Коментари - Катастрофа в тунел "Ечемишка" прави голяма тапа на "Хемус" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой работи вече в България с лопата и мистерия че да стане бързо,само неграмотни роми дето да си стоят на Социялка и Пенсии по болест,пак колкото са направили слава на труда. По кадърните са по чужбините.

По-неграмотно написан коментар не бях виждал скоро... Сравнява те с тъмнокожите, които плюеш

Естествено, че ще стават катастрофи. От 5 години ремонтират два моста и три пикливи тунела. Всъщност тунелите и мостовете са затворени, но не се вижда някой да работи. Това е БГ - смразяваща мърлящина, простотия и безхаберие. Д докато хората се изпотрепват, павианът Борисов се буе в гърдите как построил 3 километра... Баааси.

Убеден съм, че един от пострадалите е бил нормален шофьор, движещ се с разрешената скорост при съответните пътни условия. Обаче 98%!!! от шофьорите в БГ карате като на рали, с 80 в градски условия, изпреварване на непрекъсната линия, засичане и злобеене, срещу останалите 2% шофьори, които ИСКАТ да се движат нормално. Хайде да се изтрепвате по-бързо, или поне без кофите за боклук с номера, дето карате, и наричате коли, да останете!!! Амин!

Българските шофьори, по мои наблюдения, са едни от най-дисциплинираните в света! Ако спреш да смяташ околните за идиоти, може би ще видиш, че ти нарушаваш правилата и създаваш сериозни затруднения на околните, които точно ти се струват идиоти. Много абстрактно си написал коментара си, без връзка с катастрофата и общи приказки, даже не свързани с това, че знаците за намаление на скоростта са неразумни в тунелите ни. И, че тунелите са ни абсолютно ненормално осветени. Една боя да им хвърлят, като в Сърбия, и видимостта ще се подобри значително. Обаче парите само ги крадат. А то и няма какво да кажеш за катастрофата, защото нищо не е написано, освен че е "голяма". А за да разберем какво значи това, трябва да знаем от кое село е авторът.

Ти кой си, че да определяш кое ограничение, и кой знак са разумни и кои не? Ако ти сложат 30 или 20 ограничение, си ДЛЪЖЕН да го спазваш, ако щеш да драскаш по пода в колата. Да, 98% са идиоти, защото откакто съм се прибрал от чужбина, последната седмица, и гледам как карат почти всички около мен, определението е точно идиоти зад волана. Абсолютно никой не спазва ограничението на скоростта, където и да било. не се спазват маркировки, знаци за забрана на изпреварване, вкл.засичат, вкл. при насрещно движещи се ппс, никакъв респект и уважение към личността на другите участници в движението, всичко това е вероятно, защото смятат всички пътни знаци за неразумни и неподходящи, както и изключително малкото единици шофьори, които карат нормално и по правилата. Всъщност тази година в България не съм видял такъв, друг освен себе си. Светофарите явно са доста неподходящи, защото масово се минава на червено, вкл.свирят, ако спреш на жълто към червено. Мога да напиша роман, за това как карате в България, и съм само от седмица тук. Ако видя само един дисциплиниран български шофьор, който кара в България, така, както се кара по света, ще му дам моментално 100 евро, да се почерпи, ей така за кеф. Само че, нещо няма желаещи. Наистина си заслужавате цялата простотия и управници в България, такива, дето се смятате за по-умни от тия, дето им е работата да определят къде какъв пътен знак и маркировка да се поставят. Истината боли, нали? Хубава вечер.

