17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нагли каруцари, стари евро-бангии, дебели и мързеливи катаджии - ето това е ситуацията по българските пътища в общи линии

"Разследват се причините за катастрофата"! Какво има да се разследва? Там е бъкано от камери. Издава се разпореждане за изваждане на записите от камерите и готово! Работа за 1 час! Тетсват се водачите на място и ако няма алкохол и наркотици, виновния отнася акта, другия се задвижва към застрахователите и толкова.

Всеки ден джигитите убиват с тези катастрофи а сте се хванали с тротинетките и велосипедистите да се заяждате сякаш те са враговете на пешеходеца а всъщност ако паднат само те ще пострадат а тук... освен шофьора ,пътниците че и случайни хора си отиват бадева а вие с полицая се ядете .. ми той какво може да направи освен яка глоба и конфискацията на колата-убиец стига шофьора да не е от ,,нашите,, ако ме разбирате !

Прилича на Гацо Бацов :D

Някой е минал на много червено! Хора, карайте разумно и внимателно! Животът е само един.

Колкото и да е кадърен единият полицай, ако потрябва бързина и сръчност, ще се издъни с тоя тумбак. Не им ли следят формата?

НЕ Е ДЕБЕЛ БЕ!! ПРОСТО Е НИСЪК

Родната полиция в действие .Срам и позор.Тоя на снимката и една лицева опора няма да може да направи.

народ си заслужава това, което му се случва! Избиваат се един друг ,на равно посред бял ден! Как стигнахме до тук!

Да се удариш при наличие на светофар предполага талант и много труд да го постигнеш

гнилата мазда е за Надин. Опелчето ще живее

Айде стига бе - ПТП без участието на БМВ, чак ми се не вярва. Ама гледам участвала е една от тия бързите Зафири, та не де учудвам толкова.

За какво се присмивате на хората, погледнете себе си.

Значи най-важното и интересно в случката е шкембето на полицая от снимката.... Вие сериозно ли? Нито думичка за агресивното и просташко шофиране, за отнето предимство, за "настояването за предимство" въпреки че виждаш, че ще стане беля, за шофирането с превешена скорост, за неспазването на дистанция, за неспазването на пътни знаци, за липсата на маркировка, за лошо организираните на места светофари, за шофирна ена технически неизправни автомобили и още куп други неуредици по нашите пътища водещи до подобни инциденти за щастие този път без жертви и всички се хванахте за шкембето на полицая... що не разгледахте и другите снимки има и момиче по къси гащета, някои от вас можеше и целулит да видят (примерно)...

Шкембето на полицая е външен израз на състоянието на народната милиция. Оттам и особеностите на българското шофиране. Таааа, свързани са нещата.

Не си добре...

След ваксините се наблюдават масови състояния на деменция, изтрещяване и забавени реакции.

TheBeast

Това няма нищо общо с ваксините ! Това е резултат от циганизацията проведена от Тиквата 12г !

Различни фракции на БКП провеждат циганизация от 1945 насам.

целящия шофиране човек ич да не се качва зад ,,геврека" еле не се чувства недостат. отпочинал, късмет, че няма ранен или умрял ... във време движение нАвтомобилът хич не бива да се говори със шофьорът освен ако пътуващ с него човек забележи п -ушек -ожар непосредствено зад задния джам, или около някой от страничните такива, не бива водача на движ. се мот. прев. средство в едната си ръка да ползва електронна джаджа ... умната, живи + здрави

Това ченге е неприлично затлъстяло. Нощните смени, фаст фууд-а и повечето административна работа ги прави шкембяви, лениви тюфлеци.

TheBeast

78% от нацията е такава ! Типичен диванен спортист !

БГ полиция = Мишлен

TheBeast

Ти да не си по-различен ?! Присмял се куку на пипи !

Само неразбрах с профилна снимка ли ще ме оборваш или искаш да получиш на лично профилна снимка?! Нещо като обидено Мишлен лице се явяваш или като полицай изпаднал в дълбок размисъл.

Този полицай трябва по бащинство да излезе!!!!! Много е надул тумбака!!!

Човека не е дебел, а закръглен ... лекичко ...

Егати дебелият полицай.

Не е справедливо да наричаме така човека: "Отива един при доктор... - Докторе, 117 кг. съм. Колко трябва да съм висок при това тегло? - Къмммм... 2,10. - Е`ми, ето - като и разправям на моята, че не съм дебел - нисък съм!" Ето - не е дебел, нисък е!

Българските полицаи като италианските карабинери. То бива сексапил ама чак толкова!

Нашите са нацепение батки, аха и ще пръснат колана :)

"Слабичкото" ченге, сигурно се казва Артур поничката :)

не трябва да е на работа,а в майченство.

Тоз дебел, мазен полицай, как покрива нормите за физическа подготовка?

Елементарно - не ги покрива.

Трите седмици в номера, нещо не са донесли щастие.

В шок съм?!!!! Къв е този полицай???? 20 м ще може ли да пробяга????

За какво му е да тича, та той е толкова тлтст че има собствена орбита и гравитация, която придърпва към него който трябва.

TheBeast

А ти можеш ли ?!