Граничен шеф рокер е тежко ранен при катастрофа

Началникът на ГКПП "Петко войвода" Васил Игнатов е тежко ранен, след като е катастрофирал вчера с личния си мотор на път за рокерски събор.

Обратно в новината

Коментари - Граничен шеф рокер е тежко ранен при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква нация сме само - плюем, плюем и пак плюем!Затова сме на този хал!!Всеки си има някаква страст и си я следва!И синът ми има мотор и си го кара, защото му е кеф!!!Но винаги му казвам да внимава, защото не е само той на пътя!!Не мислете, че тези момчета са неразумни!!Просто обичат адреналина!!!Много известни личности имат мощни мотори. И те ли са неразумни и безразсъдни момчета!!!Хора имайте милост!Не бъдете толкова крайни в мислите си!Да се молим за всички хора на бъдат иви и здрави!!Нека доброто ни води, а не злобата и омразата!!!

Рокер - кука! Смях на търкалета!

На 34 години ,женен с дете на 9....,че и ГРАНИЧЕН ШЕФ...той себе си не може да опази ...те му доверили цял Граничен пункт! И странно ,защо го описвате какво работи ,след като нито е изпълнявал служебните си задължения ...нито е бързал на повикване на " АЛО...Ваньо"! А тези вчерашните край Севлиево ,както и предполагах са се гонили с пистарки ,като номерата им били "Закрити" да не се виждат от камерите ,като най-вероятно този отпред сее престарал и може да сие покрил и стопа ,защото като е набил рязко и свърнал наляво да влезе в бензиностанция (при двойно непрекъсната линия) задния (който въобще е и нямал книжка) го връхлита с огромна скорост... Това е !

С една дума казано - МАЛОУНИЦИ!!!

И нещо което никой не каза-Защо сега всички да плащаме за прескъпото лечение на този малоумник?!Да не сме виновни ние за идиотията му?!Подобни трябва да си палащат сами, хем ще има и превантивен ефект в някаква степен!!!

Уважаеми колега Georg ( говоря с презумпцията, че сте шофьор ), моля, напълнете своят нос с барут и се дръннете в някоя стена. Аз ще платя за лечението Ви после. Ще Ви пришием така лелеяната от Вас свинска зурла.

Ще ти отговоря както Бербатов- Толкова си ниско , че не мога да те видя!!!

Не мога да разбера каква е тая сган, която в момента умира от кеф, че друг човек е катастрофирал. Не говоря за конкретния човек, не го познавам. Надявам се, че все още всеки е свободен да кара мотор, щом му е кеф. На всички хейтъри, които смятат, че мотоциклетистите заслужават смърт само защото имат такова хоби, пожелавам цял живот ракия и чалга, защото такива селтаци като вас не заслужават повече от 200 лв. месечен доход и мизерия.

Не можеш- защото вероятно и ти си от тия дето с безумието и гъзарията си застрашават всички останали.По-лошото е, че такива като тебе смятат ,че всички останали са длъжни да се съобразяват с тях!!!

На всички мотористи безумието и гъзарията не могат да застрашат повече тая нация от ограничеността на наистина жалкото мнение на теб и хората, мислещи като теб. А това което е жалко е, че явно теб те прави щастлив нещастието на другите. Евала, брат, 100% си голям пич.

Човек се поставя на висок обществен пост кога се наяде, на..е и се наиграе. Ама как ще уредим нашите хора, докато ги чакаме да изпълнят тези условия. Та затова всичко ни е като всичко. Каквито ни пазят, такива ни и лекуват, такива ни и управляват и т.н. С една дума майката ни е..ват.

Дано да се оправи! Но е крайно време, статута в обществото да вменява отговорности на човека. От описаното ми се струва, че скоростта му няма как да е била 90 км/час.

 

на тия когато им дават категория за мотор ,задължително да подписват, че са съгласни за дарение на органите си като се пречукат :) хахах идиоти

В бошинството от случаите органите им не стават за донорство - както беше казал някой в другата тема за катастрофирали мотористи - кой иска бъбреци на кайма?

а казват, че от гъзария не се умирало....

Имаме поговорка : "Гъз-глава ..затрива "

Имаме -да.Но тази поговорка е за коренно различен случай.

наистина са много самонадеяни. жалко за загиналите, обаче шума с който ни тормозят ?

