Шофьор загина при удар на бус и камион (снимки)

45-годишен мъж от град Исперих загина при тежка катастрофа между микробус и камион на пътя Русе – Варна.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор загина при удар на бус и камион (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето сега излиза наяве, че камерите са купени просто за бизнес и нямат никаква стойност за предотвратяване на катастрофи както се тръбеше, че шяло да стане.

Не точно на изхода на Исперих , а на изхода на Разград за Исперих , ма се тая...;)

"Само в моя 25-хиляден квартал вероятно има повече BMW-та отколкото в половинмилионен германски град. При това, без да е пренаселено от класическата аристокрация на Прехода повечето са selfmade селяни. Мога да се правя, че не ги виждам, но не и че не чувам. Защото след голямата покупка на селския им живот не са им останали пари да си заварят гърнето. И колкото и да се правиш на глух, недоимъкът им все ще проникне в слуха ти и ще разтърси дограмата ти. За да се качат в кожен салон, те могат да живеят с години на дюшеци и без да са италиански мафиоти от Кръстникът, а най-обикновени цигански сводници. Могат с години да се прехранват с кайма Народна, докато накрая с 200 km/h не докажат на практика, че човек е това, което яде."

Респект!

Това си е война по пътищата ни! Вчера между Монтана и Враца загинаха 3-ма, ей така, за нищо! Никой не е застрахован, но у нас нарушенията се подминавата с лека ръка и с по един - два телефони обаждания на познати! Докато наказанията за нарушенията по пътищата не станат още по-големи, и най-вече - НЕОТВРАТИМИ, независимо кой ги е извършил, всеки ден ще я има тая черна хроника. За съжаление!

И какво наказание за някой изпреварвал неправилно и загинал в катастрофата?

Е, от това по-голямо наказание-здраве му кажи! Проблемът е в живите! Ако знаят, че изпреварвайки неправилно (и въобще нарушавайки правилата за движение) ще има голямо наказание, което не може да се избегне, ще помисли дали да го прави! В Европа хората са същите, но начина на санкциониране и размера на санкциите е друг!

Пич, и десет пъти да ги увеличиш, все тая. Ако аз или някой друг знае, че в определен участък няма контрол от години, сещай се колко ще съм уплашен. Даже, напротив, трябва да се намалят, но да се осъществява контрол - определено не от катаджии-шумкари.

Направо не е истина "репортерите" на ДИР-а как ни ДЕЗинформират! Не е за вярване, че са способни на такова безхаберие и небрежност. Аз съм от Разград и нека ви кажа - събитието се случва на околовръстното на Разград. Мястото на катастрофата е не на изхода "НА" Исперих, а на изхода "ЗА" Исперих. Добре е грамотните модератори на ДИР-а да знаят, че Калофер и Калифорния са различни, много различни неща.

абе вие от разград сте от лудогорец. ние не можем се мерим с вас. вие всичко знаете и всичко можете

А защо се изключва версията "самоубийство" при този тип катастрофи?

Защото един човек е самоубил трима, ето затова.

Прочети статията! В тази катастрофа е загинал един човек!