Кацаров: Ако хората не се ваксинират, вероятно ни очаква нова вълна септември

Служебният здравен министър беше категоричен, че промени в министерството със сигурност ще има

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление на глобалистите и техните подлоги, възрастните хора в България се оказаха впечатляващо мъдри и не искат да си поставят отровните ваксини. Тях нито работодател може да ги принуди, нито са се втурнали да пътуват като западните и американските пенсионери. Това е единствената полза от мизерните им пенсии, че могат да спасят живота на някои от тях. И най-големият парадокс - както и от коронавируса, след ваксиниране най-много умират именно възрастните хора. А ужким искат да им спасят живота. Аз самият ще се ваксинирам, когато изкуфея дотолкова, че си хвърля пенсията през балкона, за да помогна на полицията да залови телефонните измамници. Не по-рано.

изкуфял го докарваш. На трол още повече. Кошчей безсмъртни може също да се кръстиш. Придава още мъдрост на изградения литературен герой.

Целта ти е достигната. Напълно изкуфял си още от сега. Няма нужда да чакаш - действай.

що не си го наплющиш в аналното отверстие, нещастен лакей?

При коронавирусите, включително и този SARS-CoV2 НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ! Ако този коронавирус не изчезне от само себе си, то всяка година/периодично ще се ваксинираме, докато учените не измислят ефективни лекарства. Ваксините са ПРОФИЛАКТИКА и щит да не се разболяваме, умираме и/или леко да прекарваме заразата. Разболяването носи своите увреждащи последствия, които могат и да хроницифицират. Още повече, че заболяването е мултисистемно, т.е. уврежда различни непредвидими органи и функционални системи. Много хора се въздържат да се ваксинират, защото вярват на хибридните конспиративни теории, че имунитетът след преболедуване е по-силен от този след ваксиниране. ТОВА НЕ Е ДОКАЗАНО ВСЕ ОЩЕ за този коронавирус и за тези ваксини. Други хора се въздържат да се ваксинират, защото вярват на хибридните конспиративни теории, че ваксините ще ги разболеят най-вече от автоимунни заболявания. Факт е обаче, че самите вируси причиняват автоимунните заболявания. За разлика от тях ваксините имат строга контролирано и дозирано съдържание от убит вирус, което изгражда имунитет. И няма нито едно доказателство за ваксина, която е причинила автоимунни заболявания. Моля, не ми "доказвайте" с непроверени ненаучни източници и такива от хибридни линкове за лековерни невежи и користно преследващи цели, че нещата са обратните на истината! Именно неваксинираните са тези, които помагат на този коронавирус да се предава по между ни, да вилнее по-дълго в популцаята и да създава по-вероятни и опасни мутации. Точно това е и порочната цел на хибридчиците, като разпространяват конспиративните си теории за невежи, да продължава тази ненормалност по-дълго, да се ограничава икономика, образование, социален живот, да се разпространява тревожността и недоверието в оторизираните висококвалифицирани институции и официалните източници на информация, и да цари хаос в нашите общества, за да станем все по-слаби и зависими от техния диктат. Само обединението прави силата!

Дай да се разберем! За този корона вирус и за тези ваксини още нищо не е доказано! Не е доказано, дори че вирусът причинява страданието, заради което поставиха на вентилатор и убиха много хора (нозокомиална пневмония, баротравми) Не може при среща с този вирус на 95% от хората да им няма нищо, съвсем нищо, а под 1% да страдат тежко. Предвид това, че по-голямата част от човечеството изобщо не боледува от ковид, би трябвало да се търси другаде причината за този под 1% тежко боледуващи, а не да се принуждават всички хора да стават участници в най-големия медицински експеримент за всички времена. Защото и за ваксините нищо не се знае, в момента се тесват за безопасност, за взаимодействия с други медикаменти и т.н. И преди да ми сложите минус, моля прочетете листовките на тези "ваксини", има ги на сайта на министерството на здравеопазването. За разлика от различни търговци и преститутки производителите не лъжат, защото нямат интерес да го правят.

А ти чете ли ги? И какво друго си чел точно? А изпити върху прочетеното? Аман от неграмотни!

