Жена без книжка премаза дете на пейка в ”Албена”

26-годишна жена от Добрич удари с мотор и рани тежко 4-годишно момченце в курорта "Албена", докато чакало на пейка с родителите си да се качи на атракционно влакче.

Обратно в новината

Коментари - Жена без книжка премаза дете на пейка в ”Албена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано 26 годишната кучка пукне !!!!!!! Иначе бащата на детето трябва да я пречука !!!!!!!!

За убийците-смърт.

аман от изроди.

И на двамата: единият е карал без правото да управлява, а другия е преотстъпил машината строги наказания. Доколкото съм чувал и на собственика се полага наказание. Просто вече е назряла необходимостта от много твърди закони и стига сме ревали от полицейско насилие и тем подобни за права и всичките останали глупости, самите нормални хора да го изискат. Нас ни манипулират, ей тия дето ходят по ръба на закона, ни манипулират, за да има как да си развяват коня. И стига с тия приказки там за демокрация и още куп цивилазицаонни придобивки. Когато се приложи закона с цялата му твърдост, много бързо ще си седнат на гъза. И без споразумения в съда. Споразумяват с кого: с държавата или с родителите, или с пострадалия. Е к`во, платят някой лев и кретенизма продължава. Като се докажем, че го заслужаваме ние щи сме го придобили по право. Тогава ще сме го осъзнали не на сила, а по необходимост, както е в развитите държави. Сега поведението ни е комплексарско. Изведнъж придобили неограничени права и направо си ги навираме дето не е удобно да разправям.

май е по-безопасно да се ходи на лов за лъвове в Сомалия, отколкото на море в България, където не се знае какво ще те застигне - джет в морето, помпа в басейна, мотор на улицата, развалено месо в хотела, л.йно във водата..

Абе жените не могат да карат! Одеве една с ЕН регистрация спря посред кръговото на сточна гара в лентата за на ляво и седи. А светофара свети зелено ама жената е за направо където свети червено...За малко д астане верижна катастрофа. Кръстим се и с двете ръце като видя жена зад волана!

При 70 000 ченгета и повече от милиард бюджет на МВР, доживяхме да чуем, че прегазват деца докато си седят на пейката. Пази Боже! И ела си ги прибери...

ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.....

20 години затвор без право на замяна. никакви дела, адвокати, усукваня и отлаганя! иначе няма оправя!

Има ли контролни органи в тази държава ? Живея в София. По всяко време по улиците летят ревящи мотоциклети с дрогирани младежи. Свръх децибели на шума, без каски! Няма кой да ги озапти. Вечер състезание с коли между малоумни пичлемета с книжки. Пълен терор. високи скорости над допустимите. Толкова много пари на пътя, но няма кой да санкционира. Съседите ми чиновници администратори в МВР се прибират от тежка работа в канцелариите в 16.00ч. тях ще ги издържаме с нашите данъци. Липсата на контрол води до своеволие.

Само вижте "водещите" новини в дир.бг Как човек, при всичко това което се случва, да е спокоен, весел, оптимистичен, доволен от живота, от държавата, от...

Нека сега авторите на тази тема поне държат хората в течение, дали тази кучка ще си получи заслуженото. Защо само се пише за случилото се , а за присъдата никой не споменава.

ей опасна работа са селските парчета, пият, качват се на коли , трепат по 6-7 човека наведнъж, после взема мотора на баткото и айде пак жертви и гледайте сега как родителите на момичето кандидат убиец ще кажат " ми то дитету е много добро" , а истината е че детото за нищо не става, но така ще е докато не се криминализират подобни прояви още доста невинни ще пострадат.....

Омръзна ми да чета коментари, че политиците били виновни. Сигурно Боко или Цецо я е качил тая коза на мотора! Време е всеки да поеме отговорност за собственото си поведение, защото подобни случки се увеличават лавинообразно. Хора, помислете за последиците, преди да направите нещо!

Държавата е виновна дотолкова, доколкото не реагира остро и веднага.Простотията може да бъде овладяна само със страх.

