2-ма загинаха в самолетна катастрофа в Приморско

Двама мъже загинаха при катастрофа на малък самолет на летище Приморско в сряда следобед, съобщиха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма загинаха в самолетна катастрофа в Приморско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искрено се радвам да прочета един стойностен коментар. Той наистина беше такъв, летенето беше неговата мечта, за съжаление времето не му стигна, за да я осъществи. Той беше човек, който постигаше всичко с много труд. И повечето от толкова компетентните ХОРИЦА, които изказват мнения, биха му завидели ако го познаваха поне мъничко и знаеха какво е постигнал само на скромните 24 години. За съжаление само те двамата знаят какво се е случило. Сигурна съм че пилота направи всичко възможно, не го познавам, както неговите колеги и близки, но изглеждаше опитен човек. За останалите хора, които бълват всякакви глупости, ХОРА намерете си мечти и гледайте своя живот, явно изказването на коментари и даването на мнения не е вашата сила. Жалко за ВАС и елементарното ВИ поведение и възпитание.

" На въпрос дали пилотът Стойко Люцканов е имал право да качва пътници за така наречените туристически обиколки, Костов беше категоричен. Атанас Костов - директор "Разследване на инциденти в морския, въздушния и жп транспорт" в Министерство на транспорта и съобщенията: "Да, констатирали сме това, че той не е имал право да изпълнява полет от такъв характер."

не е имал право да вози хора срещу заплащане за туристичека обиколка защото самолета не е регистриран с тази цел. Незнаем какво е станало точно и дали е платено за полета. Ако е возил хората без заплащане това никой не може да го забрани. В други статий четох че момчето е бил курсист на Стойко така че може и да е бил просто приятелски жест. Както и да е - факт е че загинаха двама души. Да спрем да търсим причина-затова си има други хора- и да отдадем почит на загиналите. Почивайте в мир

мир на праха му. Ще се видим пак в небето някой ден Стойко. Имам молба към всички доказани и недоказани спецове по авиация, политика и разни други области. Престанете да говорите глупости за неща от който не разбирате. Престанете при всяка новина да си изтъквате пристрастията към една или друга партия. Съобразяваите се с темата. Загинали са двама души. Какво общо има ББ, ГЕРБ и кой ли не. Говорим за смърта на двама души загинали във въздуха. Там всеки е сам със себе си. Няма ББ, партия или друго. Летеца трябва винаги да се доверява на способностите си. Ако не е уверен в тях никога няма да е пилот. Това е опасен спорт. Случват се такива неща за съжаление. Тук няма място за политика. Само за тъга.

Жалко за загиналите млади мъже. За съжаление всички тези атракции и предлагани удоволствия в курортите пак са свързани с пари.

Случват се такива неща в авиацията. А това че пилотът е военен летец е по-скоро притеснително, отколкото успокояващо. Нека направим една сметка. Пилотът е на 41 години, значи е завършил някъде 1993-94. Като отчетем че тогава в армията беше такова безхаберие най-вероятно не е имал нито необходимия нальот, нито необходимата натренираност. И после нещата не се подобриха. така че този симпатяха нито е летял на военни, нито на цивилни, а още по-малко на спортни самолети. И самият факт че сее опитвал да прави фугури от висшия пилотаж (така се казва), с неподходяща за това машина показва че квалификацията му не е от най-високите. А изпълняването на фигури от висшия пилотаж , е приоритет само на асове. Независимо дали са военни пилоти или спортисти. Ако си мислиш че си голям ас, но всъщност си голя вода инцидентът ти е в кърпа вързан. Такива "майстори" ги виждаме всеки ден по пътищата......

Стойко беше добър пилот и добър човек!И ти, празнодумецо,не раздавй оценки на хора,които не познаваш!

Интересно ти откъде си толкова наясно с тези неща. От книги и филми или от личен опит в което се съмнявам. Стойко беше добър пилот и едва дали е правил фигури от ВИШИЯ ПИЛОТАЖ с тази машина. А ти знаеш ли въобще какво е това или си мислиш че всеки рязък завой е виш пилотаж.

Почивайте в мир млади хора!Най - искрени съболезнования на роднините!

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ,БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ.

Мир на праха им.

По една случайност бях на плажа на Перла-та днес...наблюдавах,че някъде след Китен имаше пожар (пушеци над града) и си мислех дали ще се справят да ги загасят. На края ги загасиха и аз влязох в морето да се къпя. Над главата ми хвърчеше онзи делтапланер с двигател дето излита от шосето при дюните на Северният плаж. Прибрах се в хотела към 18.00 ч. и от новините разбрах за разбилият се самолет от летището при Ясна поляна...колко бързо свършва живота...а не видях нито дим, нито чух нещо...а бях на толкова близо и беше станало само преди половин час... Мир на душите им и съболезнования на семействата им.

Бог да ги прости.

служил съм в ввс и знам че воените пилоти са големи мъжкари !!! бог да прости загиналите

да, познавам такива, вярно е! за съжалиние белята става бързо. сигурно е знаел, че може да стане , но ..БЕЛЯ

Бог да ги прости! Стойко беше добър курсант!