Върху листовките, рожбо, не са държат изпити. Те са, за да ги четеш, когато разписваш информирано съгласие, да няма после - леле що стана и кой сега носи отговорност?!! Производителят не носи отговорност и най-горе на листовката, при това не с малки букви е написал защо - защото продуктът е в процес на установяване на неговата безопасност, демек- безопастността му не е гарантирана!

Гледам че много ги разбираш пневмониите, интензивното лечение, епидемиология, статистиката... Пък за да се пишеш експерт в тези области иска бая четене и се полагат изпити. Нали не искаш да ме убедиш че с прочетените листовки за пациента си добил достатъчно експертиза? Пък и тях като гледам или не си ги чел внимателно или нещо не си разбрал... Ако имаше изпит върху това щяха да те скъсат.

се ваксинирах. За неграмотните/необразованите не ми пука. Всеки има право на необразованост и лош вкус.

Похвална самоирония!

Слабите интелектуално не рядко са склонни да търсят ирония и скрит смисъл в прости и директни изявления.

Заради корона вируса се връщат истински болните от рак,сърце, бъбреци,тумори, инсулт, инфаркт, диабет. Затова умряха 40 000 повече през 2020 г. Тази година има скок с 35 процента на смъртността за първите три месеца. Уж лекували хората. Но сме три години на първо място по смъртност в света.

от неграмотни кретени! Имаш ли идея какво ще стане ако се пренебрегне зарАзен вирус и почнат да се мешат зарАзни и други болни? И какво да се прави с наплива от вирусни болни, мнозина от които доста тежки, а не малко и критични? Да им теглят една майна и да си гледат обичайната работа по обичайния начин ли бе изрод? Нали тогава ще ревете че заразяват хората в болниците или че не приемат заразените? От самото начало ви обясняваха да спазвате мерки и да си налягате парцалите за да не се блокира здравеопазването. Ама ви е най-важното да виете и да плюете май? Мама ви гнусна!

Заразните вируси, за щастие нароченит за виновен на пландемията не е нито много заразен, нито особено смъртоносен, ако изобщо може да се смята за причина за заболяването, но щом са рекли така от СЗО - няма да спорим с тях. Отне ми близо година да се разболея, при положение, че непрекъснато бях в тесен контакт с болни. И на всичкото отгоре преди да се разболея имах много антитела, заради което предполагах, че вече съм "боледувал" безсимптомно. Пълен цирк (за да не използва някоя нецензурна дума)!

от неграмотни наистина! Особено разсъжденията върху собствения опит /ако не е тролска измислица разбира се/ и екстраполирането му върху всички. Като да си нахлупиш шапката на очите и да убеждаваш хората че е мръкнало е това. Другото е безмислено да ти се обяснява кое и как.

Tи па щото си много грамотен. Кога си получи дипломата от Гугъл университета???

И от истински медицински университет.

Носете си маските и гласувайте за ГЕРБ. Кабинета на Румен Радев са некадърници. Особено Бойко Рашков. Борисов 4 идва . Само ГЕРБ ще ви спаси от опасния вирус.

Ирония, нали ?

Кацаров кога ще зацепиш че хората не искат да има мерки, разбират и приемат риска от заразата и не искат да се ваксинират? Толкова ли е трудно да се зацепи?

Да правим с болшинството, които не искат да рискуват да се заразят и не искат да рискуват да заразят близките си? Какво да правим с хората които страдат от различни болести и искат да имат безпроблемен и пълен достъп до нормално работещи болници и медици които да не са в бедствено положение? Аман от егоисти!

Тези дни прочетох хубав израз - заради твоя страх не жалая да се лишавам от моята свобода! Така че да ти преведа - твоя страх си е твой проблем!

Да се ваксинират. По презумпция ваксината е нещо, което би следвало да ги предпази от тежко боледуване. А от т.нар ковид, повечето хора и без друго не боледуват. Не, че тези ваксини ще ги предпазят, никой не знае какво има в тях и до какви усложнения могат да доведат (искрено се надявам да нямат тежки последствия за тези, които наивно се доверяват някой друг да се погрижи за здравето им, вместо те самиоте и позволиха да станат участници в най-мащабния медицински експеримент за всички времена).

