Трима загинаха, 8 ранени за часове на пътя

57-годишен шофьор загина, а петима души са ранени при удар между два автомобила на пътя София–Русе, в района на град Луковит.

Обратно в новината

Коментари - Трима загинаха, 8 ранени за часове на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата младежи били в шок от случилото се!Ми ако бяха карали по-бавно, сега нямаше да са в шок и жената щеше да е жива!

Уви, няма да стане! ( нерегистриран ) 27.06.2010 16:30 Уви, няма да стане - ще го накажат шофьора за съжаление защото някаква си откачалка е решила да се самоубива на най-натоварения булевард! Той е за наказание де, но с някаква глоба защото е напуснал произшествието, но как няма да го напусне като ще го обвинят в непредумишлено убийство за това че някаква откачалка е решила да скочи под колелата му?! Дано го оправдаят! Самоубийците в такива случаи, в които пострадват невинни като този шофьор са в същата степен вредни за обществото както и убийците на невинни!! Със сигурност този шофьор не е виновен за причините за самоубийството й!!!

Шофьорът е невинен.

Днес минавайки по точно този път към София се разминахме с линейката, която вероятно само е отивала да събере труповете. Искам да споделя, че 99% от всички българи карат БЕЗОБРАЗНО по пътищата. Това навярно е още едно доказателство за това колко прости хора се раждат на тази малка, но населена с изключително глупави хора територия.

до запознат! "браво" бе, а защо не наречеш и тия в колата идиоти??? или са ти "приятелчета"?Aми ако жената няма добро зрение, или е глуха??? чудесно, дано другия път идиотката не е майка ти!!! A всеки зад волана е отговорен! Yбийци на невинни,че какво като е клошарка? Dнеска тя а утре може да си и ти! Dано бог не ти сметне това за грях!!! A и на други подобни... момчетата са я убили-това е-убйци са и са отговорни!!!

ти си доста просто парче, нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тук явно има близки на тия двамцата хубостника, щом така ги защитават. че ще им се размине е ясно, жената вече е обявена за пияна, след това ще бъде обявена за луда и самоубийца, така че няма какво да се хабите да ги оправдавате. тях бог ще ги съди, рано или късно, а и тези които оправдават убийци.

Да изпревари с бясна скорост, без видимост и да убиеш човека отстреща и себе си - това го може само надъхан с холивудски филми истински демократ.

Абе Огъстъс ти в кое шуменско село живееш? Карал ли си някога по Цариградско. Последното нещо което един шофьор очаква там при положение че има 6 ленти в двете посоки и ограничението е 80 (не 40) е някой да пресича! Айде и пешеходците малко да се съобразяваме и да пресичаме където трябва а не само да се плюе какви били шофьорите

Защо Бойко Борисов премахна охраната на подлезите, докато беше кмет? Заради това хората минават през шосето!!!

Специално подлезът на Плиска има охрана и магазини, и е доста удобен за преминаване през него.

Според повечето от нас, каращи по Цариградско ежедневно, жената е виновна. Но според закона нещата са по-различни. Трябва сега дознанието да каже, но съдейки по снимката на колата удара е настъпил при движение с около 60км/ч. Явно дотолкова са успели да намалят след като са видели идиотката (не мога да използвам друг термин). Има сериозна надежда да им се размине, особено ако наистина са я забелязали в последните 30-ина метра преди удара. По всички изчисления при реакция от скорост 80км/ч и 30м. разстояние от пешеходеца удара идва със скорост между 60-70км/ч. Най-често изхода е фатален. При добър адвокат мисля, че може да им се размине само с шока и някаква сума пари. Само за справка - в Германия, ако пешеходеца оцелее след пресичане на такова място, то той бива съден, а водача е жертвата. Но в България нали трябва да си останем Меката на абсурдите

Естествено, че шофьорът е невинен. Цариградско шосе има статут на ГРАДСКА МАГИСТРАЛА. Разрешената скорост на движение е 80 км/ч и пешеходци нямат място на платното. Има си подлези. Жалко за шофьора наколата. Естествено, не е трябвало да бяга.

