49-годишен е загиналият при жестоката катастрофа

49-годишен мъж от с. Петко Каравелово е загиналият при тежката верижна катастрофа преди обед на главния път Русе - Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - 49-годишен е загиналият при жестоката катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ЗДП се казва, че бавнодвижещи се МПСта, създаващи колона, са длъжни да спрат при първа възможност и пропуснат колите зад себе си. Сега на тракторджията да му скъсат трътката да се научи как се кара с 30 км/ч по междуградски път, кретена му български смотан.

Трактори, комбайни и друга земеделска техника само на платформи по пътищата.

Какво става бе, хора?!!! Спрете се най-сетне! А ми говорят тука за световна война... У нас войната е всекидневие. Имам чувството, че за да бъде спряна тая война, трябва в БГ всички пътища да бъдат затворени, а превозните средства конфискувани...

Това от кое произведение на Ботев е?!

не,са,виновни,дупките,а.празните глави,на.шофъорите,които.. кормуват,с,висока,скорост,.по.магистрали,пътища,без,дупки///

Човека е 49 година роден не е 49 годишен!Проверявайте преди да пишете,

Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме!

Днес пътувах по този път в посока Русе.Хора ,това е ужасно,като във филм на ужасите.Дупка до дупка,дървета и храсти като в джурасик парк.Мислех да правя клип и да го пратя на БТВ репортерите или Господари на ефира.Докога ще търпим и ще чакаме тези от София да се сетят,че и ние сме хора и ние искаме да пътуваме комфортно ,а не само да слушаме за магистралите,които се направиха за софиянци?ТОЗИ ПЪТ Е МЕЖДУНАРОДЕН И МНОГО НАТОВАРЕН-ЗАСРАМЕТЕ СЕ,КОЛКО ОЩЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ?????

Вие сте провинциалисти и нямате нужда от хубави пътища.

Що па трябва "тия от София" да се сетят бе, мижитурко? Вие община нямате ли си? Тия местни данъци да не мислиш, че в София отиват? Искаш софиянци да дойдат да ти оправят пътищата на местно ниво ли, какво, та цивриш да дойдат да те оправят?

Да обявят и днес ден на траур в Булгаристан...или нека да е обявен за всеки ден защото е пълно с ганьовци с празни глави.

Само ако може да обясните какво прави трактор на главен път Велико Търново Русе? Минавали ли сте по този път някога? Защото там е страшно! Двулентов път, тесен, неравен, дупка до дупка и поема целия поток от тирове, коли, автобуси. И като че ли са малко тировете, ами и редовно на пътя има селскостопански машини, които се движат без да имат право. Опитайте се да се разминете с комбайн на този път, буквално трябва да влезете в канавката, за да не ви отнесат. Иначе един умрял, другите в болница, а тракторът пуснат, щото не участвал ,е много сте умни, няма що!

Е т'ва е, отново повод за сладки обещания от БоБо. Сега пак ще се заговори за строителството на магистрала (скоростен път) по отсечката Русе-В. Търново-Габрово. А иначе там редовно се движат ССМ-та.

прост и нагъл народ, без чувство за отговорност, неспазващ никакви правила! всеки се мисли за най-великия !

затова си измират като мушички и обявяват ден за траур, после рестарт наново.

Тези жертви за жалост са плод от една страна на лошата некачествено правена пътна инфраструктура която е на нивото на 19 век и от друга страна некадърното управление, но те са скачени и вървят ръка за ръка. Бог да прости загиналите.

"бил НАТРЕСЕН от следващия го автомобил." Реч омайна, сладка..

Тотално изтрещя. Пълни изтрещялници за които не им пука за собствения и на другите живот. Нация от тотално изкукали кукувици. Изпотрепахте се без война. Всеки ден ви повтарят едно и също и продължавате. Смърдите........

Не народ, а мърша ! - Христо Ботев

П.Славейков