и смятат да направят. Като се ваксинират достатъчно хора да махнат съвсем мерките. И пак си е важно да има някакви хигиенни норми. Слава богу вече на повечето хора не липсва свободата да серат където им кефне. С пръскането на плюнки и храчки ще стане същото. И живота в пущинака насаме с природата е винаги опция на когото не харесват правилата. А разсъжденията за ваксините... Вече има достатъчно много данни от стотици милиони ваксинирани, така може да си ги прибереш някъде тези разсъждения.

След това - пак ваксиниране и реваксиниране, гокато го приемем за нормално. Става въпрос за едни пари, с "грижа за здравето".

Спрете да мерите всичко със собствения си аршин! Това че някой опитва или се е възползвал от някаква трагедия за някакъв келепир, финансов или политически, нито прави трагедията по-малко реална нито по-малко мащабна отколкото е. Също не слага всички засегнати или борещи се с проблема под общ знаменател. Да не говорим че очаквате висок професионализъм от хората във фармацията и медицината, а искате да им се плаща като на самоуки самодейци ентусиасти.

Нали онези некадърници от НОЩ само пари харчеха и не правеха нищо за българите? Защо сега правите и вие същото?

Е ти заемаш позицията на Атанас Мангъров.

всички простотии на Мангъров бяха за да стане депутат.

Мангъров беше едноокият сред слепите. Но кажи на един слепец хиляда пъти че е сляп и пак няма да те разбере.

Току що попаднах на едно интервю с академик Ангел Гълъбов! Той коментира един неприятен факт, и стигна до същия извод, до който стигнах и аз лично: А именно защо в България сме на едно от първите места по смъртност? Защото в България оставиха ваксинирането на възрастните хора за накрая. Точно обратното на това, което направиха повечето европейски държави. Сега новият ни здравен министър ще поправи тази грешка. Има обаче и други причини и бих искал да ги добавя: Това са изключително окаяната ни здравна система, както и почти пълната липса на каквато и да е профилактика, не на последно място и вредните навици на българина. Още преди пандемията бяхме на челно място по инсулти и инфаркти, а те са също доста смъртоносни...

На първо място хроничен стрес. На второ място - почти пълно отсъствие на здравеопазване, тъкмо обратното на здравеопазване имаме. Старците бяха преживели две войни, на лекар не ходеха и доживяха до преклонна възраст. Родителите от соц поколението си отидоха много по-рано, благодарение на здравеопазването. За нас и не ми се мисли дори, с какво сме изпоинжектирани, изпонатровени, ни храната ни - храна, нито въздухът - въздух, нито водата - вода ... Четерими от съучениците ми си отидоха вече още преди да навършат 40. Кой от тромбоаза, кой от лекарски грешки ... Деца се раждат вече с онкология ...

Там е работата, че не е само от стрес. Българинът дава мило и драго да си тунингова любимата кола втора употреба от автокъща, но за здраве не дава нито лев. Не можеш да отречеш този факт. Малко хора си обръщат внимание на здравето. Голяма част от лекарите обаче не правят нищо за да подобрят профилактиката.

Кратък списък на известни българи, възрожденци и революционери преди освобождението, починали млади от болести: 1. Любен Каравелов - 44 г. 2. Георги Раковски - 46 г. 3. Добри Войников - 44 г. 4. Васил Друмев - 60 г. 5. Васил Априлов - 58 г. 6. Ботьо Петков - 54 г. Да търся ли още? А колко семейства които викаш са със по 5 - 6 деца има с много починали от тях още като деца няма смисъл да изброявам. Затова са раждали по много, защото и много са умирали. А особено по селата е трябвало работна сила за нивите. Хич не ми хвали "долче вита" от времето на нашите прадеди, не им е бил лек животът.

"Затова са раждали по много, защото и много са умирали." Затова тогава въпреки болести и войни населението е растяло, а сега масово измират. Изгубихме 2 милиона за 30 години. За следващите 2 милиона ще са нужни много по-малко години. Гледа се крайният резултат!

