7 загинаха по пътищата, катастрофа блокира Кресненското дефиле

Пореден черен рекорд по пътищата за това лято. Седем души загинаха при 20 катастрофи само за денонощие.

Обратно в новината

Коментари - 7 загинаха по пътищата, катастрофа блокира Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eи педал администратор публикуваи ми коментара ве да ти еба маиката !!!

В САЩ скоростта е ограничена на 55 мили в час, т.е. 88 клм на час и по магистралите. В Германия камери и глоби плюс желязна дисциплина и пак се трепят.

Кои магистрали, бе Коко? Ти май си виждал Америка само на картинка. Скоростта е от 65 до 75 мили/час в различните щати. Единствено в Хавай е 60.

Лошото е, че въпреки тези зачестили случаи не се активизират нещата по останалите 30 километра магистрала там. Това е проблема. А това е по- натоварен път от магистрала Хемус / по- точно несъществуващата й част/ и сигурно по-доходоносна отсечка от гледна точка на такси от пресичащи границата тирове.

Майничките са много зле... Първи на светофара, бързат явно да са първи и на оня свят... Научете се да карате идиоти!

Не е въпроса дали се спазват правилата - и там стават доста катастрофи. Но при нас журналистите ги ползват като основен източник на "интересни" новини.

Ейййй писна ми от тези служебни коли... Като не са лични и ги карат като изтребители.

Напълно подкрепям това мнение! И винаги си задавам въпроса дали собствениците на фирми подозират как карат шофьорите им ?

Напълно съм сагасна с ММ,това е пошло,като пусна новините слушам само лошотий,като влезна в нета пак същата работа,направо правяр така че хората да се отчйват до крайност...))))не стига вичко друго ами и това .Тъпа държава ще си останем и с това правителство,незнам докъде ще стигнем така...)))

А аз пък желая да има такива новини. Защото имено такива новини трябва да накарат идиотите поне малко да се замислят как карат. Кървавите снимки с черва и крайници са за предпочитане. От такива кадри дори един човек да се стресне и да започне да кара малко по разумно пак е полза.

Карат като луди.....солени глоби и отнемане на МПС това е ....в Гърция 650 ЕВРО е за превишена скорост - Минимум... с две думи....ТОЯГАТА

"Лек автомобил "Дачия Логан с пловдивска регистрация, собственост на фирма "Соларис 999, се е удари челно в лада "Нива на Басейновата дирекция- Благоевград". Интересна информация.

пак ли международен път е79 ве? с по 1 тенсничка лента и пълно с дебили изпреварващи по завоите на нулева видимост?

Интересно в САЩ и Германия дали 1/3 от новините всеки ден са детайлни снимки и описание на авто катастрофи? Или това е нашенско сейрджийство, замаскирано като отразяване на лоши новини.