”Мерцедес” се преобърна в Кресненското делифе

Лек автомобил "Мердецес" се преобърна в Кресненското дефиле. Шофьорът е ранен.

Обратно в новината

Коментари - ”Мерцедес” се преобърна в Кресненското делифе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си тъп, като минаваш Креснеското дефиле, Ловешко пътя Русе-Бяла и като знаеш че всеки ден там стават катастрофи с жертви, да се правиш на бабаит? Не, че някъде е безопасно, но тези места са станали просто нарицателни, а тъпите парчета дето не мислят - не свършват.

Защо неизяснени? Карал е бързичко, но телефонът му звъннал и той е решил да говори, като е изтървал колата. Често срещан номер. Едва ли е заспал. Това е патент на тираджии, при това опасен патент!

Мерцедес се преобърна в Кресненското делифе ========== Против волята на шофьора, нали?

Той викал човека дур бе, дур ама пуста кола магаре, не ще и да чуе и се обърнала. Така да видим списъка - 1. Изхвърчал от пътя - чек. 2. Челен удар - чек 3. Сгазен на пешеходна пътека - още не, но до края на деня има време.

Мерцедес не може да се преобърне! Това е фалшива новина.

25-годишен таралясник с 20-годишен гъзар зад волана... ясна картинка, нали?

далеч си от истината. тук става дума за нископрелитащ самолет, който не е взел предвид факта, че дефилето е малко по-високо. трябва е пилотът да се издигне повечко над земята. това е лека пилотска грешка на иначе опитен пилот.

Как е антонимът на неологизма "самокатастрофирам", въведен от редакцията на dir ? Може би принудителнокатастрофирам !? :D :D

"самокатастрофирам"не е въведена от дир. Това е думичка от терминологията на КАТ. Използва се, когато в катастрофата участва само един автомобил. Предложи по-подходяща, хайде!

От време оно фуражките се славят с много акъл! Та... Добре е джурналистите да вземат малко от тях/за да не започне да прелива/!

Да повишим контрола по пътищата на Родината: Roadmadnessbulgaria! Независимият граждански контрол!

Ако не е БМВ ще е Мерцедес !

Така е колега, белото не прощава.

Бреййй, много зарзават в тоз багажник бе, предимно картоф.

Много нестабилни взеха да ги правят тия коли, бе!

Нека позная ! Мерцедеса си е пълзял бавничко, бавничко и изведнъз отзад го е нанизал Опел движещ се със 200 ?

Колега, пишеш пълни глупости. Действително го удариха отзат. Но не го удари Опел а трабант. И само факта, че трабанта беше на втора скорост спаси "Мерцедес" от тотална щета! ТРаби се движеше с не повече от 180 км./ч. Все пак, нашите "Мерцедес" пътуваше с около 50 км/ч, а нашите пътища не са проектирани за толкова ниски скорости. А към неграмотната редакторка. Марш в Очилище. Пиша го като за теП.

Карал съм или съм се возил на Мерцедес и Трабант. В ГДР (може би вече в Германия) съм попадал на такива пътища тип ренде. Все едно умишлено са правени така. Трабанчето непрестанно подскачаше по такъв път. Имаш чувството, че на пътя няма една педия равност. ;)

Самоспрете се да самонаписвате несъществуващи думи като самокатастрофирал, че вече самонямам нерви за тоя безумен стил на писане.

" Всеки камък става и всяка булка дава... стига да си МАЙСТОР!" Бил го казал Кольо Фичето.

Е, те булките почнали първи да му викат Майсторе ;)

Така, както сте написали заглавието излиза, че корпорация "Мерцедес" един вид е банкрутирала поради/в Кресненското дефиле!? Ако искате да кажете друго: напишете, че "автомобил Мерцедес" е направил това/онова...

Чуеш ли "Мерцедес", да знаеш че за автомобил става дума. Фирмата производител се казва "Даймлер-Бенц".

Аз като чуя "Мерцедес" и се сещам за щерката на основателя на фирмата-производител.

карам си аз таралясника, и една оса влезе и ми забръмча, размахах юнашки ръка и "хоп", падна ми у краката. Наведох се да я досмачкам и следващият момент се събуждам в болницата. Бели завивки, готина сестра и те тъй. А колата след салтоморталетата из една нива - на скраб.

???

еми, бех много "скра/ъ/бен"!

???