_stankow

"няма достоверни данни, на базата на които да се прецени колко сме близо до колективен имунитет" Ами тогава как предлага удължаване на извънредното положение ?

Чухте ли министъра? Ще има боц, боц по дупетата :)

Ама това се отнася само за дъртите педалчета - над 60 години!

Препоръчвам на всички да видят интервюто с вече световно известния адвокат Др. Райнер Фюлмих, който е шеф на Corona Untersuchungsausschuss (Комисия за разследване на Корона пандемията) : https://thebulgariantimes.com/page/6/ и после да решат сами дали да вярват на корумпираните политици, СЗО, Бил Гейтс, Сорос, купените лекари и цялата Корона-Мафия и да се оставят да бъдат имунизирани. Всеки човек има право сам да решава дали да се ваксинира, все пак става въпрос за НЕГОВОТО СОБСТВЕНО ТЯЛО!

Това е новина от преди 7 месеца. Досега направиха ли нещо по въпроса?

То си е доброволно бездруго. И това bulgariantimes ми е малко като морско свинче. Нито с The Times има общо нито с българщината. Пълно с фейкнюз от къде ли не, теории на конспирацията и всичко в интерес на кой знае кого. Или/и за пари. Електронния еквивалент на вестник Шок, Лична драма и подобни жълто кафяви медии. Злободневно модифициран.

колко са радостни такива като тебе, че на този започва на стари години да му узрява тиквата учейки се на наш гръб. Още няколко такива и ще приключим

Да ще има нова вълна от болни..... ваксинирани бунаци които си компрометираха имунната система с експериментална генна терапия. И естествено всички останали ще им бъдат виновни защото не носят парцали или са тъпи антиваксъри.

докарайте Спутник и ще се ваксинирам

Абсолютно е прав, че възрастните трябва и трябваше да бъдат ваксинирани първи. Те и имуносупресирамите са в най-рисковата група и ако те напълнят болниците, тогава какво? Да не говорим, че и те най-тежко преживяват самотата. Докога да се крият и да избягват контакти?!

Абсолютен дебил. Ти натикай учениците в стаите, а после щяло да има нова вълна. Откъде извират тия малоумници?

Този човек е направо нагъл!

В Швеция тия дни има скок на новозаразените, най-големият в ЕС. Следващата вълна няма да е през есента, а през лятото, когато с туристите ще дойде индийската мутация от Англия и Западна Европа.

Ццц... Колко са разочаровани троловете, че Бойко и Ангелов си заминаха, а Ковид остана.... Като гледам статистиката, трябва двамата да са ги назначили в Индия сигурно.

Жалко, че и добър и интелигентен човек да си, като те сложат за здравен министър, трябва да играеш този глупав цирк и да се излагаш. Е, засега е в по-мек вариант, отколкото в началото. Но трябва да четем между редовете - глобалистките изроди ни готвят "нова вълна" през септември, по сценарий. И естествено причината ще е, че "хората не се ваксинирали". А това от своя страна значи, че ще продължат да дуднат за ваксините, до откат, по всички медии.

Някак с Бойко Борисов, начело на държавата , си замина и коронавируса от България. Докато Борисов беше премиер, малкият телевизионен екран бълваше непрестанно информация за КОВИД19 Здравомислещите хора дори спряха да си пускат телевизия. От около месец масовата психоза почти изчезна. Изчезнаха разни психиращи щабове, които всяка сутрин обявяват противоречива информация и смесват починали от коронавирус с всички други болести. Става ясно, че изкуствено създаденият балон около заразата е бил с цел малък кръг от хора да усвоят огромни милиарди от ЕС. Много специалисти смятат, че Ковид-19 е психотропно оръжие, което да атакува психиката на хората. В България при смяната на властта се забелязва, че с Бойко Борисов си замина и коронавирусът. Дали има връзка, всеки сам да прецени, но е факт, че процесът на промиване на психика намаля, а и болните също, интересно, нали?! Кристиян Коев Редактор

Санде, Санде извади си ръката от контакта и краката от легена, ще стане късо съединение!

