Автомобил блъсна смъртоносно известен историк

Почина историкът доц. Христо Гиневски, след като е бил блъснат от лек автомобил в района на село Бенковски.

Обратно в новината

Коментари - Автомобил блъсна смъртоносно известен историк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости човека, но какво му е известното, та го анонсират като "известния историк" ?

Доколкото видях с гугъл мапс, чешмата е на около 200 метра извън селото, на прав участък с отлична видимост. Това означава, че някой, най-вероятно от Турция, е летял както обикновено с над 200 км/час и е претрепал човека. За мен виновника е КАТ, който допуска дата да се шофира в България. Във всяка една държава по света контролният орган на държавата определя начина на шофиране и България не прави изключение. Чужденците са най-опасните шофьори в България.

Нещо съмнително има в тази новина. Навсякъде спестяват кой е шофьорът убиец, а това е важно в случая, защото има две групи шофьори, обособени по етнос, които станаха изключително опасни по пътищата на България, като едните обикновено са чужденци, а другите са неграмотни.

историк отиде в историята, поради историческо невнимание.....!!!

Някой пиш,че това било убийство?! Напротив - чисто самоубийство си е! Дори водача да е ''летял'' с БМВ и Ауди, както някой предполага по-долу, звука от двигателя и ауспуха би се чул от 500 метра поне. Ако е било в завой без видимост, то тогава самоубийството е повече от видно. Поуката от случаката е - НЕ ПРЕСИЧАЙТЕ БЕЗ ДА СТЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНИ, ЧЕ НЕ ИДВА АВТОМОБИЛ. И КАТО СЕ ПРЕСИЧА НА ТАКИВА МЕСТА, СЕ ТИЧА ПО ПРАВА ЛИНИЯ!

заради този старец изкукал, сега ще пати някой невинен шдфьор. Нали ги гледав и тука в софия такива старци как пресичат.

Смъртоносно известен историк.

Бог да прости човека! Леко ме дразни налагащата се тенденция при подобна ситуация да се съобщава титлата. Разберете след смъртта титли не съществуват. По-добре да се погрижите за това да спре тази лудост по пътищата! Всеки ден така нелепо загиват хиляди хора. Всеки има право да живее пък бил той и обикновен човек.

Щом си е заслужил титлата, то тя съществува, защото това е било част от живота му!

Бог да го прости!

От това което прочетох си направих извода, че е бил възрастен човек. Само те пресичат като камикадзета, без да се оглеждат. Така че не бързайте да вините шофьора на колата, все пак пътя е бил извънградски и там се кара бързо

Колко бързо се кара - 150, 180, 200? Имаш ограничение - 90 км/ч, при прав участък имаш достатъчно време да видиш пресичащи хора при тази скорост и да намалиш. Ако е имало завой, то ограниченията са от 60 надолу!

БМВ или Ауди?

моля поправете ме ако нещо съм в грешка, но смъртоносно блъскане не се ли наричаше убийство на български?

Не повечето пъти е нещастен случай. Убийство е рядко, когато е извършено умишлено. Тиражира се твоето мнение за да ни тормозят да живеем в страх, че наоколо са убийци и ние може да станем такива.

Mда не пише с каква кола е блъснат, кой, откъде и как. Значи е блъснат нарочно , особено ако е засегнал нещо комунистите след изказването си за 9.09.1944, при тях няма милост а още действа "няма човек няма проблем".

един лъжец и заблудител по-малко! фалшива история! фалшива държава! фалшиви историци! фалшива европа!

И ти си фалшив!

Извод : Който смърт носи от смърт умира ! Дир-а оправете си глупавото заглавие ! Иначе , жалко за известния български историк !

Смъртоносно известен или световно известен или просто историкът?

Ми той голям професор ще да е бил след като е слизал с колегата си да пие вода... И що за университет е онова нещо в Смолян, знаете ли? Ами много е зле! Там никой не учи както трябва, само някакви дъртунгели те карат да зубриш техните неща, ама дали е вярно на никого не му пука! Не е като в НБУ, където всичко е практически ориентирано, а не лекционно!

И защо професорите не пият ли вода ?? Трябва да е от Софийски университет и тогава ли да е от значение за теб ? Плоско мислене.

Свестен човек си бе доцентът, професионалист отвсякъде и голям родолюбец, БДГП! ВСУ - филиал Смолян си е нормален съвременен образователен център, с нищо не е по-зле от което и да е друго наше ВУЗ в условията на глобална криза на образованието. Това, че в повечето ВУЗ студентите влизат неподготвени още от средното училище е всеизвестно и няма какво пак да го коментираме. Що се отнася до НБУ и т.нар. "практическа ориентираност", това ми прилича на нещо като ПУЦ пр соц-а. Образованието е преди всичко теория, "практическата ориентираност" я оставете в подчинено положение, иначе се получава каруцата да води коня.

Ами като ги управляват навсякъде герберски пуцаджийски калинки с измислени дипломи, как да разберат разликата? :))))

Нагледно как простаците надделяват

Съболезнования на семейството и близките ! ------- Напълно подкрепяйки Колегата 'Фройд' (тук по-преди) ...и Ако проф. Хр.Гиневски - Бе Колегата 'историк' - .... (Ясно.)

