутрин до вечер само това се говори и хората зациклят и не могат да мислят за друго.

при леки случаи. В началото. Инкубационният период е 5-10 дни. Докато се усети човек, че не е обичайна хрема, вече е късно в повечето случаи за тези лекарства. И е много трудно да се каже колко от тези начални случаи на инфекция биха станали тежки или не биха се усложнили и без лечение.

Това си е за директно обвинение в тероризъм. Т.е. този малоумник (очевадно със задача от господарите си).. иска да ми вмени, че трябва да участвам в екпсеримент иначе ще ми налага рестрикции? Рестрикции за какво? Че съм здрав ли??

Типично антиваксърско мислене, всеки да се оправя важното е аз да съм добре. Училищата и детските градини са най-големите развъдници на виурса. Аз съм сигурен, че в деня на изборите ще ударим над 300 умрели за ден.

Точно това мислене сложи хората в локдаун и им туриха маски. "Другите да се оправят важното е да ме пазят."

Дано!

Т.нар. "ваксинация" с нещо, чието съдържание не е известно на никого, е напълно ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА!!! За какво информирано съгласие може да се говори в такъв случай, след като нито инжектирания, нито инжектора, нито търговецът имат идея какво има в шишенцата? Кацаров може само да благодари на българският народ, че е толкова търпелив и още не го е линчувал и него и Ботокса и Кунчев и цялата им продажна шайка изроди!

Съдържанието не е известно на никого:)))) Е това вече е типичен платен коментар. На сайта на производителите са написани съставките. На страницата на министерството на здравеопазването също. Между другото ти знаеш ли съставките на детските ваксини дето са ти ги били? Съставките на анаболните дето ги гълташ всеки божи ден?

"На сайта на производителите са написани съставките." Не, не са. Известни са само част от тях.

Нека да позная неизвестните съставки ги има само във Фейсбук и сайтовете за световната конспирация. А какъв е полът на костенурката под слуховете които държат плоската земя?

Напиши ги тук съставките бе малоумник Изрично се подчертава точно там, където си посочил КОНФИДЕНЦИАЛНА ТАЙНА на производителя, относно съдържанието Смотан идиот, поне провери преди да пишеш!

Аз съм израстнал в соца и тогава ваксините се произвеждаха в България, а производителят отговаряше за това с главата си. В момента производителите не носят никаква отговорност. След това започнаха да вкарват уж по-пречистени от чужбина, заради една такава френска ваксина, синът ми се разболя от ваксинален полиомиелит

И ти като си прочел какво пише всъщност н е си го разбрал...или и от фармация разбираш глупаци нещатни

Хайде стига сте повтаряли тези глупости, че не се занае съдържанието на ваксините, жалки сте вече в опитите си да оправдаете простотата си! Едно и също дрънкате, милиони ваксинирани има вече и какво, чакате да умрат или да развият някъкъв недъг, така ли?! Ми нали Вие великите умове ще останете живи, тогава какво ви пречат ваксинираните? Пък и като гледам мерките и изискванията за зелен сертификат в Бълхария са само на хартия, така или иначе не ги спазвате, така, че спрете с напинянето да обяснявате колко са лоши ваксините!!

Не се знае структурата и никлеотидния състав на инжектираната РНК, нито метода на трансфекция - липофекция, магнитофекция....тази техника първо трябва да се демонстрира с експеримент с клетки в петри и да се публикуват лъва като се докаже, че не разрушава клетките и води до синтез на спайк протеин - и колко време продължава този синтез....чак тогава може да твърдиш, че знаеш какво съдържа "ваксината"

Има милиони умрели набодени, а са набодени милиарди. От моите ваксинирани познати вече умряха 5-ма, има и един с миокардит, това прави 25% тежко поразени.

Типичния тролски коментар за информираното съгласие. Същото това информирано съгласие го подписвате и при рентгенова снимка, ядрено-магнитен резонанс компютърна томография и още цял куп медицински процедури. Ама гледам никой не е седнал да вика рентгеновите снимки ни убиват компютърната томография ни убива и така нататък и така нататък и така нататък. Нещо това има такъв наплив че за ядрено-магнитен резонанс ако не си платиш ще чакаш поне един месец. Ама както казват хората то мисленето не е за всеки.

Досега всеки трябваше да разбре че всеки има право да откаже медицинска интервенция по собствено осмотрение и никой не трябва да го е еня за това. ваксърите май останаха единствените неразбрали.

Затова по 100 такива отказали медицинска интервенция умират всеки божи ден. Само че не разбрах доброволния отказ-слагането на ваксина все още е пожелание-какво общо има с информираното съгласие? Което е същото и за ултразвук.

Това какви последици ще има отказа на медицинска интервенция е пълна спекулация. Вероятно има милиони хора, които са останали живи, защото са отказали. Всяко година хиляди и стотици хиляди стават жертви на медицински грешки. За страничните ефекти от ваксината да не говорим.

Блонди, не се излагай! Сравни ги и тогава пиши! Когато си се съгласила да те набодат, си декларирала, че знаеш какви са страничните ефекти от бульона, който са ти вкарали и как взаимодейства с други лекарства, все неща, с които и производителят на тези бульони не е наясно и честно го е декларирал най-горе на всяка листовка.

Ами хайде тогава пусни линка тука на тоя велик сертификат за отказ от поемане на отговорност дето още никой не го е виждал освен вас платените коментатори? И пусни един такъв за компютърен томограф. Да видим къде е разликата.

Махайте всички мерки, как не го разбрахте досега! Какви са тези хора да изнудват народа? Каква е тази наглост?

Спрете да приемате хора които не са се ваксинирали в болница. А бе направо да затварят и болниците.

Няма такава мижитурка - министър. Ще се на...е как хем да се подмаже на Радевия, хем да не поеме отговорност за препълнените болници и неконтролираната епидемия

ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ МУТРАТА НА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК. ЗАРАДИ НЕГО ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ПО 100 ДУШИ!

Той няма толкова вина, колкото имаш ти.

Да ти кажа от сега - хората няма да се ваксинират. Виж статистиката. Виж коментарите тук. Виж групите във фб. Разходи се по улицата. 70% от хората директно си го казват. В другите страни при тези условия имаше пълен локдаун. Ние отваряме дискотеките за да видим какво ще стане. То е ясно какъв ще е резултата. Чудно кога някой прокуо ще заведе дело на масово непредумишлено убийство.

ИДВАТ ИЗБОРИ! ТОВА Е ОТГОВОРА.

сте яко прецакани:)))

Ако ваксините бяха истински нямаше да подписваме информирано съгласие.

АбеАбе те ти искат съгласие за кукитата в сайта ти искаш за ваксина да няма. В кой век си?

Ама кукитата не те убиват. Кукита вика, по- скоро куку.