Всъщност, доста умерено интервю, с няколко много правилни стъпки: - Настоява да се ваксинират хората над 60 години, за които ковид е руска рулетка. (9% смъртност) И каквито и да са страничте ефекти, ситуацията е като при болните от рак - ползата многократно надвишава риска - Не препоръчва да се ваксинират преболедували, на базата на доказателствата към момента - което е научно обосновано и като знания за имунолофгията, и като изследвнания за трайност на имунитета специално за к19 - Идея за реперезентативно изследване в/у имунитет и заболяваеност - нещо, което ще даде близка до реалната инфо за ситуацията, на базата на която ще могат да се вземат последващи решения. - Дава право на всеки да се ваксинира АКО ИСКА - Против тъпотиите с паспортите е. - Не съм съгласен само за тъпотиите за маски на закрито, но при положение, че това е сравнително ефтина мярка, съм готов да го преглътна

Още когато тази червена свиня ограничи достъпа до ваксини, казах, че ще обвини хората, че не се ваксинирали. Номерата на тия шибаняци са до болка вече познати.

Защо толкова време здравното министерство не направи анализ на нито една ваксина, а само повтарят мантрата "ваксинирайте се", като се подписвате, че това става доброволно и отговорността е ваша. Защо не изследват ваксините и не кажат- всичко е наред, носим отговорност за вашето здраве и няма нужда никъде да се подписвате. Нито правят анализи, нито поемат отговорност, ама броят ваксинираните и плещят страшилки за бъдещи времена.

На листовките си пише, че продуктите са в процес на установяване на страничните им ефекти. Т.е. към момента се провеждат тестовете за безопастност, наблюдава се какви странични ефекти ще имат, взаимодействия с други лекарства и т.н. Няма кой да даде гаранция за каквото и да било на когото и да било. Няма как да даде. И в това е целият цинизъм - ваксинирайте се, за да видим какво ще стане! Толкова много хора им се довериха на тези социопатие, че се надявам т.нар. ваксини наистина да нямат много тежки странични ефекти. Че не предпазват от боледуване е повече от ясно. Предвид това, че уж има изолиран вирус, но не и филтриран, лесно можем да заключим, че идея си нямат (или пък крият) какво причинява страданието и защо го лекуват с лекарство против глисти и тении.

Уж ваксинацията вървяла много добре. По 35 000 ваксинирани на ден. Досега трябваше да са 3 милиона . А аз не познавам някой с ваксина. Дори пенсионерите бягат от ВАКСИНАЦИЯ, затова са живи. А това вбесява елита , защото ще плаща много пенсии.

1) Според всички медицински организации и лекари, Covid-19 не е никога изолиран досега, няма никакви доказателства, че е заразен и, че се предава по въздушно капков път, Т.е. всички политически медицински затваряне на граници, изолация в къщи", изолация от другите на 1.5м/2м, маски които не предпазват от вируси, полиция, вечерен час и т.н. са просто научно необосновани и са чист фашизъм. Има многобройни доказателства за това - от документите на CDC в САЩ, където пише това, както и от официални запитвания до министерството на здравеопазването на Великобритания и Ирландия. Освен това се разбра, че поне 70-80% от хората имат имунна защита от предишните версии на SARS вирусите и няма нужда нито от ваксини, нито от изолации, маски и т.н. 2) PCR tестовете за Covid-19 с 15 см клечки в носа и бъркащи чак до преграда с мозъка, са медицински невалидни, те проверяват за наличие на антитела след предишно прекарано вирусно заболяване, пневмония, 3G/4G/5G облъчване, 60GHz електромагнитно облъчване, или въобще всякакво електромагнитно облъчване от 2-200 GHz. PCR тестовете са патентовани от RICHARD ROTHSCHILD в 2015. Произведени са още в 2017-18 и са доставени в млн бройки по всички страни с етикет Covid-19 на опаковките, което е белег за планирана "пандемия". Забележете, че има доста възражения срещу тези PCR тестове, че са дезифенкцирани с предизвикващи рак дезифенктанти, а също, че съдържат някакви метални нишки с нанокапсули (които може да ви "ваксинират" или "чипират" без ваше съгласие). Има и много мнения, че тестовете и ваксините са единствения начин по който да се заразиш с Covid-19. Затова PCR тестовете е редно да се избягват, както и експерименталните "ваксини". 3) Излезе също коментар на Хал Търнър за съдържанието на отровата SM-102 в опитната ваксина Модерна - оказа се, че SM-102 е отрова забранена за хора и животни, това го пише в описанието на производителя. При това SM-102 се прилага с хлороформ, който се разпада на фосген газ в кръвта (срок на полуразпад 6 месеца) и води до неминуема смърт, но отложено 6 месеца след ваксинирането, което покрива следите. Да си спомним, че компанията Модерна е нова компания на 8 години, която никога не е правила ваксини. Един от собствениците е Бил Гейтс, който се хвали, че печалбата от ваксини е 1:20 и, че с тях ще намали населението на света с 10-15%. Има ли нужда от коментар? 4) Цялата тази изкуствена "пандемия" с ID2020 е планирана много отдавна и поне до 2025 от Новия Световен Ред, просто погледнете първите 2-3 заглавия от www.globalresearch.ca и изберете горе вдясно български език. 5) Последно видяхме наскоро документите за планирана пандемия от коронавирус на острия респираторен синдром на Свети Павел SPARS 2025-2028 от Университета Джон Хопкинс, като повествованието включва футуристичен сценарий, който илюстрира комуникационните дилеми относно медицинските контрамерки (MCM), които могат да се появят правдоподобно в не толкова далечното бъдеще, примерно лекарство за този вирус SPARS с название Kalocivir, нов антивирусен препарат VMax, новата ваксина Corovax, които помагат за преодоляване на "пандемията" SPARS.