напално сам сагласна! време е всеки виновник да баде наказан! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Четя и се чудя, в каква географска точка на планентата се случват такива простащини! Не предполагах, че България в Европа можеше да се сравнява с такива споменати небивалици като тази, със страни като да кажем Афганистан, Сиера Леоне Таджикистан или бог знае коя пустиня с примитивни неграмотници!!! Как може такава простотия в главата на тази жена, как може такова самодеяния и самочувствие, самоуверие!! Пияни ли са тези скапани псевдобългарски отрепки, останали в тази в миналото така красива страна България, сега може би не заслужаваща името Булагристан!! Срам!!!!

Законът е виновен! ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ на мпс-ето това трябва, а не някакви глоби и разни лигавщини!

аман от селяндури бе...оня ден идиот блъска със скутер жена, сега тая селянка блъска дете.............ходете да копаете бе селяни прости

Странно "виждане" имаш по въпроса: Селяните са всички живеещи извън София и 2/3 от живеещите там,но понеже са прости - трябва да копаят, гражданите т.е ти и още няколко, понеже сте умни - карат мотори и коли. Нещо кардинално се е забъркало в главата ти май. Изроди и смелчаци по пътищата има не само по селата.... Статистиката в България сочи, че най-ниско интелигентните и самонадеяни шофьори, причиняващи тежките и безумни ПТП се пръкват от Западните региони: Северозападен- дистално от Видин и Югозападен- проксимално от Петрич. Сборната точка и миграционната цел за хората от двата региона е град, който ти трябва да отгатнеш

на бг-черноморието май много му се разду сметката.....не става така,ганювци,не става така.....

трябва ли да се дари кръв ? може ли нещо да помогнем на това дете

Моля се на Бог да оцелее детето! И да оздравее!

Нашата (на Цецко физкултурника) и на Боко тиквата полицията пази олигарси и спонсори на евроидиотите на Герб хора.

В парка всички неща за развлечение са много близко, но тия с малките/сещате се какво/ препускат с автомобили сякаш е краят на света.Ако човек е малко интелигетен или поне да го запознаят с спирачната система никога няма да кара така.Баща ми е шофьор 47 години и казва човек винаги трябва да властва над машината, а на тя над него.Много се дразни когато карам по инерция с изключен двигател и му казва "икономия живот".Казва ми като нямаш пари за бензин ходи пеш.

Извън темата: По инерция с двигател работещ на пр. ход не е икономия. При принудителен празен ход дюзата не подава гориво. За това, само с педала на газта.

Аврора,съвестта сега ще я съди цял живод.

Тя ако имаше съвест, нямаше да кара като изоглавена по алеите на курорт между хората! Нищо няма да я гризе - познавам такива модни и съвременни парцалеси - те казват, "Всеки може да направи грешка, аз съм сбъркала, извинявам се, дайте ми втори шанс, няма да ми съсипвате сега младия живот заради една грешка, нали" - и като си платят на съдията, на който правото му е също дълбоко безразлично, само парите го интересуват - и готово! Още една осъдена "условно" в най-добрия случай, никога не плаща обезщетения, и страната ни е пълна с осакатени деца и възрастни, които живеят отвратителен примитивен живот - оцеляване, защото у нас няма никакви условия за достоен живот на инвалидите! Съвестта е Божа работа, а в обществото трябва да има разумна и работеща правова система, но в нашето няма!!! Това е най-голямата трагедия, оттам започва безнаказаност, чувството, че всичко се купува с пари, презрението към тези, които нямат по-голяма кола от нейната и т.н. - все много лоши работи.

В панделата! веднага и за дълго! убиец..

Горкото дете да седи с родителите си на скамейка и пак да го убият. какво става просто вече се притеснявам не толкова за себе си отколкото за всички деца ,които живеят тук. Трябва да има по сериозни наказание за тези постъпки . Като няма книжка как ще се качва на мотор.

Тоя баща как не я е размазал още на място, като змия?! От кривосъдието все едно нищо няма да дочакат, нито наказание, нито обезщетение, но поне да я лиши от възможността да съсипва живота на още хора!

Не я е размазал, защото човека има малко акъл и му пука повече за това да помогне на жена си и детето си, отколкото да чупи глави.

