Корнелия Нинова пострада при верижна катастрофа

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е пострадала при верижна катастрофа в центъра на София, съобщиха от "Позитано" 20.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова пострада при верижна катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно нещо е народната любов! Мислех си, че любовта е спонтанно възникващо комплексно чувство! Вече отдавна се убедих, че това е вирусно заболяване, на което вируса в зависимост от вида любов се разпространява от различни видове носители! За Любов към Политически партия и Партийни лидери, носителите са медиите! За неприязън към тях също са медиите! Четейки постовете във форума, дясната пропаганда владееща медиите е насадила неприязън, вместо към Нинова и то, доста успешно! Каквото и да направи Нинова медийните аудитории я заливат с неприязън, за разлика от Бойко Борисов, Цв, Цветанов, Караянчева Мартин Димитров, Антон Попов-архиваря и други, за които се осигурява безлимитен медиен комфорт и медиите заразяват аудиториите си с любов, към тези личности и други десни, разбира се!

че е пострадала само във врата а не е пострадала в г..а!

Кака Кури камшични удари само от Путкинчо търпи, като не слушка.

Голямата уста на К Нинова трябва да се затвори??????? Неудобна за свои и чужди?

По-скоро страда от зла спеч ...

Проблемът ни не е, че Нинова била въвлечена във верижна катстрофа. Проблемът ни е, че за съжаление се е омешала във верижната ни власт ...

и не печатат - защо? Мислите ли , че след 17 ч. и 15 минути никой не е писал. За Бойко пишете какви ли не мръсотии а за Курнела - нищо. Сама си отговарям - дирниците ги ръководи банкерката Моника Станишева.

добре, че нищо ѝ няма - кво правим без нея?

на черупката.

те в БСП-то всички ли са пияници - какви са тези торбички под очите като на Кутев, а може и да чукат много - да не спят.

Нинова и 100 дена да не е на работа - нищо лошо няма да се случи нито в държавата, нито в партията, която тя обслужва. Или по-вярното - която я обслужва :)

ОХххх, "цяла нощ не съм спал", да си мисля ами ако се гътне Краднелия, кой ще НИ ЛЪЖЕ, КОЙ ЩЕ И ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ, които ЗАГРАБИ от СОЦА, кой ЩЕ КЛАТИ държавата, я бързо другарке Краднелия отново на "черешата"...

Нинова ,нужна си ни !Скорошно оздравяване !

Дано да се оправи жената. После ще критикувам за политиката на лъжливата и партия и нейните клонинги.

Просто той след Просто тий се ръсят в Дира май само неадерталци четат новините .Много и дреме на Корнито какво е мнението на плебеите по скоро не се хабете с мненията си !!

Няма офизиално съобщение за инцидент, сама отишла... Четеш междуредието и ти става ясно, че от мухата слон правят. Типично по комунистически. И на времето, никой не ги търсил, а те в шумата... Та и сега, да се спомене нещо, о пък доколко е вярно? Важното е червените бабички да ахкат и охкат за др. Нинова.

Сега, с човешкото страдания не бива да се прави шега...Обаче, кака Кури дано си е разтресла малко картуната, че да й дойде акъла в главата...Иначе, бързо оправяне.

Прочетох заглавието и си викам:

Tова, дали не е работа на "Hаглите", бе??? Cигурно, са разбрали къде има най много пари за "Oткуп"!!?;))

Че се е попикала е ясно по мократа седалка, но защо крият, че се е посрала?

Това е покушение, От страна на ГЕРБ

Политическите и опоненти от ГЕРБ са искали да се оттърват от нея!

"сама е отишла за преглед в лечебно заведение. "Можеше да прати някой друг!Гледайте Би Ай Ти,голямо шоу е!

DANO SHOFIORA VAV TOZI MOMENT NE IA DARGAL ZA USHITE CHE SHTE OSTANE BEZ USHI

Голямо триене пада!

SHKODATA E SHOFIRANA OT VACLAV HAVEL I TIA MY E PRAVILA SVIRKA>>>FELACIO VAV DVIGENIE>>>TOVA ZAKONA NE GO ZABRANIAVA NO I NE GO OTRICHA

Веднага се сещам за един друг политик,който често сам шофира,но така солидно го охраняват,че такова нещо няма как да му се случи.