Изолиран е, но не е филтриран. Има разлика. Но след като не е филтриран, съвсем не е ясно какво изобщо са изолирали.

1) Вирусът Covid-19 не е изолиран: • Доказателство, според американската FDA, че те не са изолирали SARS-CoV-2 (стр. 42): www.fda.gov/media/134922/download "no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed" • Ирландското правителство признава, че COVID-19 е фалшива измама, която не съществува (превод в браузъра): https://www.eutimes.net/2021/04/breaking-irish-government-admits-covid-19-is-a-fake-hoax-scam-which-does-not-even-exist/ • Подобно признание от Обединеното кралство (авт. превод на браузъра): https://wwwkevboyle.blogspot.com/2021/03/public-health-england-admits-it-cannot.html • Д-р Томас Коуън обяснява лъжите за COVID-19: https://www.bitchute.com/video/TEThRUAWIxR1/ https://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf 2) ваксината Модерна убива до 6 месеца: Погледнете справката на Хал Търнър относно отровната съставка SM-102 в експерименталната "ваксина" Moderna, изберете горе вдясно български език: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-connecticut-publishes-moderna-covid-vax-ingredients-deadly-poison-sm-102-not-for-human-or-veterinary-use Това е справка за Администрацията по безопасност и здраве OSHA от производителя на Интернет: https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf: 1 Identification For research use only, not for human or veterinary use. 2 Hazard(s) identification Health hazard H351 Suspected of causing cancer. H361 Suspected of damaging fertility or the unborn child. H372 Causes damage to the central nervous system, the kidneys, the liver and the respiratory system through prolonged or repeated exposure. Hazard-determining components of labeling: Chloroform 3 Composition/information on ingredients Dangerous components: Chloroform 90.0% Other ingredients: SM-102 10.0% 3) След ваксинация сте подходящи за магнити за хладилник: https://www.bitchute.com/video/aq1aTigWg0JF/ 4) Интервю с др Шери Тенпени: слушайте основните моменти след мин 10:00+ 25+ 31:30+ 34+ 47+ https://www.bitchute.com/video/4TcyukoPo0uq/ Забележете, че ваксинираните са заразни за останалите, но не от Covid-19, а заради шиповите протеини, които съдържа експерименталната генна терапия. Много деца, жени на различна възраст и мъже, получават странни и опасни странични ефекти като силно кървене, след контакт с техни "ваксинирани" роднини. Забележете, че около 4-5 месеца след "ваксинацията" с тези експериментални "ваксини" човек вече изработва антитела и развива свръх-имунна реакция при експозия към някоя грипна или SARS зараза и умира от тази свръх-имунна реакция, както 100% от експерименталните животни, на които са тествани тези генни технологии.