Истината е ,че ние колкото и да пазим малоумните НУРС-ове - никой не може да ги опази от собствените им празни глави!!!

Както се пееше в една песен на ъпсурт Вътре лайно, вънка череп една мантинела. Има ти нещо у главата е мама ти деба

Тази мантинела не е ли била информирана за преминаването на НВ Донора Игнатов?

Много самонадеяни са мотористите, а като стане нещо, все другите им виновни.Пишат "Пазете мотористите" , а те самите не се пазят.

абе тия от АПИ са си виновни отвсякъде!!!-Да вземат завой на пътя му да направят, че и мантинела сложили...- безобразие!!!Защо не пазат мотористите , а?! - В страни от лиричните отклонения винаги когато пречета , че някой малкоумник се е претрепал без да пострадат невинни - кеф ми става, че сме се отървали от още едно говедо.

Има и други стикери - "Пазете се от моториста!"

Имам един въпрос,който е малко встрани от темата за корумпирания г-н,който в болнични опознава Родината на мотор,за да я обикне: Какво мислите за рокерите като съсловие? Останаха ли сред тях романтични души или повечето са просто хора с пари /заслужени или незаслужени/,влизащи в този социален стереотип в опита си за бягство от други такива?

Имам доста приятели рокери. За поне половината от тях мога да кажа, че НЯМАТ пари. Що си решил да асоциираш рокера с богат човек?

Просто явно поради средата ми повечето рокери,които познавам, са от другия типаж- момчета от по-богати семейства и мъже от "офис планктона",които решават,че за собственото си самоуважение трябва да показват,че са от хищниците. От рокерите,които нямат пари,сред моите познати има само селски момчета под 20 години-но то тогава кой не е бил рокер? Любопитен съм,по тази тема не съм с крайно мнение.

Що ми пишете минуси бе? Има мотори трета употреба и по 1000лв, екипировка - също. Това, че са излъскани не ги прави по-скъпи. Издръжк на мотор е по-малка отколкото на 20годишен опел кадет. Вие вече и за собствениците на опел кадет ли взехте да викате, че са фрашкани с пари?

Започнал съм с мотори (в началото на моторетки ) още от 16 през 1973-та ...някъде до 79-та Колите бяха скъпи и дефецит ...Днес е обратното ...моторите са 4ЗЛАТНИ" ,потдръжката " още повече ...Така ,че вместо практичност ,те са форма на СНОБИЗЪМ и ти е ясно кои могат да си го позволят,щом Лилето "магистралката" с дебелия задник и тя е рокерка ,Йовчев МВР-министъра и много ..много други $$$ възможности ! А ,днес макар и вече поостарял ,макар,че си имам кола си мечтая за едно 250-500 кубиково чопърче ,да си пърпоря за кеф през лятото с 60-80 и най -вече да не мисля къде ще му търся място за паркиране в големия град! Но се оказва,че мечтите ми са "нерентабилни" ...1 километър пробег с мотор ...ми излиза двойно -тройно по-скъп от този с кола ...разхвърлян на годишен разход ! Това е положението !

Вместо чопър, ще си вземеш скутер и готово ;) Харчи 1 на 100 и няма полицай който ще си играе да те спира.

Но това са пистори мотори. А рокерите не карат такива.

типичнот рокерско сборище е всъщност наркомафия. Има и временно заблудени, по начало зарибени наркоманчета , после с оферта да станат пласьори. Някои приемат , други се отказват и (или) ги самоубиват. Постоянния контингент са богати синчета, 35-55 годишни, включително и дърти педерасти. С една дума рокерите са наркомафия, която е под закрила на татковците- висши функционери в полиция , прокуратура, съд, политически партии и подобна фашистко-педерастка измет. Холивудските клишета за рокерски романтизъм са за маскиране и димна завеса.

Ей пич ,ти явно мечтаеш да те изчука някой потен космат рокер....просто ти личи.То бива бива скрит хомосексуализъм. ама твоето се не трае... признай си и ще ти олекне,пък може и да ти излезе късмета.

Тази година започва добре!!!Само за два дни- три НУРС-а по-малко!!!(НеУправляем Ракетен Снаряд).Три говеда по-малко ще застрашават живота на нормалните хора с гъзарията и безумието си!!!

Е,ние пазим моториста,но защо той все пак се е ударил в мантинелата?