Нинова е пострадала!А, за пострадалата испаснска фирма на която братът на бивш депутат от герб, а сега на дпс,задигна един тир със свински врат няма ли да съобщите?

По новините казаха, че има сътресение на мозъка. Това най-сетне доказва, че има мозък.

какъв е размера на мозъка и.Представи си,че е с размерите на билярдна топка и вследствие на удара е започнал да се блъска в черепната и кутия,ту на ляво,ту на дясно. В такъв случай медицината е безпомощна.Абе аз подозирах,че тя има подообен проблем !

Да се надяваме, че е била с пени-колан и не само тя е пострадала отзад...

Да се надяваме, че е била с пенис-колан и не само тя е пострадала отзад...

Алоуууу дира!! Абе подбирайте и снимките на тая трътла, че тая дето е в новината е потрес и трябва да има поне едно +15 в началото.

на снимката изглежда на 5...6 водки.

Корнелия, пази се. Мутрата е най-големия мръсник, който нашата земя е раждала.

Корнелия, пази се. Мутрата е най-големия мръсник, който нашата земя е раждала.

Новината е че Корнелия се вози в "Шкода", моля ви рекламите в коментарите са забранени... пък и "Шкода" Като служебен в НС, невероятно съвпадение.. Що карат тези "Шкоди", нямат ли пари за хубави автомобили? Какъв мил сериал Корнелия в "Шкода" на НС--не спирам да плача.. или се бъзикат с нас калпавият матрял..ебаси.. и глупандерите..с претенции да ни управляват, ...абе да ни бе нещо МЕДИИТЕ да ни ментят.. Извинявай Корне, медиите отдавна не са в състояние да ви забършат осраните гъзове, без значени от коя партия сте задници.. И в Шкода и в Мерцедеси винаги си оставате боклуци...а че си жива и здрава в това не се съмнявам.. Господ да ви пази! Ще ви съди...и ще ви напомни че не е като да не знаете..щото ви го каза, чрез мен....ама ви го каза два пъти.

В тази държава добре са само Боко и Цоко.

Що, На Нинова ли е зле? Заради шкодата ли й съчустваш? Или в тая държава сте ти, Боко и Цоко??? То, ако сте само вие, все ще ви изхраним

Ако Нинова е с пострадали прешлени на шията, то тогава водачът на таксито трябва да е с много по- тежки поражения. Госпожа "Лъжа" за пореден път иска да цоца кинти. Този път ще плащат мутрите по гражданската отговорност. Мутрите ще плащат на комунистите- баси ташака!

Др.Нинова забравя,че този отгоре гледа.Тази интригантка и лъжкиня трябва да си плати.Жалко,че превърна парламента и държавата в една лудница.Хубавото е че няколко дни ще си починем от това чудовище.Дано не и е пострадала главата че ще стане още по-лошо.

Лидерът и заместникът Му на една партия се движат в бронирани за по 1 милион евра джипове,а други в Шкоди.Нали се борихме за равен старт.

Той старта си беше равен за болшинството / 98.8% наивници с по една 1/2 от панелка/, но по време на "прехода" малцинството се замогна незнайно как и с точно колко.

НА КУРНА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ТРОЛОВЕ И СЕ НАЛАГА ДА ХРАНИ ТА НЕ ОСТАВАТ ЗА СНОСНИ КОЛИ;)

Кой знае какви лъжи си е била наумила да избълва на пресконференцията, но случайността ги е предотвратила.

Корни,не съм ти фен ,но искрено съжелявам и ти пожелавам да си жива и здрава,че без тебе гербаджиите веднага ще кривнат по незнайни пътеки

Баси ташака! Гледаш Нинова и посягаш към друга бюлетина!

беше дала фира нямаше да е кой знай колко голяма загуба

не се чупи лесно това де го няма ... безгръбначните имат доста гъвкави вратове Терминал(НО)2

Камшичните удари са много неприятни. Мен цяла година ме боля врата и главата от едно селско такси...

си селянин е така...друго си е градското такси.

Можеше ли това да се случи в Крушовица?

Милата тя! Нъл беше безсмъртна като любимият и Путльо? Кво се плаши кат такова?

Айдее пак не са разбрли! Туй МВР гледа от далеч и високоо! Мерцедеса на НСО ли беше?