Нали знаеш за всяка жаба да си знае гьола? Е, в твоя гьол са не ваксинираните, в моя пък има много колеги, познати, приятели и техни семейства, които са ваксинирани. Проблем?

А ти, ОФцо, "ваксинира" ли се?

Тоя и такива като него са директно за затвора. Всичко е лъжа и измама. Няма КОВИД ! Има далавери, кражби и продажби за милиарди.

Тъпунгер

Ох писна ми от дупедавци. Тоя руризъм умрял в Българи сега и безплатни pcr тестове! С моите данъци, а аз да си го плащам по 100 лв. Как пък не!

Ей не спряха да се пенят с този вирус. До 1 година ще има няколко лекарства ефективни и достъпни в аптеките и всичко ще приключи. Въпроса е хората да се ваксинират който иска за да може есента и зимата да ги изкараме без затваряне на бизнеси и ограничения а другата пролет вече вируса ще е една болест за която има лекарства във всяка аптека.

Лумпен, така казваха и през 2020...още малко да изчакаме. Е, какво стана ? Една година по-късно сме в същите лайна, че и по-големи. На наивници като теб разчитат, да приемат всичко, което им се спуска. Прави каквото искаш, но мен не ме занимавай, нито съм искал някой да ме спасява, нито да мисли за мен.

Повечето хора преболедуваха, какво да стане! Болшинството - безимптомно. Но ги направиха на луди калинки!

Ало,къде е грипа ??? Защо няма болни от грип. Защо не е изолиран Covid19 и как има ваксина без да е изолиран вируса ? Срещу кои щамове защитава ,като има десетки нови щамове ? Защо ваксинирани се разболяват от Covid19 и защо ваксинрани дават положителен PCR тест ?

Ковида изяде грипа :-D Аз бих поставил въпроса иначе - защо 95% от хората заразени уж с ковид изобщо не боледуват, тежко боледуват под 1%. Е не може да твърдиш, че след като на 95% нищо им няма, причината за страданието на този под 1% е същия вирус, нещо друго им има със сигурност.

Уважавам новия служебен министър, д-р Стойчо Кацаров за разлика от бившия клоун напомпан с ботулинов токсин. Въпреки това, моето мнение се различава до голяма степен. Главното твърдение с което веднага ще се съглася с него е това, че т.нар. "ваксинационни паспорти" или "ваксинационни сертификати" или както там ги наричат са наистина ограничаване на човешки права. Няма да бъде ограничаване само в два случая освен ако изобщо не отпаднат: 1) Ако се осъществи идеята на министъра тестовете които се изискват на границата на влизане да са безплатни, независимо дали са PCR или бързи антигенни; и 2) Ако направят всички ваксини да се плащат по 120 лева на доза, толкова колкото струват PCR тестовете. Тогава, и само тогава ще има справедливост и няма да има дискриминация, каквато опасност съществува в момента. По-вероятно е да стане първото, а не второто. Освен това, за ваксините не мога да се съглася изцяло. Според мен сме близо до колективния имунитет. Така смята и доктор Трифон Вълков, поне в този смисъл каза една прогноза, предстои това да се докаже чрез разпоредбите на доктор Кацаров. Защото в момента имунитетът се формира по два начина: Чрез заразяване с истинския вирус и чрез ваксинация. Ваксините сигурно допринасят, но не на 100%. Освен това, не трябва да се премълчава че са още експериментални. За Комирнати, ваксината на Пфайзер например, ЕМА очаква сведения за нея поне до 2023-та година! Това не трябва да се премълчава, а да се оповестява. Правилно се насочват усилията да се ваксинират хората от рискувите групи, а не безразборно и масово както досега. В Германия например едва сега младите хора имат възможност да се ваксинират. Знам го от една колежка на която синът и живее там. А както ставаше досега в България, младите като по-пъргави и енергични бързат да се ваксинират, подписват без да четат изобщо информираното съгласие, ама не забравят да искат заветния сертификат, който ще им даде шанс и това лято да си пекат дупето на морето у Гръцко! Това е порочна практика! За есента какво да кажа? Лошата новина (по-скоро прогноза) от мен е, че така или иначе пак ще имаме вълна. Ваксинирани или неваксинирани - няма никакво значение. Добрата новина обаче е, че няма да бъде толкова смъртоносна каквато беше, болните ще карат много по-леко, а и бройката заразени ще е малко и не повсеместно. И няма да бъде септември, а по-късно.