Е как защо?! - Мантинелата глупава и некоректна не се е дръпнала да опази малоумника на мотор!!!

Мантинелата се е движила с несъобразена скорост.

Мотора с кви пари е купен?

С рушвети.

Откъде тоя е началник и има толкова пари?

Често си мислят, че са имунизирани от катастрофи и са хванали Господ за "шлифера".

Вчера в и около Търново пълно с мотористи. Чудя им се на момчетата - карат в насрещното все едно насреща им не се движат три тона желязо. Ако не бях достатъчно добронамерен, щях да съм ги наредил поне четирима като чирузи на предната броня. За уточнение - карам мотор от 1987 година.

Toчно сега видях некролога на загиналото момче от Ловеч ... на 24 години. Всяка година умират поне по 1-2 само тук.

Жалко, хубав мъж. Дано се възстанови.

Отвън хубав,а отвътре?

В Националния военен университет Васил Левски се провежда обучение на студенти с цел ...корумпе граничен шеф рокер с мощен мотор

Началник на ГКПП на 34 години, с мотор за 20-ина хиляди? Интересно.

завършил Военно училище и явно с толкова акъл ,не само за Началник ,но дори и да кара ...мотор ...

Хората каращи мотори в БГ са камикадзета. БГ не става за такова хоби и за други неща.

Януари 2015 г. бе образувана дисциплинарна проверка срещу гранични полицаи от пункта "Капитан Петко войвода". Разследването се води срещу 15 служители от общо 17, които работят на пункта, а началникът на ГКПП "Петко войвода" Васил Игнатов е тежко ранен, след като е катастрофирал вчера с личния си мотор на път за рокерски събор. Девет от общо 16-те служители на гранична полиция от ГКПП Капитан Петко войвода са с предложение за дисциплинарно уволнение, а шест с наказание. Оттървали се само началникът на пункта Васил Игнатов, който от август м. г. е в болнични, и негов командирован в Гърция служител.

Вече наистина е в болнични.

Жалко - млад човек! Дано да се възстанови напълно! Както казва Деръми Кларксън - "Високата скорост не е убила никого. Рязкото спиране прецаква нещата.

E... Вие пък! Нали трябва да има хоби един човек, тия крадени пари няма само да ги прехвърля под дюшемето!

Чета коментарите и се убеждавам колко спрял и предубеден е българинът!В момента не карам мотор,нито автомобил,защото предпочитам да се движа с велосипед.Не мога да разбера,как човек може да определя хора,без да ги познава,като донори,наркомани,бандити и т.н.Независимо дали са мотористи,трактористи,шофиори,кранисти или ИТ-специалисти?!Хайде някой по запознат от мен да извади статистика,колко от загиналите по пътищата са мотоциклетисти и колко са загиналите водачи на лек автомобил.Като при вторите да отчетем и пътуващите в автомобила!И тогава да видим кои са по-рискови на пътя... Бързо оздравяване на момчето!

Драги рокери,през зимата сте карали по- малко,загубили сте умения-карайте за начало по-бавно.

На всеки мотор задължително да се монтира GPS за проследяване. Така ще може да се идентифицира като извърши нарушение и ще се засича за колко време е стигнал от точка А до точка В.

още по-добре - трябва да се забранят пистовите мотори (като този на снимката) за каране извън специална писта, та нали затова се казва ПИСТОВ мотор, не че и с друг тип не може да стане беля, но като цяло тези са най опасни

Да се чудиш защо застраховките са най-големи за кросови мотори...

Всички съвременни коли пазят последната скорост в паметта на компютъра на колата. Не знам обаче дали разследващите и съда взимат това под внимание. Не че и при самата катастрофа не се знае кой с колко е карал като се види кое къде е изхвърчало де.

Този граничен поне не премаза и затри някое невинно дете.

Интересно кои са двамата, че така упорито се премълчават имената им? Даже и инициали няма. А тази сутрин по Хоризонт в бюлетина в 7 часа изобщо не чух да споменат за загинали в последните 24 часа.

"Граничен шеф рокер е тежко ранен при катастрофа" ...Айде да заминава по-бързо, че има много свестни и кадърни некрадливи хора на които трябват сърце, дроб, бъбреци и др.

В Северна България всеки ден гинат по пътищата, а нема ни снимки, ни текстове!