Слаба работа, старшина Панов! С тъпото ти обращение става ясно, че нямаш възпитанието да говориш културно. След това, с тъпия риторичен въпрос става ясно, че не знаеш какво е законност и свобода на личността. Като цяло става ясно, че си милиционер. Бих те образовал, защо може да не спазваш знаци, не по принцип... но смятам, че при теб е невъзможно. За останалите - милиционерския изблик на Панов е типичен похват за всяване на страх, използван от тъпи и мързеливи, проф непригодни милиционери, които сега са полицаи и катаджии, някой на власт дори. Колко си длъжен не решава милиционера Панов, а всеки за себе си. А защо - зощото знакът не е закон, а е поставен от подобни нискоинтелигентни същества, като този милиционер. Има силата на подзаконов акт. Пък законът е по-слаб от Конституцията. Просто нямаме механизми да наказваме и отстраняваме от длъжност в кратки и очаквани срокове подобни, направо казано, престъпници от длъжностите им. Сега им викат "позиции". Същото се отнася и за следите оставени от тях във вид на знаци.

Неспазването на дистанция води до инвалидизиране на хора за тяхна жалост и за мъка на близките. Леталният изход е ясен. След това ...... Уважаеми човеци, мислете и за вас и за другите! Българите и без това не сме много.

Кой летален изход е ясен, като няма такъв в случая? Ти говориш така, сякаш бълнуваш.

лошите пътища, невъзможността да ги отремонтират бързо ще коства на премиера много

Абе кой неграмотник ви пише заглавията. Тапа е нещо коеот се слага в бутилка. Когато е пътна артерия се говори за задръстване !!!

То като че ли и без катастрофа няма тапа там!

За оня двупосочен път, на който Борисов вика магистрала ли става въпрос? Пътят, който не е построил, но с непрекъснатия безкраен ремонт на който се гордее така, като че ли той го прокарал. Абе ей, самозабравили се крадливи и нагли власт-имащи, не можете дори да ремонтирате това, което Тодор Живков изгради преди толкова години и то в по-кратък срок от вашите безкрайни и некачествени ремонти. Как да не стават катастрофи като по това, дето му викате магистрала има 4 места с ремонти между София и Ябланица, което безкрайно изнервя шофьорите, защото с километри са принудени да карат с 10-20 км/ч, а края на тези ремонти се не види, защото са от времето, от което дойдохте на власт. Имам чуството, че целта е не да се завърши ремонта, а колкото може по-дълго да захранвате приятелските фирми, извършващи ремонтните. Не ТОЛ-такси да събирате, а вие трябва да плащате на хората, благоволили да рискуват живота си по скапаните ви пътища.

Че този път и Тодор Живков не можеше да го ремонтира. Така го е направил, че да не може.

Българите не знаят как да влизат в тунели.

У голема грешка си, българите знаят всичко!!! Аз почти не съм виждал българин да се съмнява.

ми е ясно, донякъде! Ама все се питам дали да си събувам чехлите или не, като влизам, де.

Пак ли някой камион е разлял масло бре да му се не види......

Ами направо Фалкона. То баси магисталото 60 км. за два часа. Германците ще се насерат от смях че на тва чудо се вика магистрало.

А Боце се хвали с магистралите. Защото сега всички са в ремонт, особено новопостроените.

Ама най - ремонтираната магистрала е хемус, строена по любимото ви бай тошово време. Аре със здраве

на когото мутрит Боце разтриваше ушите!

Добре ,че бай Тошо прекара магистралата през Балкана.Днес в равните терени ще правят скоростни пътища.В Кресненското дефиле днешните се чудят на къда да хванат. Критикувайте но и сравнявайте.

3евзек

Какви равни терени бе? В предбалкана няма нищо равно, към Благоевград май също не си пътувал?

Не знам "Боце" с какво се хвали, но на българина главата му увира само когато нещастието го застигне него лично. Всеки ден пътувам от София до Ботевград и всеки ден "безсмъртни" шофьорчета ме изпреварват на ограниченията и забраните за изпреварвания като крайпътен знак. В същия този тунел при ограничения 80км/час са ме изпреварвали със около 160 км. Простотията на някой се лекува само с нещастия и смърт, но за съжаление завличат и някой невинен. Ийде със здраве и пак търсете друг виновен за безмозъчието на дебилите по пътищата.

Тия неспазвания на ограниченията се решават лесно като се набият камери по тунелите и се направи невъзможно триенето от компютъра. Безумие е да се кара с повече от 80 в тия тунели.