С кое се съгласяват? Че си промени мнението за една нощ ли ? И как уважаваш такъв човек ? От такива бягай на далече!

Когато Бойко Борисов и Стойчо Кацаров се ваксинират тогава и аз ще се ваксинирам.

Докато не направят епидемиологичното проучване, всичко е "вероятно".

А дали е удобно да припомним на Другаря Стойчо, че "пандемия няма и маските са безполезни"?! Някои от нас не са късопаметни!

Децата и тях ли ще ваксинирате ? Убийци.

Този министър е типичен пример за популизъм ! Цялата тази истерия около протестите е една голяма лъжа , лъжат хората за да ги избират и после си провеждат тяхна политика.

Този мръсник не се е ваксинирал,иска народа си слага инжекцията.

Ваксините имат защита само 6 месеца.

Ей помияр ,каква ваксина срещу мутиращ вирус.

Ауу, е нали е нов министър?! Не е от ГЕРБ, а пак съветва да се ваксинираме, еххх начиии! Оставка и на тия ли, а, хаххахах!

Той сега съветва а до вчера беше заедно с Мангъров против ваксините

Тъпунгер - "Преболедувал съм и не съм ваксиниран. Засега смятам, че не се налага. Като лекар казвам, че преболедувалите също имат нелоши антитела", обясни д-р Кацаров.

Време е всеки да поеме своята отговорност. Да се даде точна дата, не по-отдалечена от два месеца от днес, на която окончателно да отпаднат всички мерки! Да се определи точен алгоритъм как ще бъдат селектирани пациентите, ако има недостиг на легла в болниците при нова вълна! Всичко това да се запише кратко и ясно, така че всички да го разберат. И всеки да решава дали да разчита на Бог, на ваксини, на самоизалоция, на късмет или на каквото друго реши. Варианти много, ваксини бол, не може повече да има оправдания за никакви рестриктивни мерки.

Незабавна оставка на здравния министър!!

Все пак имаше ефект от думите на Рашков за тези двамата пaлячoвци! Днес бяха много внимателни как водят интервюто или по точно гласът в слушалките им беше доста поомекнал, защото тези двамата са само марионетки, без слушалки могат да питат само колко е часа. Диpници, защо не пуснете коментарите под статията на онова пендeлче и по душа, и по убеждение, и по държане, арменското лekе Хекимян? Ааааа,да, защото е платена публикация. Кацаров днес ми хареса с почти всичко което каза, доста по-адекватен от парашутистите преди него на този пост - счетоводителчето и пластичното недоразумение.

"ваксинационните сертификати са ограничаване на човешки права" "Стигнахме твърде далеч в борбата с коронавируса", подчерта служебният министър на здравеопазването. БРАВО - един да го каже на глас!!!!

и да се ваксинира народа, наесен пак вълна ще има! Както в ЮК!

Ти не говорвше ли против ваксините и ваксинацията?А сега ваксинирайте се.

И без ковид вълна процента на починалите от вируса е висок!!! Попитайте в Гърция,Турция или Сърбия как го лекуват тоя вирус!!! Явно тукашния протокол за лечение -урбазон -физиологичен разтвор -кислород НЕ ДЕЙСТВА

В Сърбия, като им види човек общата смъртност за миналата година, е видно как ги лекуват - не ги пишат КОВИД В Турция и гърция ще ги лекуват догодина...

Как ги лекуват ли....? Като пуснеш смс, за да отидеш до магазина или в друга област. Тук нали ни нарушават човешките права там явно не. Недейте да се опитвате да разсъждавате не стига, че наистина са едни от най-либералните мерки в ЕС и пак мрънкате за нещо.