ЕЙ ЗНАЧИ НЕ СЕ СПРЯХА ТЕЯ ДЪРТОФЕЛНИЦИ ДА СКАЧАТ КАТО ПЛАНИНСКИ КОЗИ ПРЕЗ МАНТИНЕЛИТЕ... ЛОШОТО Е , ЧЕ ВИНАГИ ШОФЬОРИТЕ СА ВИНОВНИ.... ТО И БЕТОННИ ОГРАДИ ДА ИМ СЛОЖАТ СИГУРНО ШЕ ГИ КАТЕРЯТ КАТО ДЕСАНТЧИЦИ..

Мир на праха на човека... Често минавам от там и от опит знам, че този завой е много неприятен. Макар че е доста добре сигнализиран, повечето шофьори игнорират знаците и се стига до неприятни ситуации. Дано всички пострадали да се оправят! И нека бъдем по-внимателни на пътя!!!

"Малко по-късно, на кръговото движение на 4-ти километър, полицаите задържаха двама младежи, които са пътували в "Роувър"-а." Тези двамцата и до съд няма да стигнат щом карат джипче! Мама и тати ще платят, че дечицата да си джиткат неoбезпокоявани.

Къде го видя пък това "джипче". Колата е смотан Rover от 1996-7 година струващ 2500. Винаги се чудя на акъла на такива простаци, които пресичат Цариградско, особено ако са жени в напреднала възраст.

Къде точно прочете че е джип ... 95% от Ровер-ите са 10г леки коли за по 2-3000лв !?!?! Малоумник !!! Какво е виновен шофьорът че някаква патица пресича 4 лентовово бързо шосе , въпреки че е всеизвестно , въпреки всички знаци и подлеза, въпреки здравия разум, въпреки оградите !?!?! Виновни са за това че може би са избягали, но не и за друго !!!

ти малоумен ли си????? 1во джип роувър аз не съм виждал, 2ро на снимката се вижда каква е колата, 3то момчетата не са избягали а бяха изтеглени на 100 метра от мястото на произшествието. отделно тея които пресичат цариградско са си самоубийци. само могат да почернят нечие семейство с глупостта си, както на тези момчета

Трагедия.горкия шофьор, отиде му живота заради тая малоумница.

масови проверки за правоспособноста на водачите и засилен технически контрол по спазване правилата за движение на мпс.

боже ,не останахме!!!назята исчесва!!!спрете!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жената, умряла на Цариградско явно се е опитвала да се самоубие! Не пипайте шофьора на колата! Само така ще се научат малоумниците да не пресичат. Докато наказвате шофьори, няма да се спре... Спасете хора, като оневините шофьора!!!!!!!!!!!!!!

Уви, няма да стане - ще го накажат шофьора за съжаление защото някаква си откачалка е решила да се самоубива на най-натоварения булевард! Той е за наказание де, но с някаква глоба защото е напуснал произшествието, но как няма да го напусне като ще го обвинят в непредумишлено убийство за това че някаква откачалка е решила да скочи под колелата му?! Дано го оправдаят! Самоубийците в такива случаи, в които пострадват невинни като този шофьор са в същата степен вредни за обществото както и убийците на невинни!! Със сигурност този шофьор не е виновен за причините за самоубийството й!!!

Като не е виновен шофьора, защо бяга? А ти защо го защитаваш? Да не би и теб да те издирват за подобно "невинно" деяние? Май трябва да ти се засече IPто и да бъдеш проверен....

да ти бъде засечено IP-то и да бъдеш проверен?!? хахаххахахах има няма 60% от пишещите коментари трябва да бъдат най-малкото скопени за да не се репродуцират, че то си е за срам

Да се проследи твоето и да те вкарат където ти е мястото, ненормалник, естественно, че шофьора не е виновен !

защо пък да е виновен. представи си шока от това да удариш човек, не винаги след това си в състояние да вземаш адекватни решения

Мога и да ти го издиктувам ако толкова ти е зор за него! Аз че не съм газил хора, не съм ... то не че и този шофьор е газил някого, то няма как да се отървеш от самоубиец или олигофрен на пътя! Не съм газил, но не значи че не съм пострадвал и аз от действия на олигофрен - движа във лява лента (разрешено), почти изравнен съм със задна лява врата на движещата се в дясна лента "баничарка", при което оня без мигач завива наляво на кръстовището през което преминаваме (а е престроен за направо и надясно)!!! Е, мен изкараха виновен, защото съм задният и никой не можа да докаже че е нямал мигач, нищо че беше в дясна лента! За това говоря умреляк нещастен! А тази като е решила да се самоубива, ходи доказвай че е имало шанс шофьора да предотврати намеренията й бе олигофрен!