Какво да се каже за хора който сами не мислят за себе си.Донори избиващи комплекси.За съжаление има много подобни лишени от елементарно мислене.

Лудите летящи донори на органи пак наизлезоха навън и карат по-нагло от всякога. Писна ми да се озъртам в огледалото, дали някой луд с 200км.час няма долети на зиг заг между колите и да вземе да се бутне в мен. И понеже повечето са синковци, след 2 телефонни разговора ще си задвижат връзките и ще изкарат мен виновен!

ха, трима от синковците са ти нацъкали минуси :)

"високоскоростната отсечка между граничния пункт и магистрала Марица Е па колко да е високоскоростна. Повече от 90 сигурно не е?

С БМВ-та гинат повече малоумници.

Началник на граничен пункт - МИТНИЧАР с мотор за 35000 лв....?!??!?! БЕЗ КОМЕНТАР! Големи заплати СИ взимат на граничния пункт......

Кви 35 000 , това е Suzuki GSXR най-вероятно, така иглежда на снимката. Виж в мобилето колко е цената на такъв мотоциклет - средно е около 10000 -12000 лв., ако е луд фен на моторите, не е проблем със заплатата си за си плаща кредит от банка и да си има такава моторетка.

Ехооо пич, гледаш втора употреба!!! Виж, колко струва нов, нали имам същият!!!

а малко ли са 10 хиляди за мотор? народа кара 5-10 пъти по евтини коли. И то от необходимост , за реална работа . А тези лигльовци с лесните крадени пари купуват скъпи играчки само за гъзария, да се правят на велики. И да пречат на нормалните хора по пътищата.

ФЕН- и с още по-големи букви да го напишеш, граничен полицай не е МИТНИЧАР.

Този дебил на снимката е всичко друго, но не и рокер - кара пистарка, не спава правилата, предприема ризскови изпреварвания с превишена скорост. И после ни карат да си лепим по колите бележки "Пази моториста". Добре, че тука никой шофьор не е пострадал аради теи малоумници.

Дали си е бил изпил млякото?

Всички "безсмъртни" забравят едно просто правило.... Стигни жив... Всички са много отворени иначе. Аре стига бе... Не ми пука за вас, но и аз карам по тия пътища...

"Граничен шеф рокер" ... това длъжностната му характеристика ли е?

Аз не смятам, че човек е по различен на работното си място от колкото в почивката си. мятайте какъв началник е бил. Пък да не би да са му видели сметката ей така?

Дано се оправи и да разбере ,че при студено времето и студене асфалт трябва гума с друг химически състав, не като за по -топло време. Кой обаче да чете и дава пари за различни гуми .

Ами то това не се разбира то се учи в курсове и в училища

...Ламби,карал е с летни гуми бе

Имах Honda CB 650 през далечната 1988г. ,когато MZ 250 беше,, върхът на сладоледа", и още съм жив. Та, позволи ми да разбирам малко от гуми и мотори.

Това не са рокери а идиоти.

добре че боклуците се избили един друг. Можеше някой невинен да пострада. Рокерите са педали, наркопласьори, наркомани, богати мамини детенца, синчета на прокурори, съдии,политици, митничари и подобна паразитна измет. Дори когато убият човек , татко и мама всичко потулват и боклуците продължават да карат скъпите си играчки.

Изобщо нямаш представа за какво говориш. Аз също карам мотор, но не съм в нито една от изброените "категории". Просто завиждаш и никога не си се качвал на мотор.

изобщо не завиждам. карал съм много 15-18 годишен,даже без без книжка, и само на кросово трасе, чз-350, за сведение. А днес всички рокери са паразити и боклуци! Пируващи по време на чума със скъпи играчки, лигльовци , егоцентрични гейове, наркомани , които просто подражават на разни измислени рокери от холивудски бози.

Карам мотоциклет повече от 25г.,повечето мотористи които познавам са свестни хора,има разбира се и такива които поради малко опит или глупост се надценяват ,но те не са повече в процентно отношение от всички други участници в движението,просто вие забелязвате само тях.За всички тези години съм попадал 2 пъти в ПТП-първия път в града един чичко не спря на знак стоп,втория път един младеж направи обратен завой на забранено място,удари ме и дори не спря да ми помогне(може да си бил ти).Иначе съм лекар по професия,не че има значение.