Скандално разследване на кметска катастрофа с дете

6-годишно момче от Трън едва оцеля, след като през ноември м.г. е блъснато от джипа на кмета. Разследващите обаче твърдят, че детето само се е ударило в колата.

Обратно в новината

Коментари - Скандално разследване на кметска катастрофа с дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При този силен удар сигурно детето е НАРАНИЛО джипа. Сега кмета може и да го осъди за нанесени материални щети

vav99w

Към Станислав Николов: Маймуно мръсна, престъпник гаден -в в "белите страни" се подава оставка. Ти осакати детето и имаш наглостта да заплашваш свидетели. Трябва да те елиминират, семейството ти също, защото носят лош генотип /превеждам "лош материал" са/!

и кои пуска 6 годишно дете само да се ражожда по улиците? да не говорим че в днешно време е противозаконно да го оствиш само и в къщи....

Типичната простотия на средностатистическия българин- оттеглили си показанията, да не си изгубят хлебеца... Затова сме на това дередже. Разследващите и да са факири, ако никой не ще да свидетелства все тая. Покорена глава сабя не я сече, това е

ТОВА Е ИДИОТ, ПОВЕЧЕТО ОТ ГЕРБ

Не ми е ясно, докога обикновените граждани, ще бъдат "мачкани", от корумпираната съдебна система ???

Нека да видим най-напред хубавото у човека Станислав Николов. Той е бил кандидат на политическа партия ГЕРБ за кмет на град Трън на местните избори, проведени на 25-ти октомври 2015 г. Спечелил е още на първи тур. Значи трънчани си го харесват. Затова нека те се борят с неправдите в техния град без да тревожат останалото население на България. Какво по-лесно може да има от такава борба, когато министър-председателят на Република България е началник по партийна линия на кмета г-н Станислав Николов?

Къде са сега пара военните формирования. Защо не защитават бъдещето на Майка Българаия?

Типичен ГЕРБЕРИСТ. герб=гроб

а евстатиев типичен бесепар ли е ??

като гледам снимката... лешпер с бяло сако и черна тениска.. не може да се очаква да се държи достойно... стават сакатлъци, но си поемаш отговорността

Нагъл мръсник е този Станислав Николов.

Ей, хора, недейте така! Какво е виновно детето на тоя, че баща му е мърша! А относно "правосъдието" в България, има една поговорка - "Бог високо, цар далеко". Затова хората поемат функциите на съдилища и прокурори, защото от тях няма да дочакат правосъдие.

Ей, кмете....изроде...това е дете бе!!! Да знаеш господ ще те накаже с твоето дете. Ти не си човек, а червей. Такива като теб не трябва да се раждат.

Ако ми е пред очите, ще го заплюя. Как не го е срам! Става въпрос за дете!

- Майката на пострадалото дете поискала да бъдат разпитани повторно и другите свидетели, както и да бъде направена повторна автотехническа експертиза, но получила отказ от прокуратурата. - Качеството на журналистиката пада поголовно и все повече заприличвате на 'жълт шок' - как е поискала, коя прокуратура, какъв отказ е получила - в писменна форма, или по телефона или устно и т.н. Основното в отразяването е конкретна и точна информация, а тук всичко е модел 'ЕЖК - една жена така каза'

Бих искал да пдчертая и напомня, че употребата на упойващи вещестава /особено алкохол в огромни количества/оставя "история" върху лицето на употребителя. Моля вижте му лицето!!!! СРАМ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПОДПИСАЛИ ТАЗИ ГНУС!!!!

ако продължава тъй, след десет години ще заприлича на михаил миков!

Господи, какви нагли хора!!! Това дете с топ ли се е изстреляло към джипа?! И кметският наместник, и съдебният състав са за затвора. Ама това може да се случи в някоя друга държава, не в нашето първобитно-общинско племе.

Гербераски истории из цялата страна

Десен с лява ориентация.

Ако съм баща на това дете, отивам и убивам тоя кмет на място!