ЕЙ КОМУНИСТИЧЕСКО ДИР БГ ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ СТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ САЙТ - ЧЕ СТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДНЕС МИ ГО ДОКАЗАХТЕ КАТО МИ ИЗТРИХТЕ ТРИ ИСТИНИ КОИТО КАЗАХ

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица - КВО ЗНАЧИ ТОВА БЕ ДИР ЛИ СТЕ НЕ ДИР ЛИ СТЕ

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица

бог да ги прости,,,,,,,,,орис *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лека им пръст на загиналите.Жалко загубени са още 2 млади Български живота!За мъртвите само добро или нищо!

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой е откраднал от теб, бе мизерник. Защо скверниш трагичната тема. Това да не ти е упражнение по дебилизъм. Ходи питай тия въпроси майка ти и баща ти, дето не са те възпитали като нормален човек. Никой не ти е виновен че не можеш да извадиш 50 лв да си направиш кефа. Поклон пред всички покорители на висините, загинали в стремежа за още едно измерение в мирогледа си. Не трябва да забравяме , че във въздуха сме само гости. Лека им пръст.

Удоволствието да се разходиш над крайбрежието на Приморско, над Ропотамо и част от Странджа с "Чесна" е 70 лева на човек, т.е. само два пъти по-скъпо от бананите и другите плаващи пластмаси. И доста честни българи си го позволяват, без да са откраднали нещо от другите. Бог да прости пилота и пътника.

и сто пъти по 70 лв да ми дават, на такива летящи ковчези не се качвам

Б.Борисов не е запълнил въздушните ями по трасето.Оставка!

Спри се бе, ще ти платят и без да падаш толкова ниско

абе,вие герберчетата сте големи сухари,човек не може да се помайтапи с вожда ви

Какъвто и да е примиера трудно ще се справи с подобен простак.Защо бъркате политиката с трагедията до толкова ли ниско нво стигнахме

до КО ША ЯМ Имам един прясно напълнен памперс от малкия. С удоволствие ще ти го предоставя.

Бог да ги прости! Това е някаква трагедия, сигурно е излязъл силен вятър, днес времето ще се променя, доколкото разбрах, при това именно от изток... Много ме е страх от малки самолетчета, не знам тях как не ги е страх, но уважавам такива специалисти, които могат да летят с тях. Но те грешат само веднъж, за съжаление, това е фатално, и е станало точно днес... Жалко за двама млади мъже, кураж на близките им, които са разчитали на тях.

Божествената пак се изказа - за силата на вятъра и посоката откъдето ще се промени времето. За смелите специалисти и младите хора. А, бе за всичко се е изказала. Нали затова е голяма бяла птица...

Охо, след като Крайцерът е казал, че е имало буря - значи е имало буря и точка!

Богаташките дечица често надценяват възможностите си. Жалко за инструктора.

Беше много, много богат...... ДУШЕВНО, драги ми бедняко.

Бог да прости невинните жертви!Съболезнования на близките!

За мен дефиницията за "любов" е да си готов да си рискуваш и отдадеш живота за нещо или някого, когото обичаш. А желанието да летиш те предизвиква... Лека им пръст на загиналите!

МЪЖКА ПРИКАЗКА. Лека пръст на загиналите. Съболезнования на близките.

Бог да прости загиналите! Да почиват в мир всички български авиатори, останали завинаги в синия безкрай! От първия през 1912 година, до днешните двама!

Двама загинали-лека им пръст!Сами са се подложили на този риск.По лошото е когато загиват други по пътищата по вина на некадърници с много пари и лъскави коли.

бог да прости загиналите. лека им пръст. там има резки пориви на вятъра които са много опасни

бог да прости загиналите. лека им пръст.

Лека им пръст на загиналите!

Знам го този самолет, преди 2седмици на плажа на Аркутино изпълняваше много красиви лупинги и децата ми се побъркаха от радост и ние също, обаче зла участ ги е сполетяла пилота и пасажера. Да почиват в Мир!

Вот на недоверие да се иска.От тази по-основателна причина няма!

Вашите гербарски селянии край нямат - утайката на нацията !!!

Откакто се ожени стана милионер! Преди беше МИЛИАРДЕР, почти като МАРОДЕР! ПУХЛЬО СИ БЕШЕ, ТАКЪВ СИ И ОСТАНА! П=М!

ха-ха - колко жалко, че депутатите са във ваканция.

Лека му пръст на Стойко и на човека с него! С самолета не е тази марка, която казвате а е Стинг.

как се казва инструктора? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля,че Бойко Борисов трябва да отговаря.Крайно време е да поеми отговорността-не може самолетите да падат и той да не е виновен...амии

Двама души са загинали, а на вас пак политиката и Бойко са ви в устата!?! Поне едно "съболезнования" да бяхте написали!!! От елементарна култура и уважение!! Лека им пръст на загиналите!

хайде! Умират по много повече по нашите разбити пътища! Това правителство измисля само щуротии, като вързване на касови апарати онлайн, а за елементарните мерки за сигурност нехае! Нито за ширещата се корупция, която позволява всичко това да се случва! То винаги е имало корупция, ама за 2 години вече сме за гинес рекорд!!!

Боже, колко душевно бедни хора има...

eй такива като теб някой трябва да ви поемИ в чужбина, за да се освободи нашата държава от неграмотници, бездушници и некадърници. Всякакъв друг коментар е излишен. Лека им пръст на загиналите...

Бог да прости загиналите и да даде сили на близките им!

Във авиацията няма нищо случайно!!!!!