Катерица опустоши дома на американско семейство (видео)

Застрахователят на семейството "Мъркюри иншурънс" обаче ги уведомил, че няма да поеме разходите по ремонта

Обратно в новината

Коментари - Катерица опустоши дома на американско семейство (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И значи алармата не е продължила да вие, странно... нали е включена, катерицата търчи... алармата само за собствениците ли е, или има и СОТ, който ако беше дошъл на място, ще разбере какво става.

Повечето от Застрахователите са Мошеници.. Взимат пари, беза да плащат после. Все едно, да вземеш пари на заем и после да дойде някой да дате пита, искаш ли да връщаш заема, но в 10-торен размер.. Би трябвло САМО държавата да прави застраховки, за да няма измами.

все едно са им разбомбили къщата - лиготии. да се залавят за работа и да ремонтират - хич не ми е жал за това, дето кърши ръчички.

Не знам за кършенето на ръчички, но при положение за сънародниците ти, плачат и се сополивят пред камера очаквайки бащицата на нацията да отпусне пари при всяко бедствие, по големи лигочи и мрънкачи от българите нема. Освен че са и тарикати, не никога не се застраховат.

научил български, що ли? стой си в луксозната хралупа и повтаряй таузънд доларз като тия в клипа. и сиармирай комина да не те ощети някоя катерица - или си направи застраховка срещу катерици или бобри.

и не видях "опустошение". Животинчето се е опитало да си ходи, гризнало малко от черчеветата и вратите, обаче за масовия зрител това е "опустошение".

в една барака, да ги хване клаустрофобията - ще се катеризират набързо.

Другари ама до там ли го докарахме - да се правим на катерица

та с глава да мине през стените на картонените им бараки...

Катерицата на фарси ли е говорила, няма как да не е иранска

Даже и дивите животни мразят краварите...

Егаси гнилоча. Всичко е само трески и картон. Пребоядисаничко отгоре, отдолу не го барай. И сега поне няколко хиляди долара за дърводелски кит и нова боя. Милите, ще трябва и да спят при родителите си за цели 6 дена, а ипотеката в този момент си върви. Това ако не е неприятна история заслужаваща международно отразяване, пу му кажи.

муде.Я какво Убаво животинче,бравос.

Мошеници...

Кари и Дъстин Дрийс буквално са се наа кали при вида на жилището!

Да го таковам и застрахователя!

За ... ? В договора пише - НЕ ПОКРИВА ЩЕТИ ОТ ГРИЗАЧИ. Сигурно има клауза ALL INCLUSIVE, която обаче струва с 20-30% повече. Спестили са някой лев, щото "колко да ти изяде една мишка" ... Е те .... Много изяде

Смърт на всички катерици и опостошаване на домовете им. Трябва да им се отвърне с нереципрочни действия.

Смърт на всички политически тролове. Трябва да им се отвърне с реципрочни действия.