Самолет се удари в мост и падна в река, има десетки загинали

Най-малко 31 души са загинали, а други са в неизвестност при самолетна катастрофа в тайванската столица Тайпе, съобщиха местните власти.

Обратно в новината

Коментари - Самолет се удари в мост и падна в река, има десетки загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Absolutno nekadarno napisana I predstavena statia.Kakto I da e razbrahme za kakvo stava duma. Ochevidnoto e ,che tozi samolet ima oroblemi s dvigatelite(njama tjaga) I tova e koshmara na vseki pilot,oshte poveche,kogato leti nad naseleno mesto.

Черните кутии са извадени, и след няколко месеца ще излезе всичко на яве. Но аз още от сега виждам причината за трагедията. Както се вижда: 1. самолетът удря крилото си и не се взривява - това води до причината - липса на гориво 2. Двигателите не работят и двата - причината липса на гориво отново пасва 3. Самолетът има положителна плаваемост - предполагаема причина - липса на гориво. Без да се правя на врачка, очаквам наскоро да са подменяли някой прибор в кокпита и евентуално подмененият да се е оказал дефектен или несъвместим с този модел самолет. Точка.

Абсурд! Освен в кабината, прибор има и на панела за зареждане, няма как да излетят без гориво. Проблем с левия мотор, нищо друго!

Тази компания нискотарифна ли е? От тея дето пестят от де що може. Чувал съм бая претупана им е поддръжката.

Технически проблем или претоварване.

Време е парламентът да приеме декларация за признаването на избиването на 1.5 милиона арменци от Турция по особено жесток начин за геноцид.

КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ , РУСКИТЕ ЗА ВСИЧКО

В Русия назоваха името на убиеца на малайзийския боинт в небето над Донецк миналата година. Това е украинският военен летец Дмитро Якацуц, който свалил гражданския самолет с бойния щурмувик Су-25. Според руското издание "КП" виновна за катастрофата е и авиодиспечерката Анна Петренко, която е водила боинга. Тя и пилотът още на следващия ден излезли в отпуск и до ден днешен дирите им се губят в Дубай. Неотдавна в Русия бе показан филм за свалянето на бойнга наречен "Как загина бойнга!".В него се показва, че гражданският самолет е бил ударен от щурмовик на Украйна.В началото пилотът на бойния самолет е застрелял пилотите на боинга с картечници и лайнерът известно време е летял на автопилот, после му е нанесен и ракетен удар. От Су-25 наблюдавали падането, кръжейки около боинга. Подполковник Якацуц служил в елитната 299 авиоескадрила, в която има четири самолета Су-25. Тази ескадрила била посетена от премиера Яценюк, а днепропетровският губернатор Коломойски я имал почти за лична. Големият извод от версията е, че всичко е било заговор за убийството на президента Владимир Путин, организиран от украинския олигарх Коломойски.

Руснаците можеха да измисля много по достоверна история на която да вярват пълни дебили като тебе с IQ 7. Защо измислиха точно тая глупост да се излагат. Су 25 не може да лети на 10000м. Су 25 няма тежки ракети-може да носи само Р60 които НЕ могат да разкъсат голям самолет на парчета. Руснаците можеха да измислят много по достовена история- украински БУК, миг29, су27 нещо такова. Обаче историята с това Су-25 е направо смешна....

серго,серго!!! виж как става ,,промяната,, на посоката и височина на ,,полетът,,!!! стига с тази ,,гиобелска,, пропаганда!!!

Всичко това американците са го снимали със спътник и затова, знаейки истината, не изпратиха свои екипи на мястото на катастрофата. А цялата работа е режисирана от начало до, край и е целяла да се припиче свалямето на авиона на Русия и Путин. В ютюб има много интересни материали пяо случая, най-вече какви хора е имало в самолета.

Роди ме мамо прост, аз сам ще се нагълтам с конспирации и лъжи.

Особено пилотът ... Учи повече руски

ХААРП?

