Полша почете жертвите от авиокатастрофата с Качински

Полша отбелязва осмата годишнина от самолетната катастрофа в Русия, при която загинаха президентът Лех Качински, съпругата му и политически и военни лидери.

Обратно в новината

Коментари - Полша почете жертвите от авиокатастрофата с Качински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами си я причиниха тази катастрофа- да си честват сега.

а заедно с тях и някои други, че който от пътниците се опитва да командва пилота как да кара самолета и как да го приземява, свършва много зле.

Има Господ, и Той раздава справедливост

Путин е заповядал рязко да издигнат земята към самолета на Качински и така е станала катастрофата. Другото ви е ясно, а и да добавя:"Путин е виновен!"

На кораба командва капитанът, а не возещите се кралски особи. Еле пък ако вече са се офиркали.

не се разбра колко са били пияните на борда,нали щеха да ги изровят и да им взимат проба за алкохол

Полската делегация пътува за да почете жертвите - 30 000 полски офицери зверски разстреляни от НКВД. Русия предупраждава че няма да позволи да бъдат чествани, но въпреки това поляците решават да изпълнят церемонията. И тогава РВД на летището в Смоленск получава заповед този самолет да НЕ СЕ приземи. И как ще си позволят те да нарушат подобна заповед. Малко корекция във височината, малко разместване на координатите - и катастрофата е готова. И като първи мародери руските спец-служби започват да ликвидират следите от катастрофата. Сакън да не е останал някой жив....

Тя, височината, при такъв заход не идва от кулата. От там се дава само барометричното налягане, но от записите се чу какво са дали. А пък координатите в случая са от GPS и него го контролират американците, макар че ако вкарат грешка ще пострадат и много други. Просто пилотът е бил под натиск и е приел рисковано решение. Има много такива случаи с по-малки самолети. Понякога и почти без причина.

Качински: руснаците нарочно са снижили самолета в гората. Пилотите са жертви.