сега правилното и справедливо наказание е да влезе в затвора....да видим какво ще стане....нищо, дано детето да е живо и здраво

Ама верно аман от тежки олигофрени и олигофренки, които само си мислят, че могат да карат, карат поркани и хич не им пука за живота на хората около тях. Така ще е докато не започне адекватно правораздаване за такива нещастници! Ако бях на мястото на родителите на детенцето, щях да я изкормя собственоръчно тая пачавра. Дано се оправи детето.

каквото и да кажем е глас в пустиня....в цивилизованите държави никой не си помисля да се качи да кара без книжка,тук цари беззаконие и ненаказуемост,примери колкото щеш,жалко за горкото детенце и за родителите му които ще страдат наравно с него,в момента правителството се подготвя за избори така ,че въобще никой няма да се заинтересува за случая,както и за убийството в София,както и въобще за някой простосмъртен........държавата ни умира........всъщност вече е умряла....Амин......

Навсякъде по света съвестта може да се контролира със закона. Ако липсва съвест, то закона е достатъчно стряскащ за да управлява действията. Тук в швейцария глобите са толкова чудовищни, че никои не си помисля дори за нарушение, да кара пил, без книжка, извън правилата. Тук глобите се събират, не можеш да минеш метър. Тук ако не спреш на пешеходеца на пътека - глобата е 500 франка, това са към 700 лв. Тук мъдрия закон, управлява тъпата глава. В България- тъпата глава- убива, наранява, остава си тъпа глава и все се намира някой хитър адвокат който отървава убиеца. Народе събуди се, утре твоето дете може да пострада!

Същите тези швейцарци като влязат на територията на Франция където ограниченията в населено място са между 30 и 50 км в час карат с 80 до 100 км в час, изпреварват рисковано на забранени места и т.н., защото френските глоби са ниски спрямо швейцарския стандарт. Не ми се коментира как карат швейцарските мотоциклетисти във Франция. Всички хора по света са еднакви и всичко зависи от големината на глобите и строгостта на закона в една или друга държава.

Нелепа трагедия, както много инциденти ставащи навсякъде по света. Но използването на думата "премаза" в заглавието ми се струва само по себе си ужасяващо. Що за човечец е този "журналист"! Дано не му се случи да се окаже никога от другата страна на ситуацията и да прочете коментар в същия стил.

Незнам този приятел със какъв ъкъл,и е дал мотора на мимичето,като знае че няма книжка.Сега и той е за Затвора.

Добре де, тя акъл явно няма ами и този който и е дал мотора и той дваж....... Знае ли тя дете какво е да нараниш че и да се оправи как ще се оправи че ще мине година сигурно и дали колко какво ще стане с него .... тежка мозъчна травма това не е като да си е ожулило коляното че да се оправи

Абе dir.bg спрете се тея жълти заглавия! Ставате жалки! Може да напишете и "удари","блъсна","нарани"...

Тоя народ не се е увълчил, той е озверял!!!!! Накъде отивате с тия нрави, млади хора?????? По улицата вървят също хора като вас, спрете се огледайте се, поразходете се в гробищния парк за да разберете че краят на всеки един от нас е един и същ (независимо от надгробния камък или плоча от гранит) ВСИЧКИ СТАВАМЕ ХРАНА НА ЧЕРВЕИТЕ И СТАВАМЕ НА ПРАХ.

Да вземем да направим тема във Фейсбук където да се съберем и да изискаме: 1. За повече гласност относно всички отминали и потулени случаи при които загинаха хора при ПТП 2. За налагането на ефективни присъди за подобни случаи. 3. При оправдателна или условна присъда съдята който я е издал да дава обяснения, защо и защо е отсъдил така. 4. За убийство на човек след употребата на алкохол, наркотици или по непредпазливост присъдата да е ефективна без право на замяна плюс изплащане на кръвнина. 5. Законите трябва да са равни за всички и искане прилагането им да е еднакво за всеки.

С една дума - за промяна на конституцията, която е основа за съставянето на цялото законодателство и за политически НЕЗАВИСИМ съд!

то е пълно с групи за идиоти нема смисъл да правиш още една, просто си избери и се присъедини към някоя.

А бе, стига с тези глупости във Фейсбук. Пишете си само да се намирате на работа без никаква полза. БОЙ С ПРЪЧКИ за мотористката

Е сега вече всички я забелязаха. Което беше целта на мероприятието с мотора.