1. Лека му пръст и съболезнования на роднините. 2. Специално му намерих интервюто за 9 септември и го прочетох. Историк е колкото аз съм космонавт. Поредният комунистически измекярин.

Той е историк, краевед и интервюто е добро, а ти си световно неизвестен комплексар пред клавиатурата :)))

Интервюто е само общи приказки в стил да не обидя някого. И едните са добри, и другите. Някой ден щяло да се направи обективна оценка на този период, ама трай, коньо, за зелена трева. Нали това им е работата на историците - да се ровят в документите и да правят обективни оценки за миналото, а не да дават интервюта с общи приказки, от които никой нищо не научава. Но учените в България умеят да имитират бурна дейност.

А него ли са бутнали или другиго..

Ако беше смъртоносно известен тоя историк, вече щеше да е във ВИП Брадъра. Фейк нюз.

"Мозък",ти си голям кавал....

А ти си дудук.

Типично разсъждение на зомби. Ако не си в матрицата, значи си НИКАКЪВ! Браво! Готов си за чипосване!

Егати заглавието.

Смъртоносно известен историк. Мили Боже!!! Не ви ли е срам? Марш обратно в началното училище.

Вярно казваш, но приличаш на тези, които слагат на преден план дали е разрешено подслушването, а не какво се е чуло при подслушването.

Не че историкът е смъртоносно известен, а че известен историк е блъснат смъртоносно. Мислете преди да пишете!

AbuTalib

Всеизвестен на бсп-то. Вярно, заглавието е пристрастно, както казах току-що.

На всички завеяни професори да се проведе курс за ограмотяване как се пресича шосе, Преди години Георги Калоянчев утрепа някаква селянка на пътя София/Бургас и го оправдаха. Сега да видим БГ правосъдието каква реакция ще има. Тоя глупав професор вместо да отбие от страната на чешмата, спира срещу нея и възхищавайки се на природата, с бавни стъпки пресича път с ограничение 90 км/ч. Ние на село решихме Всички БГ професори да се пратят в чужбина да завършат средно образование.

Преди много години срещу Двореца на пионерите чакахме за топъл хляб току що изпечен във фурната. Калоянчев не чакаше на опашка и не даваше пари за хляба.

НЕ Е ПЛЮЛ ПО ДАТАТА 9 СЕПТ ЧЕ АКО ГО Е ПРАВИЛ НЯМА ДА МУ СЪЧУВСТВАМ И ГРАМ

Тази дата е пагубна за интелигентните хора и паметна за всички некадърници и лентяи !!!

Утепали са го!

Насименто, днес си се попрестарал с пълния член. "... кола е блъснала известният... Май собствениците на Дир-а още не са намерили средства за курс по правопис и граматика за редакторите си, както им беше препоръчано преди известно време.

ами къде са сега радетелите за "истината" около Г. Марков. Хайде де, къде сте????? Ето ви кола, ето ви убийство, а вие ревете за някакъв несъществуващ чадър и съмнителна сачма. Или тогава е убийство, а сега е случайност случайна. И онзи професор, дет се самообеси на детсктата площадка, и още... и още.....

ТОЙ Е ТИП САТРАПА СТЕФНАКИ-НЕ МИ ГО ПРЕДЛАГАЙТЕ ЧЕ Е УРОД ДВОЙНА ИГРА КАПУТ ОТ КЛАСА СЕРЕ МИ СЕ ОТ НЕГО

Малоумен цървул.

биха му чифутската дузпа ,както на много,много други преди него в тази евр. колония .

"колеги преподаватели във Филиала на Варненския свободен университет в Смолян, са пресичали пътя, за да пият вода от крайпътна чешма." Това изчерпва статията...

dobrin

дупката голяма още не начертана,а хората умрели преди дори да са успели...

Автомобил блъсна смъртоносно известен историк Кой идиот ви одобрява заглавията ?

Старо, много старо - да се обеси не, да се освободи или да се обеси, не да се освободи! В случая автомобил блъсна смъртоносно човек ( доцент, професор) Ама малко мозък си требе и от двете страни!

А ти се научи да мислиш, преди да се правиш на много умен и да ръсиш акъл. Обясни какво означава "смъртоносно известен". Трябва и акъл, а не само да се правиш, че можеш да го раздаваш.

Смъртоносно известен историк. Насимиенто, не ми казвай, че в Перу нямате Смъртоносно известни историци. Жалко за човека но няколко журналята са се изкефи ли, че има с какво да запълват колонката Смърт, Смърт, Смърт, която заема цялата страничка

Има нещо съмнително и конспиративно! Всички знаем, че професорите са безсмъртни! Но всичко ще бъде потулено пак като chemtrails. В esoriter. ru ще осветят ИСТИНАТА

Нищо не е Случайно !

Кой казва, че ИСТИНАТА не е убийствена?

А защо реши, че е заради истината? Аз мога да кажа, че е заради простотията, тая дето не спазва правилата!