Моторист е в критично състояние след катастрофа

43-годишен моторист е в критично състояние след катастрофа в София.

Обратно в новината

Коментари - Моторист е в критично състояние след катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ша мога ли да взема бъбрек, далак или каквото е останало здраво от моториста ?

Бъбрек и далак може, ама технологиите не позволяват присаждане на мозък, така че ще си останеш прост.

Всеки един моторист трябва да е наясно, че рано или късно ще загине на пътя.

Защо ли не съм виждал досега нормален моторист ?! На светофара се изстрелват като от катапулт !

Ако си карал мотор поне няколко години щеше да знаеш, защо мотористите карат по-бързо от автомобилите. Някои прекалено бързо за съжаление.

Като стане детето ти донор - недей да плачеш - ти му докара това с простотията си...

С мотор се стигало по-бързо ми говорят. Можело да се мушкаш навсякъде.

Имало Съдба и Карма, казват хората, радваш ли се на чуждото нещастие - скоро ще те сподели и теб - спомни си тогава...

Марш оттук, малоумен идиоте! Кълнеш хората и заслужаваш нещастието да си самотен кретен!

По цял ден и цяла нощ фучат,като откачени с тези мотори и никой не ги спира,никой не спира това ручане вечер!!!!! Затова на хората не им пука,като чуят,че моторист е катастрофирал...

Ами да му * майката на моториста тогава :)

Жалко че е само един - днес буквално не можеш да се разминеш и не можеш да заспиш от комплексари, каращи на първа и втора на 10 000 оборота само и само да ги разбере целият град, че са изтеглили бърз кредит и са си купили мотор..

и тия с лъскавите коли дето се мислят за богове са същите боклуци...вчера на токуда в посока кошарите ми стои вдясно и при светване на зелено ми прави обратен наляво...оня ден на константин величков същият номер от друг идиот,дал съм мигач че завивам наляво и при зелено от дясна лента прави обратен завой,на косъм не му смлях калниците...голям бабаитлък няма що...

Колата е ударена отзад.Няма никакво значение защо е спряла , дали ще завива или поради друга причина. Донорът е карал бързо и без дистанция. Всеки ден ставам свидетел на двуколесни идиоти каращи като луди,навиращи се отляво,отдясно по велоалеи или правещи слаломи между колите.В интерес на истината има и една малка част която кара нормално , но тя е абсолютно малцинство.

Като стане детето ти донор - недей да плачеш - ти му докара това с простотията си...

Уважавам само мотористите които карат в планината или офроад и не пречат на движението и спокойствието на хората с техните големи играчки. Тези летящи ниско по пътя са за трапа.

Днес около 14 ч. на магистрала Хемус, един идиот се беше изправил на степенките на мотора си и така караше с около 80-90 км. в час. Жалко че го видях в последния момент, а и се движеше в посока София и не можах да го снимам. А иначе искам да "поздравя" майка му...

Само на степенките? Преди седмица един симпатяга караше на задна гума в най-лявата лента на околомръсното между Симеоново и Бояна. Вече нищо не ме иненадва.

На степенките и ръцете вдигнати.

Това забранено или опасно е??

Драги ми смЕхурко, забранено и опасно, особено по магистрала. Ако някой подобен идиот е решил да се самоубива да го направи на място където няма хора, и няма да загинат невинни.

Само днес ли си прост, или всеки ден?

Ако всички спазваха правилата за движение и шофираха с една идея по-толерантно, подобни инциденти щяха да са рядкост. И моля спрете със злобните си коментари. Мотористите били такива, велосипедистите онакива, щото пък шофьорите на автомобили са все едно ангели. Проявете малко съпричастност към близките на човека.

Ако някой от изключително компетентните кретени по-долу има желание да види какво е да паднеш с мотор, вдижещ се с 50 км/ч, с удоволствие ще му дам моя. А колко от вас карат авомобила си в града с не повече от 50 км/ч?

Не оправдавам малоумника, направил забранен обратен завой, но ако моториста караше с 50, колкото е посволената скорост едва ли щеше да е в болница.

Дебили, да ви попитам, жертвите вчера в автобуса какви бяха, донори или жертви на дебили по пътищата?!!!!

Ако си маторжия простено ти е!!!

Много ясно че съм моторджия, но съм и шофьор и се дразня на дебилски коментари. Много прост народ. Колата направила забранена маневра, пък ние да си набедим, онзи по смелия, защото нас ни е много страх на това на двете колела.

Ще е малко по тихо по Цветан Лазаров.

Всеки е длъжен да кара със скорост с която да може да спре.

Само да попитам:след като явно никой от вас, драскачи, не се е качвал на мотор, как така си правите подобни идиотски заключения? Или просто имате злоба в изличък и си умирате да я изливате навсякъде? Нещастници! Шофирате като пълни кретени, но мотористите са ви виновни. Да се оправи момчето, вие си пишете каквото искате.

Аудито беше доста смачкано отзад в ляво. Мотористът трябва да е карал доста над позволената скорост.

Задната лява врата на Аудито беше смачкана, мотора беше чопър от големите, така че е нормално да огъне една врата, дори и да е карал с 50-60км/ч. Ще се направи експертиза и ще се изясни кой с колко е карал, но е очевидно кой е причинил катастрофата - шофьора на Аудито е предприел маневра за обратен завой при шестлентов път с двойна непрекъсната линия, като само на 150-200м по нататък има кръстовище (под естакадата) и може спокойно да обърне посоката си на движение без да застрашава никой.

1 кучешка година се равнява на 7 човешки 43 мотористки години се равняват на 129 човешки . Значи доста е поживял като за моторист ?

Почна се.

Важно е сърцето и бъбреците да са в запазено състояние че много чакащи има

Не напразно мотористите ги наричат донори. Карат безумно и бързо. Как се запролети и почват с произшествията.

Абе защо постоянно ни занимавате с тия самоубийци! Като толкова ви е грижа за тях - спрете ги от движение. И без това са адски шумни и тормозят околните.

Бързо да обявят ден на траур.