Ми така ще е другари с полетите в Азия.Най-бързо развиващия се авио пазар.Най-лесно е да се купят самолети,да се правят планове за печалби.Най-трудно е да се намерят пилоти за тези самолети,обслужващ персонал и да се спазват препоръките на производителя.И най-скъпо!!! Самият факт ,че такива компании като Делта,Търкиш,Аерофлот страдат от липса на квалифицирани пилоти говори много!!Има криза за читави пилоти в света!!Да не говорим ,че 90% от пилотите в Емирейтс,Катар еъруейз,Етихад са бели!!!Та кой ще отиде да пилотира самолетите на стотиците уол-кост компании на Изток???Сами знаете отговора...хора с 6 месечен курс на обучение.Хора с 3 месечен пък ще ремонтират самолетите!!

има клипчета на които се вижда как ,,бездарният,, пилот избягва без паника сгради и до последният момент се опитва да избегне мостът!!! твоите изводи си ги прави за други ситуации но не и тази!!! индонезииският които падна в последните минути го управлява ,,французин,,!!! но след като тези самолети имат проблем с ,,обледеняването на ,,тръбата на пито,, и от там на грешки в компютърът за ,,баи-флаи-еър,, вината ще е в пилота!!! абе ,смешковци!!! французите са ,,безгрешни,,??? за самолетите имам в предвид!!!

"баи-флай-еър"?!Хахахах, казва се "флай-бай-лайър" хахаха. А проблеми с обледеняването на тръбата на Пито не може да имат, т.к. имат противообледенителна система. АТР-а страхотен самолет... БОГ да прости загиналите! За съжаление тази катастрофа е класически случай, който разиграваме стотици пъти на тренажор, а точно когато се е случил на жино- не са могли да реагират адекватно- отказ на мотор след излитане, една от най-опасните ситуации, точно когато двигателите са на максимален режим....

да те фрасне самолетно крило докато си джиткаш с такси през моста в ситито...

че то се види как едното му крило е почти вертикално и прелита целия фърчиплан над план над мост а секунди след това парче поврежда минаваща кола https://youtu.be/SF9RLsizQ4c живи здрави

без план над пардон

"ТрансЕйша" = през Айшето ;)

Имам чувството че Азиатските пилоти са опасни за пасажерите...Толкова много самолети паднаха в Азия за толкова кратко време.

бързо да го изваждат и прибират, че опълченците и него ще го отремонтират с телчича и ще го натоварят с ракети за да пуцат по фашагите.

Дописката е писана или от слаб преводач или от психичноболен.

По-лошо - от леко образован наш журналист.

Журналисти, добре е, че коментирате всички катастрофални новини /дори най-незначителни/, случващи се и в най-отдалеченото за нас кътче на планетата. Така ще можете да спите спокойно, че не сте съобщили някоя добра, ненатоварваща новина. Бъдете здрави...

И да са спокойни, че са отклонили вниманието на Българите от неприятната действителност в прекрасната ни държава ... нали за това им се плаща ... яне янев, НАТО, мобилизация, дянков - изчезват за секунди, но това ще стои цял ден ! Или японка, който си отгледала огромен фикус !

Почна се, а?! Еми беше време.

Виждам намесата на дългата ръка на бунтовниците от Донбас

Виждаш не повече от носа си. Защо политизирате всяка новина? Какво са виновни бунтовници от Донбас, руснаци или майданци в случая? Или видяла жабата, че подковават вола и тя надигнала крак.

Алиса Б

Платени писачи им казват. Вземат си стотинките. Тия за 2 лева на баба си сводници ще станат.

интересно ми е как се е закачил в движещото такси?

Виж в клипчето...Единственото положително което пилота направи е да не се блъсне в блок или моста където имаше коли.

Дописано:... на парчета А , ако не беше Тайвански, а Руски, какво ли щеше да се излее, мале-мале ! Вуна- Шарли Вампирова, БГ Асоцяция за свободен секс и слово