...и данъкопладци ,и избиратели,и граждани на тази република. Ако няма справедливост и сами трябва да пазим и да мъстим за рожбите си,то за какво издържаме всички тези държавни харантутници?!!! От полицая,който е изопачил фактите до съда и пролурора,който го е потвърдил и отказал справедливост на тази майка и рожбата и всички са дори много по-виновни дори от самия извършител. Не че омаловажавам стореното от него.

Има голяма вероятност джипът на кмета да се запали сам, или да се удари в някоя кирка или тухла. Трябва да внимава повече.

твърдиш,че ждипя е нагъл и се е карал сам ли?

Това е жестоката действителност в родината на мутрите - Мутристан с шеф Баш Мутрата!

А ти какво правиш там?!

селския, не знешаеш къде съм!!!

Важното е по документи да сме в ЕС и паричките оттам да се усвояват.

Так, така, пък като видиш дошло време и на кметското дете да се блъсне в нещо, защото всичко се върти и се връща?

браво , кратко и ясно ++++

търси се дебело угоено прасе, задължително е към момента да заема длъжността главен прокурор, за да се блъсне само в камион, автобус и валяк последователно. по технически причини последното блъскане ще трае около десетина минути. от нас предоставяме безплатно превозните средства. за да покрепиш тази инициатива, изпрати смс на номер 2345 с текст "цацаров в затвора".

Поредните подвизи на Герб - Перник. Миналият месец зам.кмета на Перник Караилиев беше буйствал по време на полет Брюксел - София след партийна екскурзия, сега кметът на Трън пак от герб, твърди, че дете само се е блъснало в джипа му. Не че нещо, ама май е време бат Бойко да командирова някой да отиде и да поговори на герберите от пернишка околия, да ги понаучи на обноски, ако трябва и чрез употреба на винкел. Че те от друго не разбират май!

Айде сега да го видим тиквата дали ще се откаже от соите хора. И кмета и полицаите и кметския наместник са изавени герберасти

Те апартаментите на Цв.Цв. не можаха установят чий са - демек кой ги е купел ,платил или получил а тук една очевидна несправедливост не могат да установят. Той кмета де е също като Митьо очите.По нещо различава ли се - и единияи другия закон не ги лови. Такаче не се чудедете когато хората сами започнат да се оправят. Да си раздават правосъдие искам да кажа . А то е винаги знаете на Балканите "Зъб за зъб......"

До кмета на Трън Господин кмете, тука с едни мои приятели четем тази статия и се чудим, искате ли тия дни да уредим да се блъснете сам в някой камион.

В името на Мафията - детето е признато виновно и следва да заплати солидна копенсация на ищеца джип за нанесени морални щети/страх, ужас, непредизвикана агресия, пропуснати ползи и пр./

кво !?? нашите строители комунисти и техните дечица ли наричате мафия ? как не ви е срам ве , че ви позволиха да дишате българския въздух и този в целия свят , неблагодарници такива , всички на колене и веднага искайте им прошка за обидата ! при демокрацията всеки си гледа интереса , а държавата я оставете на бившите комунисти , те знаят отлично на кого и за колко да си я продадат , за да не са на загуба , за безродниците , логично , едно голямо бг нищо !

Ало, прокурорите! Имате досъдебното производство, което "доказва", че дете се движи с 40 км/ч., отправени са заплахи към свидетели и медия! Какво гледате, бе?! В Турция властва средновековен османизъм, а у нас - съвременна... мафия, без разлика от партийна принадлежност.

полека , много ще ги стреснеш тия прокурори , заклетите мафиотски слуги и току виж се оплакали на бащицата им от обществено-социална несправедливост и словесна агресия ! оставете ги на мира , и те челяд хранят и техния живот не е вечен !

Много от представителите на ГЕРБ по места с особена арогантност демонстрират липса на всякакъв респект от закона. Това ВЕЧЕ СТАНА ПРИЧИНА ГЕРБ са загубят на местни избори от прдставители на други партии.Не заради партиите ,а заради това че предлагат боклуци . Не знам защо не си вадят поука и не заложат на по качествена кадрова политика. Явно връзкарството в тази партия стои по високо от ценностите и идеалите.