Ей,АМАН БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Аман от некадърници и смотаняци.То бива,бива,ама като не си кадър къде си тръгнала да се правиш на важна????Дано детенце се оправи бръзо.

Докато няма ефективни, а не условни присъди, това ще продължава! Трябва за такива неща да се лежи в затвор, а не условно! Иначе тея лупени ще продължават да ни избиват по пътищата и да се правят на велики!

Съгласен съм. Именно условните присъди които раздават за убийство при ПТП са причината джигитите на пътя да се чувстват безнаказани. Ако знаеш, че ще влезнеш в затвора за няколко годинки ще си много по-внимателен.И няма да си даваш превозното средство на съмнителни хора, защото ще лежите солидарно в панделката.

Все още няма информация около случая с оня цървул от Симеоновград.Говореше се че тои бил на свобода и продължавал да шофира!!!!!! Заглъхна и случая с тая която се нацели с линеиката в София, другата пияна кифла която се опита да събори Руски паметник.След като се покриват тенденциозно такива произшествия всичики се мислят за недосегами от закона и не им пука нито за живота на хората а камо ли на децата! Споменавм отново случая с руското пиянде-черешката на тортата в правосъдието!Е как тогава на някои самозабравили се световни шампиони мутри и мутреси ще им пука убиват ли по пътищата.Какво стана и с тоя Йоско ли беше с бронирания мерцедес? Да се избиват помежду си, но са съжаление жертви става невинни хора!Господа алчни мазни депутати, за какво висите в това т.нар събрание?За какво ни привозовавате да гласуваме? Нищо не ви интересува с изключение на "заслужилите" ви се заплати и лапане лапане и пак ЛАПАНЕ!!!!!!!

наистина е непонятно как всичко се покрива... ами ония от сливен с бронирания джип Йоско дето бил в затвора в същото време ? какво стана с него ? защо отново се потули всичко ?

Селяниииии.Аманнн.И после тоз ви е виновен, онзи ви е виновен.Тъпо, нагло племе.

Това вече минава границите. Кой й е дал мотора? Как така кара в населено място? Паникьосала се е и не е могла да спре, но що за идиотизъм да караш превозно средство без книжка? Да се осъди двойно повече този, който й е дал мотора! Че те утре и самолети ще вземат да раздават без документи. Стискам палци детето да се оправи!

Ох,Боже,до кога?!?!Как може да има толкова малоумни хора?!Какво е тръгнала да се прави на интересна-без книжка,без опит...Ами детето?!Моля се да оцелее!НЕ може така!НЕ трябва!Много ми е мъчно и искам наказание за тази...убийца...( Защо все невинни хора плащат грешките на идиотите и безотговорните?!

Имам следния въпрос: Защо не е написани името и не е показана снимката на тази идиотка

а браво и аз сам за *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно покажете тази малоумница да я видим всички.

Зачестилите инциденти по морето това лято говорят за едно: Не ходете на българското черноморие! Морето е мръсно - пълно е с фекалии, поради липсата или тоталната амортизация на съществуващите пречиствателни станции, отвратителна храна с изтекъл срок на годност, която масово се предлага в хотелите - ол-инклузив, лошото обслужване, липсата на какъвто и да е контрол за безопасността на почиващите - недостатъчен брой спасители, незаконни басейни, джетове, препускащи върху главите на хората и пр.

Прав си! Мислех да напиша сходен коментар като твоя, но ти си го направил доста добре. Извод: Не ходете на нашето Чероморие!

Включвам се и аз към този съвет. Но дори и всичко да беше по мед и масло, не трябва да забравяме чия е собствеността на тия хотели - на мутрите и мафията! Не им давайте доброволно парите си, хора!

НАПЪЛНО ВЯРНО

напълно!

Няма никакви закони,всеки си прави каквото си иска,народа истреще.за такива хора затвор доживот.Нека Господ помогне на малкото момченце да се оправи.

ДА СЕ ПОМОЛИМ ВСИЧКИ ГОСПОД ДА ПОМОГНЕ НА ДЕТЕНЦЕТО!!!!

сте се моля за него с зяло сарзе! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.