Папа Франциск призова за мир в Светите земи

В посланието си "Урби ет орби" (Към града и към света) по случай католическия Великден папа Франциск призова за мир в Светите земи.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск призова за мир в Светите земи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В днешно време да отидеш в някоя от арaбските страни като турист и да си жена с панталон или къса пола, ще те изхвърлят най-учтиво от страната за часове. Така наречения папа франциск, откакто е във Ватикана мие и целува крака на мюсулмани и подобни! Това, че е изуит бе известно преди да го изберат за папа, но като папа да се държи като изуит..... да си ходи в бразилия този тъпан! Този не е мой папа защото съм християнин!!!

бил си сънен като си писал, защото този папа е аржентинец. Предишният папа Бенедикт беше йезуит. Разпознаваш папата за духовен водач, когато си католик само.

От Санчо до Санчо. Извинявам се, знам че е роден в Буенос Айрес, но .... защо писах Бразилия..... може би 04:48 ч, а може би бордото ми дойде повече!!! Папа Франциск е първият папа йезуит, отбележи си го в тефтерчето значи! Поразрови се за корените на християни и католици, просто ей така информативно!

Кога е станало това което се чества? Има нещо некоректно. Една година през Април, друга през Май, един път в началото, друг път в края. Едни го честват на Запад, други на Изток и то различно, иди че разбери кога е било? По луния календар ли, по друг критерии ли, определете точно деня и толкова. Да, важно е духовното почитание, но и кога? По него време човечеството е имало представа за календара.

отвори и почети. А относно датата на Вход Господен, то е станало в деня преди Пасха, еврейски празник, който се чества всяка година по различно време, защото еврейският календар е с 28 дни на месеца и не съвпада с християнския календар. Но най важното, което трябва да знаем е, че човекът е измислил летоброенето за да подрежда в своите бъркотии, а всъщност времето не съществува, то за Него е сега и винаги.

Това , че ТИ/ПРОСТАКО/ НЕ ЗНАЕШ нещо ,не означава ,че то не съществува!!!!!Знаеш ли колко СВЕЩЕНИ личности са родени на 25 декември?????ЗАЩО ТОЧНО НА 25 декември????ЗАЩО???

този папа е марионетка на клана Pотшилд и слуга на Cорос!!!!!!!!!!! за това махнаха предишния папа бенедикт-немеца не искаше дa e играчка в ръцете на евреите!!!!!!!!!!!!!!!

Напълно Ви подкрепям. Специалното внимание на този папа към "бежанците" подсказва колко е фалшив и политически ангажиран със сатанинските сили.

Имайте мярка Мери никой не говори лоши неща за вашият пастор.

също като обонго и килъри хитлер

Молитва на Свети Франциск Докато съществува светът и съществата живеят, нека съм и аз, за да разпръсна страданията. Господи, направи ме инструмент на своя мир - където има омраза, нека сея любов, където има рана - милост, където има съмнение - вяра, където има отчаяние - надежда, където има тъма - светлина и където има тъга - радост. О, Боже Всемогъщи, дари ме: да не търся утеха, а да утешавам, да не търся разбиране, а да разбирам, да не търся обич, а да обичам, защото когато даваме, получаваме, и в прошката ни прощават, и в смъртта се раждаме за вечен живот. Англосаксите да четат и прилагат....

Защо Ватикана не запита официално държавата Израел, защо гони хората от Ивицата Газа от домовете и земите им, а ако се опитат да се върнат ги застрелват ?

За последно той говори със Столтенберг и му каза, че ако искаш мир трябва да се готвиш за война. Сега да не се е размислил, пък и не знаем къде са светите земи- за всяка държава и нация земите и са свети.