Пътнически автобус се вряза в камион в Турция, 13 жертви

Пътнически автобус е избухнал в пламъци, след като се блъснал в камион, при което са загинали 13 души, предаде Анадолската агенция, цитирана от Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Пътнически автобус се вряза в камион в Турция, 13 жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои може ли да обесни защо се пишат новини от Турция. Ние провинция на Турция ли сме. Ние които живеем в чужбина ни интересува само България. Които го интересува Турция тот намира как да се информира. Мили българи не се поддаваите интересуваите се само от България и Европа.

еми интересуват се хората за султан ердоган кıде може да ,,сбıрка,, нещо,кıде турсия може да загуби ,а на живо гледат аскера в африн.

По твоята логика не ни трябва новини и от целия свят

Sm3hurk0

"Пътнически автобус се вряза.." Става ясно, че заглавието е заблуда и става дума за една обикновена катастрофа или сблъсък. Врязване ае използва в друг контекст и определено е неподходящ, но сега нямам време да Ви обяснявам. Желанието на неграмотния писач да привлече повече неориентирани читатели.

Къде са ми новините за Габон? Дискриминационно е да пишете само за една чужда държава. Ако ще го правите го правете за всички останали! И "благодаря" за поредната негативна новина, която сервирате! "Оправихте" ми денят!

Там пък какво е станало?

Ами не знам. Със сигурност има нещо и там, обаче не ни го казват. Но виж, за Турция всичко се сервира на момента. Не е така нито за Румъния, нито за Сърбия, нито за Гърция ..., нито за която и да е друга чужда държава!

Не ми слагайте минуси, а ми отговорете. Обикновено новините от тази част на света са ужасяващи по своята жестокост, макар че останалата част от света си затваря очите.

Горките хора.

Изобщо не са за съжаление , малко лош матрял дал фира...

Ти нормален ли си бе, откачалник? Казва се пази боже и мир на праха на хората. Наши загинаха в горящ влак, тези в автобус...пази боже.