Няма партия, в която връзкарството да не е на първо място. Бедата е в правосъдната система и неравенството пред закона. Ако прокуратурата, съдът и полицията не се занимаваха с политика, този кмет нямаше да смее да отправя закани.

разбира се - кметовете на БСП - ангели поднебесни. Верно че ги няма, но тези които ги има са ПЕДОФИЛИ. А този е тъпак и и затова трябва да се махне. Абе тъпако - извини се, покай се, е, ще платиш нещичко - ти имаш - кмет си. А иначе ще минеш с условно или пробация. Тъпанар.

ЦАЦАРЕ ,ГАВАЗИТЕ ТИ ЧЕТАТ ЛИ ТУКА КАВО СЕ ПИШЕ?

Не можах да прочета, цялата новина!- от възмущение? Не обичам клетвите. НО дано, господ, справедливо да отсъди за тези "справедливи," разследващи?

ГЕРБАДЖИИТЕ ОБИКНОВЕННО СА!

тук предлагат Мая и Стефан Данаилов президенти - а без Ламбо - какво - нищо- дупка в морето. Слаба ракия сте комуняги.Ама нямали такива ксметове - няма я, като нямате кметове.

Затова пък герб имат ТОЧНО ТАКИВА кметове !! Кефи ли те ??

Какво става с нашите деца!? Не преценяват с каква скорост се движат МПС-тата, а пресичат на пешеходни пътеки безотговорно. Не си преценяват собствената скорост и се блъскат в спрели МПС и ги унищожават! И накрая - какво!? Шофьорите са виновни?!

А освен това по-преди само в рамките на примерно 22 дни, излезнаха 4 престъпления на хора на ГЕРБ - амфетамините, изпитите за книжки, плащанията за лечение в чужбина и спирките в София. Част от които престъпни групи и арестувани по няколко човека.

Чиста комунистическа ПРОПАГАНДА. Този кмет направи за Трън толкова,колкото никой друг за последните 50 год.

Въобще не го знам. Но не вярвам детето само да може да се блъсне така, че да му вадят вътрешности после. Това какво е направил като кмет този, не оправдава другото деяние.

сигурно има гнили ябълки между множеството ксметове. А между малкото на БСП - може и да се намери, а може и - не. Толкова са малко на глава от насеението.

Бъркаш съ... Между комунистите няма гнили ябълки те, всички са мърша с едно единствено свойство - да вони!

Интересно колко бързо трябва да тича едно дете, за да се блъсне, че да пострада толкова много? Ало, кмета..... Ти страх от Бога нямаш ли? И ти имаш дете, ако утре някой постъпи така с него? Аман от нещастници като теб! Цялата държава ни е наопаки заради такива боклуци! Съжалявам за обидните думи, но просто не мога да се сдържа.

сега трябва да пребият кмета и да кажат че сам се е бил.

дълго и смело строихме ко-мъни-зма , а после и цоци-али-з-мъни-зема и сега сладко си сърбаме от фаши-зима ! да лъжеш и мамиш стана занаят , професия и отлично платена , към която всички се стремят , но аз ви казвам истината , че до последната глътка въздух , ще се моля за трайното им престояване в пъкъла .

А, отрязаната глава можела да приказва! Това да не е дело на приятелите ти от ИДИЛ или привърженици на Ердоган?

Боко бил мутра-бивш комунист. Представям си ги настоящите.

с каква скорост се е движило/ тичало това дете и колко кг. е тежало, че да си разкъса далака и черния дроб, блъскайки се в колата? А за щети по колата няма ли да осъдят родителите на детето? При тези наранявания джипа трябва да се е смачкал на мястото на удара. Това е някаква грешна или "смешна" информация.

Отново недоволство, вместо радост от факта, че живеете в свободна и демократична европейска страна.