Полските пилоти на властта подлудили Европа

Пилотите на полските самолети, превозващи членове на полския политически елит, редовно нарушавали правилата и процедурите при полетите.

Обратно в новината

Коментари - Полските пилоти на властта подлудили Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полския политически елит е по-нагъл и малоумен даже и от нашия, което е много сериозно постижение. Явно пак ще накиснат пилотите, въпреки че е пределно ясно че е имало пътници в кабината от т.нар "елит". Ама те изобщо не са правили нищо, не са оказвали натиск, просто цигарка запалили насред кабината.

Който си е имал работа с поляци знае, колко нагли са "пановете". С чувство за превъзходство над останалите и велико самочувствие, докато не оплескат нещата! След това - по-тихи от водата.

Ха ха ха , полските пилоти на властта, са кат властта им- тоталитарни номенклатурчици , смешници!

има една приказка господ бави но не забравъ

"При пилотите от спецотряда обаче има безнаказаност, която дори може да доведе до катастрофа."би трябвало да се махне "може da" !

"Най-вече оплакванията идвали от Швейцария. Чести били и жалбите от Германия и Австрия..." Колко е всемогъщо КГБ! Навсякъде има агенти. А тук пък има параноици за износ. Много може да се каже за психопортрета на Лех Качински. Най- вече че е надменен и подъл тип човек. Но за мъртвите- или добро, или нищо...

Продължаващите опити косвено да ни внушите, че полския екипаж е виновен за катастрофата със самолета на Качински стават вече подозрителни. Явно е вярна поговорката "Гузен негонен бяга".

Започвам да вървя наведен, за да приличам на управленският елит на БГ.

трудна работа ..не те виждам да вървиш нагъзен....))))

Каквито са им шофьорите по пътищата, такива са им и пилотите в самолетите. Неслучайно има такъв лаф: "Караш като поляк"...

KGB сега ще каже, че европейските страни всъчност грешат. Всичко е причинено от руснаците.

В такива случаи КГБ мълчи като напикано детенце

Абе дядо каква забрана? Едно камикадзе в получнощ, обърсва праха от покрива на блока, разлайва кучетата и разпищява колите в квартала. Отделно самолети с туристи през 3 минути, летят на нивото на прозореца: някой от тях са шумни, други не толкова. Със сигурност няма никаква забрана!

А какво да кажем,че всички кацащи самолети в Бургас прелитат ниско над два жилищни комплекса. Децата им се радват, а ние родителите винаги изтръпваме. Града ли се разрасна или пък на летището мястото не му е там?

ела при батко на село!!!тука нямаме летище.тишинка,градинка с компири,козички...абе РАЙ за развъждане на дечица!!!имаме си и интернет,ако ти домъчнее за самолетите......

Някога имаше забрана самолети да прелитат над Бургас и Нефтохим-а. А сега денонощно излитат и кацат, летейки над града и с шумът си да безпокоят граждани и почиващи. Тази забрана не важи ли сега?

Така е като се отделиха от Русия сега съдбата ги наказва. Да живее германоруската граница по р. висла!

НикиБ: 1. Защо поляците експлуатират своите Як-40, а ние нашите якове ги спряхме още преди 5-6 год.? 2. Защо ЕС разреши на Полша да използва своите селскостопански Ан-2, а на нас ни забрани? 3. Защо нашата агенция спря от движение селскостопанските Ка-26 /уж изискване на ЕС?!?/, а румънската лицензира своите?

Защото са руски, а ние сме приятели с САЩ.

Нямам странични въпроси, само един директен към теб - наистина ли си толкова неук/а, че не знаеш как се пише експлоатирам?

не го закачай човека а търси виновните за положението,всичко в европа си върви по старому само ние на какви се правим или на какви ни правят или за какво ни правят на балъци нашите управници?????

сега, когато са мъртви, е много лесно да ги изкарват виновни....

Ами типично като в България.Трябва някой да умре за да се вземат някакви мерки, които в повечето случаи са временни, тъй като балканския манталитет е твърд като гранит, и не се променя лесно.

Не бе, Путин лично ги взриви. Много си глупав, типично седесарче-депесарче.

Твърди се, че последните думи на пилота на правителственият ТУ154 преди да се разбие в земята били "Качински, козел (тук има затруднения в превода, според някой експерти думата е пръч) такъв пусни ми щурвала!" Въобще не е случайно в цяла Европа "шляхта" да е станало нарицателно.

Да-а-а, а безнаказаността на управляващите самолета, наречен "България", води до катастрофата, на която жертва сме всички ние.

Самолетът "България" катастрофира...казвам го не със злорадство, а с мъка...

Логичен завършек на безотговорното поведение на пилотите.Както се казва съдбата не можеш да я лъжеш и да я предивзикваш постоянно.

Дааа, у нас пък безнаказаността на някои шофьори по пътищата води до същите последствия - жертви на невинни граждани! Примери има колкото щеш.